Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (4-6-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί και συζητήσιμοι. Επιθυμία σας θα είναι να εκφραστείτε και να κινηθείτε απελευθερωμένα χωρίς περιορισμούς. Σήμερα θα είστε σε θέση να μιλήσετε με απόλυτη ειλικρίνεια, ωστόσο προσοχή σε τάσεις επιβολής ή ειρωνείας, θα υπάρξει κίνδυνος να προσβάλετε έστω και άθελα σας. Η παρορμητικότητα σας θα σας οδηγήσει σε αυθόρμητες eρωτικές προτάσεις, οι απαντήσεις που θα λάβετε δεν πρόκειται να σας απογοητεύσουν.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, συναισθηματικοί και εγκάρδιοι θα είστε προς το eρωτικό σας ταίρι, η κατανόηση και η διαλλακτικότητα σάς θα κάνουν συζητήσιμους και ειρηνικούς. Σήμερα θα προσφέρετε συναισθηματική συμπαράσταση στο ταίρι σας, θα σας νιώσει ως ψυχολογικό του στήριγμα. Η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου από το eρωτικό σας παρελθόν θα έχει ως αποτέλεσμα μια αποκαλυπτική εξομολόγηση. Αν δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, θα προκύψει οριστική επανασύνδεση.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι οι όψεις της ημέρας, θα βγάλουν στην επιφάνεια την αισιόδοξη και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας, τα λόγια σας θα είναι ειλικρινή και θερμά. Ένα πρόσωπο δε θα αντισταθεί στην eρωτική σας γοητεία. Σήμερα θα περάσετε όμορφα στις προσωπικές σας επαφές, κρατήστε ακμαία την eρωτική σας διάθεση, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας, θα προκύψει γνωριμία μέσω διαδικτύου που θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστη.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ομαλή και ήρεμη θα είναι η επικοινωνία σας, θα εμφανιστείτε ανοιχτόμυαλοι και διορατικοί. Σήμερα στόχος σας θα είναι να περάσετε μια όμορφη και ξεκούραστη μέρα, οι συνομιλίες σας θα κλείσουν με θετικό αποτέλεσμα. Ένα εντυπωσιακό πρόσωπο μέσω διαδικτύου θα εμφανιστεί στο δρόμο σας. Θα γίνει γνωριμία μεταξύ σας, ωστόσο από την πλευρά σας θα είστε επιφυλακτικοί στις εκδηλώσεις σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα κινηθείτε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, ωστόσο προσοχή στην τάση που θα έχετε να θέλετε οπωσδήποτε να επιβληθείτε ή ένα υπερισχύσετε. Θα υπάρξουν λόγια που θα φέρουν συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, μια συνάντηση θα μετατραπεί σε ευχάριστο eρωτικό γεγονός. Επιμεληθείτε την εμφάνισή σας!!

Παρθένος

Συμπονετικοί θα εμφανιστείτε, φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας θα ηρεμήσει και θα ζεστάνει την καρδιά σας, κατά συνέπεια και τη στάση σας. Πρόσχαροι και εγκάρδιοι θα είστε με πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να επανασυνδεθεί eρωτικώς μαζί σας. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να ζήσετε έντονες αισθησιακές στιγμές με απελευθέρωση, δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί πάθος, ωστόσο ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας ίσως να μη λείψει ένα είδος eρωτικού ανταγωνισμού.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα φανείτε αισιόδοξοι και συγκαταβατικοί. Αξιόπιστη θα είναι η διαίσθησή σας, ωστόσο προσοχή στα όρια της φαντασίας σας, το νου σας να μην ξεφύγουν οι εικασίες σας. Επιρρεπείς θα είστε σε φανταστικές εκδοχές, κάντε την προσπάθεια να μείνετε σταθερά εντός πραγματικών πλαισίων. Μια ξαφνική eρωτική γνωριμία μέσω διαδικτύου θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τα eρωτικά σας δεδομένα, θα δημιουργηθούν νέες συνθήκες στην eρωτική σας ζωή.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, έντονη θα είναι η γοητεία σας, ελκυστικό το παρουσιαστικό σας, σήμερα θα καταφέρετε να φανείτε εντυπωσιακοί. Η στάση σας ενδεχομένως να είναι κάπως υπεροπτική, προσοχή στις κουβέντες σας, στις συζητήσεις σας, ενδεχομένως η συμπεριφορά σας να είναι εριστική. Η σημερινή όψη θα ενισχύσει το ένστικτό σας, ωστόσο οι ονειροπολήσεις σας ίσως να σας βγάλουν κάποια στιγμή εκτός τόπου και χρόνου.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, οι όψεις της ημέρας θα σας κάνουν ανέμελους, φιλοσοφημένους και ζωτικούς, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για διαφυγή από καταπιεστικές eρωτικές σχέσεις. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, προσιτοί θα φανείτε σε καινούργια πρόσωπα. Οι eρωτικές εξελίξεις θα τρέξουν υπέρ σας, με δική σας πρωτοβουλία θα κλείσετε παλιές μπερδεμένες καταστάσεις, σήμερα θα είστε πρόθυμοι να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία σας, θα είναι επιβλητική και επιτακτική. Σε υψηλό επίπεδο θα βρίσκεται ο eρωτισμός σας, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας, θα σας δοθεί ευκαιρία σχέσης μέσω διαδικτύου, που αυτό που θα σας τραβήξει την προσοχή κατά κύριο λόγο, θα είναι η εξωτερική του εμφάνιση. Εσείς που είστε σε δεσμό, μη το παρατεντώσετε το σκοινί, το αποτέλεσμα δε θα είναι υπέρ σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, αυθόρμητους και ανοιχτόκαρδους θα σας κάνει η όψη της ημέρας. Σήμερα με ειλικρίνεια θα εκφράσετε αυτό ακριβώς που θα σκεφτείτε, ωστόσο δε θα είστε ανεκτικοί σε απόψεις συντηρητικές ή παλιομοδίτικες. Με το ταίρι σας ενδεχομένως να υπάρξει σύγκρουση, αλλά θα είναι κάτι επιφανειακό, άνευ βάσης και σημασίας. Η μέρα θα σας ωθήσει να επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, το στυλ που θα υιοθετήσετε…

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε, θα υπάρξουν χαρούμενες συναντήσεις που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Δυνατό θα είναι το ένστικτό σας, θα σας δοθεί άνοιγμα να περάσετε σε δημιουργικές κινήσεις και προσεγγίσεις. Σήμερα δε θα λείψουν οι έντονες eρωτικές στιγμές, θα βρείτε ανταπόκριση στη θερμή στάση που θα εκδηλώσετε. Σε περίπτωση που είστε eρωτικά μόνοι, θα υπάρξει προοπτική γνωριμίας με πρόσωπο που θα είναι αρκετά διαφορετικό απ’ το στυλ και το χαρακτήρα σας.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα