Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (17-6-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, στις προσωπικές σας συζητήσεις θα υπάρξει θερμή επικοινωνία που θα φέρει συναισθηματική σταθερότητα. Σήμερα θα προκύψει απρόσμενη και τυχαία συνάντηση, θα σας ξαφνιάσει η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά. Ξεκινάτε μεταξύ σας συχνές επαφές που είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν σε επανασύνδεση. Στο χέρι σας θα είναι η μεταξύ σας εξέλιξη, ωστόσο αποφύγετε τις ανυπόμονες ενέργειες.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι θέλετε και τι αναζητάτε, με θερμό τρόπο θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Αυτή τη φορά θα ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, η στάση που θα κρατήσει θα είναι θετική, οι απαντήσεις σας που θα σας δώσει δε θα σας απογοητεύσουν. Θα μιλήσετε μεταξύ σας με ειλικρίνεια, καταφθάνει ξεκαθάρισμα που θα συνοδεύεται με οριστικές υποσχέσεις. Εσείς οι χωρισμένοι περνάτε σε στάδιο επανένωσης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ένα γνώριμο πρόσωπο με θερμό ενδιαφέρον για εσάς θα κάνει το βήμα να επικοινωνήσει μαζί σας, εκ των πρότερων σας φανερώνω πως θα σας ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού. Θα υπάρξει προοπτική για ξεκίνημα σταθερής σχέσης και μάλιστα μακροχρόνιας διάρκειας. Εσείς που θέλετε να απαγκιστρώσετε την καρδιά σας από το πρώην σας ταίρι, ανταποκριθείτε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας φλερτάρει, ωστόσο προσοχή στα βιαστικά συμπεράσματα.

 

Advertisements

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα ρομαντισμός και παρορμητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, το νου σας να μην παρασυρθείτε από τη συναισθηματική σας ένταση. Απότομες αλλαγές θα σημειωθούν στην καρδιά σας. Η ξαφνική εμφάνιση και πρόταση ενός προσώπου από το παρελθόν θα αναθερμάνει τα μεταξύ σας αισθήματα, το ραντεβού σας θα έχει κατάληξη επανένωσης. Δώστε χρόνο στα συμβάντα, στηριχτείτε στα γεγονότα και όχι στις εικασίες σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, οι διαθέσεις σας θα είναι ανέμελες και ρομαντικές, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι γοητεία και ελκυστικότητα. Για εσάς τους μόνους, προμηνύεται καινούργια γνωριμία, τυχαία αφορμή θα σας φέρει σε συνομιλία με γοητευτικό πρόσωπο, τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά. Παθιασμένες ενέργειες ενδεχομένως να σας ωθήσουν σε παρορμητικές αποφάσεις, προσοχή στις υποσχέσεις που θα δώσετε.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα ηρεμήσει και θα χαλαρώσει τη στάση σας. Διαλλακτικότητα, σταθερότητα και εμπιστοσύνη θα υπάρξουν στις επαφές με το ταίρι σας. Θα βρείτε τον σωστό τρόπο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, φανερώστε τις σκέψεις σας και τις επιθυμίες σας, στοχεύστε στη μελλοντική σας πορεία. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα σχέσης, αποφύγετε τις ωραιοποιήσεις και τις βιαστικές εξιδανικεύσεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σας συμβουλεύω να χαλιναγωγήσετε τη φαντασία σας, μη αφήσετε την καρδιά σας εκτεθειμένη σε ψευδαισθήσεις. Θα θελήσετε σταθερότητα και ασφάλεια, εσείς που αυτή τη στιγμή διατηρείτε μια χαλαρή eρωτική σχέση, τώρα θα δείτε με σοβαρό μάτι το πρόσωπο με το οποίο σχετίζεστε. Σε τυχαία συνάντηση θα συνομιλήσετε με άτομο από τα παλιά, εσείς που είστε μόνοι δεν αποκλείεται να σκεφτείτε την πιθανότητα της επανασύνδεσης.

Advertisements

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ήπιες θα είναι οι αντιδράσεις σας,  τρυφερή η  στάση σας, στόχος σας θα είναι η ηρεμία και η ασφάλεια. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε σύγκρουση με το αγαπημένο σας ταίρι, σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για συμφιλίωση και οριστική λύση παρεξηγήσεων. Εσείς οι ελεύθεροι που αναζητάτε καινούργια γνωριμία ανταποκριθείτε στο ελκυστικό πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει, σας δίνω τη συμβουλή να μην αδρανήσετε, μην παρασυρθείτε από ανασφάλειες.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα είναι πολύ πιθανό να κάνετε κίνηση επανασύνδεσης. Οι αποφασισμένες σας ενέργειες θα δημιουργήσουν ανοίγματα προκαλώντας έντονα συναισθηματικά γεγονότα, σας φανερώνω πως η κατάληξη θα είναι θετική. Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσετε παλιές ή τωρινές σχέσεις, σας παροτρύνω να περάσετε δυναμικά σε ουσιαστικές πράξεις, ωστόσο αποφύγετε την υπερβολή.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, συναισθηματικός και αποκαλυπτικός διάλογος ανάμεσα σε εσάς και το προσφάτως πρώην ταίρι σας, θα ανοίξει καινούργια ενδεχόμενα, στο χέρι σας θα είναι αν θα επανασυνδεθείτε ή όχι. Θα εκπλαγείτε από τα λόγια που θα ακούσετε, θα προκύψει απρόοπτη εξομολόγηση, με φανερό τρόπο θα σας εκδηλώσει την έλξη του για εσάς. Αξιοποιήστε αυτό το θετικό eρωτικό άνοιγμα, ωστόσο μη βιαστείτε να προκαθορίσετε το μέλλον σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, αλλάζετε οπτική και συναισθηματική τοποθέτηση, αυτές τις μέρες κάτι ασυνήθιστο ή επαναστατικό θα πράξετε, θα επιδοθείτε σε ενέργειες που δεν τις έχετε κάνει ποτέ ως τώρα. Ένα απρόοπτο συμβάν θα διαφοροποιήσει τις βλέψεις σας, προσοχή στην παρορμητικότητα και στο πάθος, ίσως να παρασυρθείτε σε επιλογές για τις οποίες λίγο αργότερα να μετανιώσετε.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, προσοχή στις αυταπάτες, στις ψευδαισθήσεις και στις υποθετικές εικασίες. Γι’ εσάς τους χωρισμένους καταφθάνουν απρόβλεπτα γεγονότα που θα καταφέρουν να ανοίξουν δίοδο επανένωσης. Το πρώην ταίρι σας θα κάνει την κίνηση να τα ξαναβρείτε. Για εσάς τους ελεύθερους, η εμφάνιση ενός προσώπου θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, ωστόσο καλό θα είναι να μην εξιδανικεύσετε αυτή τη γνωριμία αν πρώτα δεν βεβαιωθείτε και δεν ερευνήσετε.

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα