Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (9-6-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ζωτικότητα, δυναμισμός και ενέργεια. Η δραστική σας κινητοποίηση θα προκαλέσει γεγονότα ένωσης ή και επανένωσης. Λαμβάνει τέλος το στάδιο της αναμονής, έρχεται κοντά σας πρόσωπο που το προσμένατε αρκετό καιρό, τερματίζουν εμπόδια και καθυστερήσεις, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης. Ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για ουσιαστικές αλλαγές, τολμήστε να περάσετε σε άμεσες προτάσεις, για εσάς τους ελεύθερους θα υπάρξει ευκαιρία νέας γνωριμίας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, μείνετε σε ετοιμότητα τα συμβάντα θα είναι άμεσα δεν θα πρέπει να σας βρουν απροετοίμαστους. Θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα, πολύ πιθανή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας. Εσείς που βρίσκεστε σε σταθερή σχέση, θερμή πρόταση θα ακούσετε από το ταίρι σας, σας παροτρύνω να δώσετε θετική απάντηση, η εξέλιξη της πορείας σας δε θα σας απογοητεύσει. Για κάποιους από εσάς η σκέψη σας θα εστιάσει στο προσφάτως πρώην ταίρι σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ακούσετε πρόταση επανασύνδεσης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, για εσάς τους ελεύθερους και μόνους νέα ευκαιρία θα εμφανιστεί μπροστά σας, καλό θα είναι να κρατήσετε εκδηλωτική στάση, αποφύγετε τις αλλοπρόσαλλες ενέργειες. Πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει, σας συμβουλεύω να αφήσετε περιθώριο συνομιλίας. Άτομο από το eρωτικό σας παρελθόν θα κάνει το βήμα να σας τηλεφωνήσει, αν η στάση σας είναι συγκαταβατική τότε θα βρει το θάρρος να σας ζητήσει ραντεβού. Σήμερα θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, οι εξελίξεις θα είναι ανάλογες με τις διαθέσεις σας.

 

Advertisements

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, αφήστε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις δεν είναι ώρα για ηττοπάθειες. Έρχονται ανταμώσεις, εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα που θα κλείσουν παλιές πικρές ιστορίες, θα μεταβείτε σε στάδιο συναισθηματικής ισορροπίας και έντονης έλξης. Δεν αποκλείεται μια νέα αγάπη να απασχολήσει την καρδιά σας, το πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα σας μιλήσει με ειλικρίνεια, δείξτε εμπιστοσύνη δεν θα απογοητευτείτε. Σήμερα το ταίρι σας θα περάσει σε προσωπικές εκμυστηρεύσεις, αυτά που θα ακούσετε θα τονώσουν τα μεταξύ σας αισθήματα.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, ένα απρόσμενο και ευχάριστο τηλεφώνημα θα αλλάξει τα συναισθηματικά σας δεδομένα, τώρα ξεμπλοκάρονται στάσιμες επαφές, ξεκλειδώνονται τα αισθήματα. Άτομο που από καιρό υπάρχει στη σκέψη σας θα σας κάνει πρόταση για προσωπικό ραντεβού. Αισιόδοξο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, οι συναντήσεις και οι συνομιλίες σας θα πάνε πολύ καλά, θα ξεκαθαρίσετε σκέψεις και βλέψεις. Σας συμβουλεύω να κινηθείτε άμεσα και αποφασιστικά, αν αφήσετε άνοιγμα για νέα αρχή η εξέλιξη και η κατάληξη δε θα σας απογοητεύσει.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει θετικές εξελίξεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα σας πλησιάσει. Τα θερμά λόγια που θα ακουστούν σε τηλεφώνημα θα φέρουν κατάληξη προσωπικής συνάντησης, η εξέλιξη σας θα είναι άμεση και ιδιαιτέρως ευχάριστη. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο η νύχτα σας να κλείσει με αναπάντεχες αποκαλύψεις. Πρώην eρωτικό σας ταίρι θα σας δώσει το έναυσμα να ξανασκεφτείτε την προοπτική της επανασύνδεσης, δείξτε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ακούσετε.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η μέρα σας δεν θα είναι καθόλου ανιαρή, καταφθάνουν ευχάριστες εξελίξεις. Χαρούμενες και θερμές θα είναι οι επαφές και οι συναντήσεις σας, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις, οι χωρισμένοι θα στρώσετε πρόσφορο έδαφος για επανασύνδεση. Εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί και αυθόρμητοι, στοιχεία που θα ανοίξουν δίοδο σε ένα συγκεκριμένο άτομο να περάσει σε άμεση προσέγγιση. Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο.

Advertisements

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με μελετημένο τρόπο θα σας προσεγγίσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η ξαφνική του εμφάνιση θα αναστατώσει την καρδιά σας. Οι πράξεις σας θα είναι αποφασιστικές, στόχο θα έχετε να ισορροπήσετε και να σταθεροποιήσετε τις μεταξύ σας επαφές. Καταφθάνει απρόσμενο γεγονός που ο άμεσος χειρισμός σας σε συνδυασμό με την ειλικρίνεια σας, θα φέρει θερμή κατάληξη, δεν αποκλείεται να γίνει γρήγορη επανασύνδεση. Εσείς οι ελεύθεροι θα προσεγγίσετε και θα φλερτάρετε, δυναμική θα είναι η στάση σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ανανεωμένες θα εμφανιστούν οι διαθέσεις σας, τολμηρή θα είναι η στάση σας, θα βγουν στην επιφάνεια ανάγκες που θα έχετε την ευκαιρία και την αποφασιστικότητα να τις ικανοποιήσετε. Εσείς που είστε χωρίς σχέση πείτε ‘ναι’ στις προτάσεις που θα λάβετε, προμηνύεται νέα αρχή επιτυχημένης και άμεσης κατάληξης. Θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας δώσει τη δυνατότητα να περάσετε σε έναν διαφορετικό και ολοκαίνουργιο τρόπο ζωής, θα καταφέρετε να ξεχάσετε παλιές αποτυχημένες σχέσεις και να προχωρήσετε μπροστά.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, δημιουργική θα είναι η σημερινή μέρα. Σήμερα τα γεγονότα θα σας ωθήσουν στο να επανεξετάσετε τις καταστάσεις που περικλείουν την αισθηματική σας ζωή, δεν αποκλείεται να αλλάξετε απόψεις, θέσεις και επιθυμίες. Συγκαταβατικότητα και κατανόηση θα δείξετε στο ταίρι σας, ίσως να ανοιχτούν από την πλευρά σας συζητήσεις γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για καινούργια αρχή, αν διατηρείτε χαλαρή σχέση τώρα θα προχωρήσετε σε στάδιο αρκετά πιο σοβαρό.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα τα γεγονότα θα είναι αισιόδοξα θα ζωηρέψουν τον συναισθηματικό σας κόσμο, οι συναντήσεις που θα γίνουν θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα νιώσετε δυνατοί και ανανεωμένοι. Θα έχετε την ανάγκη για αλλαγές, ποικιλία θα αναζητήσετε στην eρωτική σας ζωή και επειδή θα είστε τολμηροί στις προσεγγίσεις σας, γι αυτό θα καταφέρετε να προσελκύσετε το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσετε. Οι διαθέσεις σας θα έχουν ορμή και παρόρμηση, να είστε σίγουροι πως θα περάσετε μια ιδιαιτέρως θερμή μέρα ευχάριστων εξελίξεων.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θερμή, εγκάρδια και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας. Εσείς που η καρδιά σας είναι προσκολλημένη στο παρελθόν παίρνετε απόφαση να πλησιάσετε το πρώην eρωτικό σας ταίρι, μιλήστε με ειλικρίνεια θα βρείτε θερμή ανταπόκριση στις προσεγγίσεις σας. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα γνωριμία, τώρα θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα, θα συνομιλήσετε με πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης. Εκδηλώστε τις θερμές σας διαθέσεις, φανερώστε την έλξη σας, προμηνύεται νέο ξεκίνημα θετικής και ευχάριστης κατάληξης.

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα