Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (14-6-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να πάρετε σωστές αποφάσεις, θα είστε σε θέση να αναλάβετε το ρίσκο να αλλάξετε το κατεστημένο του δεσμού που διατηρείτε. Σήμερα θα δείξετε σοβαρότητα στις προσωπικές συζητήσεις που θα έχετε με το ταίρι σας, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ανοίξτε κουβέντα περί δέσμευσης. Για εσάς τους ελεύθερους, έρχονται προοπτικές και νέες γνωριμίες  που θα τις αξιοποιήσετε με τρόπο έξυπνο, συνετό, και ιδιαιτέρως δημιουργικό.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, τα γεγονότα θα στρώσουν έδαφος για σοβαρές υποσχέσεις και δεσμευτικά αποτελέσματα. Αν αυτή τη στιγμή είστε σε στάδιο χαλαρής σχέσης, τώρα θα σας δοθεί ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερότητα και μονιμότητα. Εσείς που είστε τσακωμένοι ή παρεξηγημένοι με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα καταφέρετε να λύσετε συναισθηματικά θέματα. Νέα δεδομένα αποκτά η σχέση σας, οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, τολμηρή και αποφασιστική θα είναι η στάση σας, σε συνδυασμό με την γοητεία που θα εκπέμπετε, θα καταφέρετε να προσελκύσετε το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας. Με οικείο και αυθόρμητο τρόπο θα σας φλερτάρει ένα συγκεκριμένο άτομο που δεν αποκλείεται να κλέψει την καρδιά σας από τις πρώτες σας ματιές. Αισιοδοξία, χαρά και νέο eρωτικό άνοιγμα θα σας φέρει το ραντεβού που θα κλείσετε.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα σκεφτείτε πολύ καλά πριν απαντήσετε ή προτείνετε, σταθερότητα θα υπάρξει στα συναισθήματα σας και τους στόχους σας. Απρόσμενο και θετικό άνοιγμα θα σας δώσει τη δυνατότητα επανασύνδεσης. Αποκαλυπτικά συμβάντα θα φέρουν νέα τροπή, τα μαντάτα που θα λάβετε θα φέρουν έναρξη σχέσης. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείτε τετ α τετ με πρόσωπο που διατηρείτε στο στόχαστρο σας, στη συνομιλία σας θα ειπωθούν σοβαρές υποσχέσεις.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη θα τονώσει τον δυναμισμό σας, θα εκδηλώσετε πάθος, θα αποδείξετε την αγάπη σας με πράξεις που θα εκπλήξουν το ταίρι σας. Οι υποσχέσεις που θα δώσετε θα αποσκοπούν στη σταθερότητα του δεσμού σας, δεν αποκλείεται να δώσετε δεσμευτική έκταση. Θετική απάντηση που θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα ανοίξει νέα προοπτική, εσείς οι ερωτευμένοι ξεκινάτε πορεία μακροχρόνιας σχέσης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα θελήσετε ξεκαθαρίσματα και δημιουργικά αποτελέσματα, επιθυμία σας θα είναι να επενδύσετε συναισθηματικά, φανερώστε αυτό που νιώθετε η ανταπόκριση θα φέρει ένωση μελλοντικής εξέλιξης. Εσείς οι μοναχικοί επικεντρωθείτε στη δύναμη της γοητεία σας, διατηρήστε σε υψηλά επίπεδα την αυτοπεποίθηση σας, σήμερα θα είστε πολύ κοντά στην προοπτική νέας γνωριμίας. Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα τολμήσει να σας προσεγγίσει.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σκεπτόμενες θα είναι οι ενέργειες σας, εσείς οι ερωτευμένοι θα εκδηλώσετε τον ενθουσιασμό σας με τρόπο συγκρατημένο και επιφυλακτικό, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις ή υποσχέσεις. Η ηρεμία και η αυτοσυγκράτηση σας σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για ισορροπία και ασφάλεια, θα σας οδηγήσει στο να τερματίσετε εγωιστικές συγκρούσεις και πεισματικές διαφωνίες. Εσείς που είστε χωρισμένοι θα έχετε ευκαιρία επανασύνδεσης, στο χέρι σας θα είναι η τελική κατάληξη.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε και να διαπιστώσετε, τώρα συνειδητοποιείτε τι ακριβώς συμβαίνει, τερματίζουν οι αυταπάτες. Δυναμικές και προσγειωμένες θα είναι οι ενέργειες σας, η σοβαρή στάση με την οποία θα αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις θα σας βοηθήσει να συγχωρήσετε και να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα πιο μπροστά. Οι αποφάσεις σας θα είναι ώριμες και υπεύθυνες τόσο για θέματα επανασύνδεσης, όσο και δέσμευσης.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, εσάς τους χωρισμένους ή τσακωμένους, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να αλλάξετε το αρνητικό αποτέλεσμα, ειλικρινείς διάλογοι θα τακτοποιήσουν τις αιτίες που δημιουργούν έκρυθμες καταστάσεις. Από το πρώην ταίρι σας θα λάβετε πρόταση που θα σας δώσει την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε, σε συνάντηση σας θα γίνει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα ανοίξει δίοδο νέας αρχής.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σύνεση και ωριμότητα θα έχουν οι πράξεις σας, οι αποφάσεις σας θα παρθούν κατόπιν σοβαρής σκέψης. Θετική απάντηση θα δώσετε στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει με στόχο την επανασύνδεση, θα λάβετε εξηγήσεις, θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα σας ωθήσουν στην επιλογή της δεύτερης ευκαιρίας. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια και στις εκμυστηρεύσεις που θα ακούσετε, θα υπάρξει ειλικρίνεια, η επιθυμία της σταθερής σχέσης θα είναι πλέον κοινή.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ευχάριστη εξέλιξη θα πάρει η συνάντηση που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ο αποκαλυπτικός διάλογος που θα γίνει μεταξύ σας θα αλλάξει τις βλέψεις σας, τερματίζουν οι αμφιβολίες. Τώρα σταθεροποιούνται τα αισθήματα, προσχωρείτε δυναμικά με στόχο τον στεριωμένο δεσμό. Αλλάζετε τη στάση που ως τώρα αντιμετωπίζατε το πρώην ταίρι σας, παίρνουν νέα τροπή οι επαφές σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα ξεκλειδωθούν μπλοκαρισμένες συναισθηματικές καταστάσεις, αποκαλυπτικά γεγονότα θα σας ωθήσουν σε αναθεωρήσεις. Τώρα θα τολμήσετε να αντιμετωπίσετε και να δεχτείτε την πραγματικότητα, θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τα αληθινά αισθήματα, φεύγουν οι αυταπάτες. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε ένα γοητευτικό πρόσωπο, ενισχυμένη θα είναι η δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας,  η στάση σας θα είναι άμεση και εκδηλωτική.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα