Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (18-6-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα απομακρύνει τη σκέψη σας από τον ψυχρό ρεαλισμό, ευαίσθητες και ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Παίρνετε την απόφαση να αναλάβετε ουσιαστική δράση με στόχο να βγείτε εκτός καταστημένου. Για εσάς τους ελεύθερους και μόνους που είστε σε αναζήτηση νέα γνωριμίας, σήμερα δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε το ταίρι που αναζητάτε εδώ και πολύ καιρό.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα νιώσετε την ανάγκη να δραπετεύσετε από ασφυκτικές καταστάσεις, η σκέψη σας και τα αισθήματα σας ενδεχομένως να βρίσκονται σε σύγχυση. Εσείς που είστε πολλά χρόνια στην ίδια σχέση σας συμβουλεύω να αποφύγετε τα αιχμηρά λόγια, προσπαθήστε να διατηρήσετε με το ταίρι σας μια σχετική ισορροπία. Εσείς οι ελεύθεροι, με αυθορμητισμό θα πλησιάσετε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας γοητεύσει.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, απότομες θα είναι οι αντιδράσεις σας, προσοχή να μην δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας εντάσεις άνευ ουσιαστικού λόγου και αιτίας. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αναζητήσετε νέους ρυθμούς ζωής, θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τις κατεστημένες συνθήκες του δεσμού σας. Πριν περάσετε σε πράξεις ρίσκου καλό θα είναι πρώτα να σκεφτείτε πολύ καλά τι θέλετε και τι νιώθετε, για να μην υπάρξει κίνδυνος να πέσετε σε παρορμητικές ή επιπόλαιες πράξεις.

 

Advertisements

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να φέρετε κάποιες αλλαγές μέσα στη σχέση σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν τάσεις συναισθηματικής εξέγερσης. Σήμερα θα έχετε ανάγκη για ελευθερία, θα θελήσετε να ξεφύγετε από ασφυκτικές καταστάσεις, τα λόγια σας καλό θα είναι να μην προκαλέσουν συγκρούσεις ή εκνευρισμούς. Για κάποιους από εσάς απρόοπτη συνάντηση με ελκυστικό πρόσωπο θα πάρει διαστάσεις που ως κατάληξη θα έχουν την έναρξη νέας σχέσης.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, εξουσιαστική θα είναι η διάθεση σας, ο τρόπος σας απέναντι στο ταίρι σας ίσως να είναι κάπως απαιτητικός, ωστόσο θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και να αποφύγετε τις εγωιστικές ενέργειες. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, δεχτείτε προτάσεις για εξόδους, σε ανυποψίαστη χρονική στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ιντριγκάρει το ενδιαφέρον σας, θερμή συνομιλία θα ανοίξετε.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ζωτικότητα, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να απεγκλωβιστείτε από βαρετές ή ανούσιες καταστάσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Κινηθείτε αυθόρμητα, σε περίπτωση που προτείνετε ραντεβού θα λάβετε θετική απάντηση. Ενισχυμένη θα είναι η θέληση σας για τελεσίδικα ξεκαθαρίσματα, σας συμβουλεύω να προχωρήσετε στις προτάσεις που σκέπτεστε, η μέρα σας θα κλείσει με θερμή συνάντηση.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα προσπαθήσετε να καταλάβετε τι αισθάνεστε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και προς τα πού βαδίζει η σχέση σας. Η σημερινή μέρα θα φέρει συνεννόηση στις συζητήσεις που θα έχετε με το ταίρι σας, θα καταφέρετε τελικά να ξεκαθαρίσετε κάποιες σκοτεινές μεταξύ σας καταστάσεις. Εσείς οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα περάσετε σε άμεσες προσεγγίσεις, καλό θα είναι να έχετε βλέψεις ξεκάθαρες και συγκεκριμένες.

Advertisements

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, προσοχή στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Προσέξτε τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας, στην προσπάθεια σας να εξουσιάσετε ίσως να πέσετε σε πιεστικές ή σπασμωδικές ενέργειες. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε συζητήσεις ξεκαθαρίσματος, καλό θα είναι να μην απαιτήσετε τελεσίδικα αποτελέσματα. Εσείς που επιθυμείτε νέα γνωριμία, αισιόδοξη θα είναι η κατάληξη με το καινούργιο πρόσωπο που θα συνομιλήσετε.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η μέρα θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να κυριαρχήσετε μέσα στη σχέση σας, αποφασισμένα θα προσπαθήσετε να οδηγήσετε τα γεγονότα και τις καταστάσεις εκεί που εσείς επιθυμείτε. Το ισχυρό σας πείσμα δε θα σας αφήσει να υποκύψετε σε υποχωρήσεις, ωστόσο προσοχή να μην ξυπνήσετε την αντιδραστικότητα του συντρόφου σας. Το καθετί θέλει τον τρόπο του και τον χρόνο του, αποφύγετε πιεστικές ή εγωιστικές ενέργειες. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να κινηθείτε ήρεμα και μεθοδικά.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα θελήσετε να διεκδικήσετε και να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, η διαίσθηση και η διαλλακτικότητα σας θα σας οδηγήσουν στις σωστές πράξεις. Συναισθηματική ικανοποίηση θα λάβετε κατόπιν προσωπικής συζήτησης με συγκεκριμένο άτομο που τον τελευταίο καιρό υπήρχαν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα μεταξύ σας. Εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε, δείξτε με ειλικρίνεια αυτό που αισθάνεστε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα ταράξει για λίγο τις συναισθηματικές σας ισορροπίες, θα προκύψει ένα είδος εσωτερικής σύγχυσης με αποτέλεσμα να υπάρξουν από την πλευρά σας εγωκεντρικές ενέργειες. Σε περίπτωση που νιώσετε καταπιεσμένοι θα σας δώσω τη συμβουλή να μην προσφύγετε σε παρορμητικές αποφάσεις. Η μέρα θα φέρει επικοινωνιακά ανοίγματα με καινούργια πρόσωπα. Καταφθάνει γνωριμία που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει τις διαισθαντικές σας ικανότητες, θα είστε σε θέση να ψυχολογήσετε και να κρίνετε σωστά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θερμή και διαλλακτική στάση θα έχετε στο πρώην ταίρι σας, επιθυμία σας θα είναι να λήξει η απόσταση, οι συζητήσεις σας θα κλείσουν με επανένωση. Σε περίπτωση που είστε σε σταθερό δεσμό και επιθυμείτε δεσμεύσεις, χειριστείτε την κατάσταση χωρίς πίεση και ανυπομονησία.

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα