Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (15-6-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα σας ενθουσιάσουν οι εξελίξεις. Απρόσμενες συμπτώσεις και τυχαία συμβάντα θα ανοίξουν νέο ορίζοντα στη ζωή σας, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά καταφθάνει καινούργια και αναζωογονητική γνωριμία. Νέες προοπτικές θα σας δημιουργήσει η εμφάνιση ενός προσώπου που είναι πολύ πιθανόν να το ερωτευτείτε. Καταφθάνουν όμορφα γεγονότα, θερμός διάλογος θα ανοίξει δίοδο σταθερής σχέσης, έρχονται σημαδιακές αλλαγές που θα ανανεώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας φέρει εσωτερική και συναισθηματική ισορροπία. Σήμερα θα χαλαρώσετε, θα κυμανθείτε σε μια άλλου είδους συχνότητα, απ την πλευρά σας θα υπάρξουν πράξεις αγάπης και κατανόησης. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, η επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα πάει πολύ καλά, θα ακουστούν εγκάρδιες εξομολογήσεις. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, ένα άτομο θα σας φανερώσει την έλξη του, δώστε βάση σε αυτά που θα ακούσετε.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα αναζητήσετε συναισθηματική τόνωση, ατίθαση και ζωηρή θα είναι η στάση σας. Οι διαθέσεις σας θα είναι θερμές, θα αναδύουν έλξη και αίσθημα, οι ενέργειες σας θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες, για επανασυνδέσεις, και γενικότερα για ανανέωση αισθημάτων. Μην απορρίψετε προτάσεις για εξόδους διασκέδασης, σε τυχαίο χρόνο και χώρο θα προκύψει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με πρόσωπο ιδιαιτέρως ελκυστικό.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα έχετε διάθεση για ήρεμους διαλόγους, με το ταίρι σας οι συζητήσεις σας θα είναι ευχάριστες, θα σχεδιάσετε και θα προγραμματίσετε χωρίς εντάσεις και διαφωνίες. Αποφασιστική και άμεση θα είναι η στάση σας, εσείς που έχετε ανοιχτές υποθέσεις θα καταφέρετε να κλείσετε ζητήματα που τα είχατε αφήσει να εκκρεμούν. Το ισορροπημένο σας σκεπτικό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο το άνοιγμα επανασύνδεσης που θα εμφανιστεί.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, ξαφνική και ευχάριστη πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος, τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερή σχέση, πολύ καλά θα κάνετε και θα φανερώσετε τη θερμή και αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας. Σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με ειλικρίνεια και αμεσότητα, προσεγγίστε και εκδηλωθείτε χωρίς επιφυλάξεις, θα είστε μπροστά στην προοπτική σταθερού δεσμού μακροχρόνιας πορείας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι, ζωτικοί και απελευθερωμένοι, σήμερα θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας. Ο αυθορμητισμός και οι εκδηλωτικές σας διαθέσεις θα δώσουν άνοιγμα σε ένα συγκριμένο πρόσωπο να σας φλερτάρει, στο χέρι σας θα είναι η κατεύθυνση των επαφών που θα προκύψουν μεταξύ σας. Εσείς που είστε σε σχέση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας ισορροπία, έλξη, και διάθεση για αποκαλυπτικές εξομολογήσεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, αρμονία και ισορροπία θα επιδιώξετε, θα θελήσετε ήρεμες επαφές με το ταίρι σας. Εσείς που έχετε τσακωθεί σήμερα θα βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας, θα είστε επιεικείς και θα βρείτε την ανάλογη ανταπόκριση. Μια αφορμή θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε συναισθηματικά σε άτομο που εδώ και αρκετό καιρό διατηρείτε στην καρδιά σας. Κάντε το βήμα να προσεγγίσετε με αμεσότητα, δείξτε αυτό που αισθάνεστε, καταφθάνει θερμό ραντεβού.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, αξιοποιήστε τη νέα γνωριμία που θα προκύψει, τολμήστε να ρισκάρετε και να εκδηλωθείτε, προμηνύεται νέο ξεκίνημα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ζητήσει συνάντηση, σας παροτρύνω να δεχτείτε το ραντεβού δε θα υπάρξει απογοητευτική κατάληξη. Αφήσετε τον eρωτισμό σας ελεύθερο, φανερώστε την eρωτική σας έλξη, οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν με τρόπο που η κατάληξη θα σας ενθουσιάσει, ανοίγεται ολοκαίνουργια προοπτική.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τον ερχομό καινούργιου προσώπου, εσείς οι ελεύθεροι και μοναχικοί μάλλον θα ερωτευτείτε. Για εσάς που επιθυμείτε την επιστροφή του πρώην συντρόφου σας αλλάζουν τα αρνητικά δεδομένα, θα έχετε άνοιγμα επανασύνδεσης, το τηλεφώνημα που θα λάβετε θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Έρχονται ευχάριστες και μόνιμες αλλαγές, τώρα θα είστε σε θέση να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Εσείς οι απογοητευμένοι τερματίζετε αποτυχημένες σχέσεις, προχωρείτε με νέα γνωριμία.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα εμφανιστείτε τολμηροί και απελευθερωμένοι, επιθυμία σας θα είναι να τραβήξετε την προσοχή του αντίθετου φύλου, και θα τα καταφέρετε μια χαρά. Αυτοπεποίθηση και  αυτοεκτίμηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, αυτή τη φορά θα προσεγγίσετε το ενδιαφερόμενο πρόσωπο, η συνομιλία σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού. Άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα σταθερού δεσμού.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρει πρόσωπο που θα έχει όλα τα προσόντα να σας εξιτάρει, ερωτευτείτε άφοβα η κατάληξη θα είναι θετική. Για εσάς τους χωρισμένους, το πρώην eρωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, αλλαγές θα διαπιστώσετε στα λόγια και στις βλέψεις του, θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε απόψεις και παλιές εντυπώσεις. Η εξέλιξη των επαφών σας θα είναι καθαρά στο δικό σας χέρι, αν επανεκτιμήσετε τη μεταξύ σας κατάσταση τότε θα προκύψει επανασύνδεση δεσμευτικής κατάληξης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, ευχάριστες συναντήσεις θα φέρουν νέα ανοίγματα, καταφθάνει συμβάν που θα δημιουργήσει προοπτική δεσμού. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα καταφέρει να αποτελέσει πρόκληση για εσάς, αποκτά νόημα η συναισθηματική σας ζωή. Προμηνύεται αρχή καινούργιας σχέσης με αισθήματα έντονα και αμοιβαία, σας δίνω τη συμβουλή να μην φοβηθείτε να ερωτευτείτε. Αλλάζουν τα δεδομένα σας, εσείς που είστε χωρίς σχέση περνά η ζωή σας σε νέα τροχιά.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα