Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-6-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, δυναμισμό και πάθος θα έχουν οι ενέργειες σας. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που η εκδηλωτική σας στάση θα του δώσει το άνοιγμα να περάσει δυναμικά στη ζωή σας. Για εσάς τους ελεύθερους, σήμερα θα προκύψει ευκαιρία νέας γνωριμίας, η ελκυστικότητα σας θα είναι έντονη, ένα εντυπωσιακό πρόσωπο θα κλέψει την καρδιά σας. Για εσάς που είστε σε δεσμό, μια πρόταση ή μια προοπτική θα σας ανοίξει δρόμο μελλοντικής εξέλιξης.

Advertisements

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η μέρα απελευθερωμένη θα κάνει τη στάση σας, βασική σας επιθυμία θα είναι να προχωρήσετε μπροστά, να βελτιωθείτε και να αναζωογονηθείτε. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε δεσμό, ελέγξτε την τάση που θα έχετε για ελευθερία και ανεξαρτησία. Για τους άνευ σχέση, μια νέα γνωριμία θα σας φέρει έντονο ενθουσιασμό. Η εξομολόγηση ενός προσώπου θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να δράσετε με τρόπο αποφασιστικό και γρήγορο.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, μια εντυπωσιακή παρουσία θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, θα υπάρξουν ευχάριστα συμβάντα που θα ενισχύσουν την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας. Η μέρα θα κρύβει απρόοπτες εκπλήξεις και έντονες συναντήσεις, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας θα κάνει την προσπάθεια να ξανά κερδίσει την καρδιά σας, στόχο θα έχει να επιστρέψει και πάλι στη ζωή σας.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα έχετε την ψυχική δύναμη να κάνετε πράξη τις αποφάσεις σας, είτε αυτές αφορούν θέμα προσέγγισης και νέας σχέσης, είτε ζήτημα επανασύνδεσης. Ο αισθησιασμός και η γοητεία σας θα είναι σε ανεβασμένο επίπεδο, εσείς οι μοναχικοί που δεν έχετε κάποιο πρόσωπο στη σκέψη σας αξιοποιήσετε τα απρόσμενα συμβάντα, θα προκύψει νέα γνωριμία. Η μέρα σας θα κλείσει με συνάντηση που θα έχει θετική και θερμή κατάληξη, δεν αποκλείεται να γίνει έναρξη νέας σχέσης.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, θα ενισχύσει την μαχητικότητα σας, εσείς που έχετε σταθερό ταίρι δίπλα σας ενδεχομένως να εμφανιστείτε κάπως ασυμβίβαστοι, σήμερα θα διεκδικήσετε με σταθερότητα και πείσμα. Θα τα ξανά βρείτε με το πρώην ταίρι σας, σε προσωπικό ραντεβού θα γίνουν συναισθηματικές συζητήσεις, μεταξύ σας θα σημειωθούν θερμές εκδηλώσεις. Για τους ελεύθερους ανοίγεται προοπτική νέας γνωριμίας, ένα γοητευτικό πρόσωπο θα σας ερωτευτεί, οι προτάσεις του θα σας ενθουσιάσουν.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θερμές και αρκετά τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις και οι εκδηλώσεις σας, ο τρόπος που θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα έχει αποτελεσματική κατάληξη. Καταφθάνει καινούργια γνωριμία, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας γοητεύσει, εσείς οι ελεύθεροι θα βρείτε ανοιχτό πεδίο δράσης. Εσείς που είστε σε σχέση ίσως να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης, θα καταφέρετε να προχωρήσετε τον δεσμό σας ένα βήμα πιο μπροστά.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σε συνάντηση που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα γίνουν συζητήσεις που θα φέρουν συναισθηματικές ανατροπές. Αναθεωρείτε για λόγια και κινήσεις του παρελθόντος, αλλάζετε οπτική γωνία και στάση αντιμετώπισης. Εσείς που είστε σε χωρισμό, εξομολογήσεις και εξηγήσεις θα στρώσουν το έδαφος για επανασύνδεση, το αποτέλεσμα θα τονώσει αισθήματα, θα ενώσει καρδιές.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα αναζητήσετε νέο ξεκίνημα, ίσως να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε σχέση που πλέον έχει κάνει τον δημιουργικό της κύκλο. Θα εκφράσετε με τόλμη αισθήματα και σκέψεις, οι συναντήσεις και οι επαφές σας θα κλείσουν με επιτυχημένη κατάληξη. Εσείς οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι ανανεώνεστε, ανέμελη και αισθησιακή θα είναι η στάση σας, δε θα απορρίψετε το γοητευτικό πρόσωπο που θα φλερτάρει μαζί σας.

Advertisements

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, θα μπείτε σε σκέψεις, ίσως να τοποθετήσετε σχέδια και βλέψεις σε διαφορετική τροχιά. Αφήνετε στην άκρη αρνητικά παρελθοντικά ζητήματα, θα επικεντρωθείτε αποκλειστικά σε θέματα εξέλιξης και βελτίωσης. Οι τολμηρές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε αποκαλύψεις και εκδηλώσεις πάθους, δε θα λείψουν οι εξομολογήσεις. Πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης θα σας δώσει την ευκαιρία να φλερτάρετε, ανοίγεται προοπτική νέας σχέσης.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, αντιδραστικές θα είναι οι ενέργειες σας, μέσα στη σχέση σας θα θελήσετε να κυριαρχήσετε και να επιβληθείτε, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε διαλόγους με εντάσεις. Αποφύγετε τις εξουσιαστικές πράξεις, αν δεν θέλετε να τρενάρετε τις καταστάσεις και αν αναζητάτε άμεσες λύσεις τότε προσπαθήστε να περιορίσετε την αδιαλλαξία και την ισχυρογνωμοσύνη. Για τους ελεύθερους, ένα ευχάριστο συμβάν θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει η εξωτερική του εμφάνιση.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ένα συγκεκριμένο ραντεβού θα αλλάξει κλίμα στην καρδιά σας, ανανεώνεστε, ανοίγεται δίοδος για σχέση. Έρχονται απρόσμενες εξομολογήσεις, θα εντυπωσιαστείτε και θα ενθουσιαστείτε. Ευχάριστες αναστατώσεις θα θερμάνουν τα αισθήματα σας, θα συμβούν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ανοίξουν προοπτική καινούργιας γνωριμίας. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας, η κατάληξη θα είναι θετική και ευχάριστη.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, δυναμισμός και ελκυστικότητα θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, θερμή θα είναι η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ναι μεν θα έχετε την τάση να αντιτίθεστε, ωστόσο οι ρομαντικές σας διαθέσεις θα φέρουν ήρεμο κλίμα στη σχέση σας, δεν αποκλείεται να περάσετε σε προσωπικές εξομολογήσεις, θα ακουστούν λόγια αγάπης. Για τους χωρισμένους θα υπάρξει άμεσο άνοιγμα επανασύνδεσης.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα