Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (10-6-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ουσιαστικές θα είναι οι συζητήσεις που θα ανοίξετε με το ταίρι σας, θα βρείτε συναισθηματική κατανόηση, θετικές και ειλικρινείς θα είναι οι προθέσεις σας. Εσείς που διανύετε περίοδο χωρισμού έρχεται ξεκαθάρισμα, συμφιλίωση και επανασύνδεση, κλείνουν αρνητικά ζητήματα, τώρα θα βρείτε συνεννόηση, αποκτά και πάλι ισορροπία η πορεία της σχέσης σας. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη γοητεία, αξιοποιήστε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο, οι πράξεις του θα είναι ειλικρινείς και άμεσες.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, έρχονται επανεκτιμήσεις, διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στην σκέψη και στην καρδιά σας, δεν αποκλείεται να αλλάξει η πορεία της αισθηματικής σας ζωής. Έρχεται ριζικό αποτέλεσμα που θα φέρει απρόοπτες δεσμεύσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κινηθείτε δραστικά και να προχωρήσετε στους σχεδιασμούς σας. Η συγκαταβατικότητα σας θα σας κάνει προσιτούς δίνοντας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο την ευκαιρία να σας ανοιχτεί συναισθηματικά, εμπιστευτείτε τα λόγια που θα ακούσετε.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η μέρα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από διλλήματα και λάθος κατευθύνσεις ή επιλογές. Μια τολμηρή και εκ βάθους συζήτηση με το πρόσωπο της καρδιάς σας θα βάλει τα πράγματα σε τάξη, θα επανεκτιμήσετε και θα επαναπροσδιορίσετε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξουδετερώσετε συναισθήματα ανασφάλειας και αμφιβολιών, τώρα θα απελευθερωθείτε από ψυχικό βάρος. Για εσάς τους ελεύθερους, γνωριμία με ελκυστικό πρόσωπο θα τονώσει τις διαθέσεις σας, θα καταφέρετε να βγείτε από τη μονοτονία σας.

 

Advertisements

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η μέρα σας φέρνει σταθερότητα και συναισθηματική ισορροπία. Εσείς που είστε ήδη σε δεσμό, η σχέση σας θα πορευτεί με σοβαρότητα και αρμονία χωρίς αμφισβητήσεις ή έλλειψη εμπιστοσύνης. Για κάποιους από εσάς έρχονται απρόσμενες αλλαγές που θα στρώσουν το έδαφος για δεσμεύσεις και οριστικές αποφάσεις. Θα γίνουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις και οι αποκαλύψεις. Για εσάς τους ελεύθερους, σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας εκδηλώσει με έμμεσο τρόπο την έλξη του.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ισορροπία και αυτοσυγκράτηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα επικεντρωθείτε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, δε θα έχετε διάθεση να πιέσετε ή να πιεστείτε. Ευχάριστη και απρόσμενη συνάντηση και συνομιλία, θα χαλαρώσει την ψυχολογία σας, τα λόγια που θα ακούσετε θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας χαροποιήσει, οι συναντήσεις που θα γίνουν μεταξύ σας θα ανοίξουν προοπτική σταθερών επαφών μελλοντικής εξέλιξης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, διακυμάνσεις θα υπάρξουν στην ψυχολογία σας, ωστόσο θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, δημιουργικοί και συμφιλιωτικοί. Οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε και μάλιστα με δική σας πρωτοβουλία. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε στάση προσιτή και ελκυστική, σήμερα θα βρει τρόπο να σας προσεγγίσει πρόσωπο, που εδώ και πολύ καιρό επιθυμεί να κερδίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αντισταθείτε στα αισθήματα που θα νιώσετε,  θα σας οδηγήσουν σε αποτέλεσμα σταθερού δεσμού.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σκεπτόμενη θα είναι η στάση σας και αρκετά συγκαταβατική η συμπεριφορά σας, η αντίληψη σας θα βασίζεται στον ορθολογισμό. Έρχονται σοβαρές και αναλυτικές συνομιλίες, μια απρόσμενη συνάντηση θα ανανεώσει τις διαθέσεις σας, θα φέρει τάξη και ισορροπία στα συναισθήματα σας. Ένα συμβάν θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σας εσάς και πρόσωπο που είχατε παγώσει τον τελευταίο καιρό, έρχονται επανασυνδέσεις, αναθεωρήσεις και γεγονότα που θα γεφυρώσουν διχασμένα αισθήματα.

Advertisements

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, δεν αποκλείεται να βιώσετε ένα ανατρεπτικό γεγονός που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε γνώμη. Απρόοπτες και πολύ ευχάριστες διαστάσεις θα πάρει η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο άτομο, η υπόθεση σας θα έχει κατάληξη μακροχρόνιου δεσμού. Θα είναι πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν, έρχεται με ανανεωμένες, θερμές και σοβαρές βλέψεις. Αν τρέφετε αισθήματα γι’ αυτό τα άτομο τότε αξιοποιήστε τα γεγονότα με αποφασιστικότητα, αυτή τη φορά μεταξύ σας όλα θα είναι διαφορετικά.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ίσως να βγουν στο προσκήνιο καταπιεσμένα αισθήματα ή επιθυμίες, είναι πολύ πιθανόν να βάλετε σκοπό να ξεφύγετε από αρνητικές καταστάσεις ή σχέσεις που δεν έχουν τίποτα το ουσιαστικό να σας προσφέρουν. Σήμερα θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σας, ανοίγεται προοπτική δεσμού μελλοντικών προδιαγραφών. Δεν αποκλείεται κάποιοι απ’ εσάς να κάνετε την κίνηση να τερματίσετε την προβληματική σας σχέση, ωστόσο βεβαιωθείτε για το αν η απόφαση σας είναι ώριμη και όχι παρορμητική.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας και να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες κινήσεις ή επιλογές σας. Για εσάς που δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο στην καρδιά σας καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας, αυτή τη φορά θα το περάσετε από κόσκινο το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, δεν θα έχετε σκοπό να σπαταλήσετε το χρόνο σας. Γι’ εσάς τους ερωτευμένους, τυχαίο συμβάν θα σας φέρει κοντά σε μια μεγάλη σας επιθυμία, ανοίγεται δίοδος σταθερής σχέσης με το πρόσωπο που σκέπτεστε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να χειριστείτε με ωριμότητα τα απρόοπτα που θα προκύψουν. Σας φέρνει αλλαγές και νέα ανοίγματα, καταφθάνει μια ευχάριστη πρόταση που θα αλλάξει το κατεστημένο σας. Εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε, κίνηση επανένωσης θα κάνει το πρώην ταίρι σας. Περάσετε σε δυναμικές πράξεις, οι εξελίξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Ειλικρινής και συναισθηματική κουβέντα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, εσάς τους ελεύθερους ή χωρισμένους η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ανοίξει δρόμο σταθερής σχέσης, άμεση θα είναι η στάση σας, θα εκφραστείτε με ειλικρίνεια, θα προσεγγίσετε με ώριμες προθέσεις. Η ευθύτητα και η αμεσότητα σας θα κλείσουν αρνητικές υποθέσεις, οι συζητήσεις με το ταίρι σας θα έχουν αίσια κατάληξη, δεν αποκλείεται να ακουστούν δεσμευτικές υποσχέσεις. Σε ξαφνική και εντελώς απρόοπτη στιγμή θα σας θυμηθεί πρόσωπο από το παρελθόν, θα λάβετε πρόταση που θα σας βάλει σε ευχάριστες σκέψεις.

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα