Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (1-6-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και στόχευση. Σε συγκεκριμένα eρωτικά σας ζητήματα θα προχωρήσετε σε δημιουργικές και αποτελεσματικές πράξεις, βγαίνοντας από το στάσιμο κατεστημένο που επικρατεί αυτή τη στιγμή. Στις συζητήσεις σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά θα κερδίσετε εμπιστοσύνη και εκτίμηση, σήμερα θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε σε θέματα, που στο παρελθόν οι προσπάθειες σας είχαν αποτύχει.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα εμφανίσετε επιμονή και έντονη τη θέληση για διεκδίκηση, ωστόσο, προσοχή να μην εγκλωβιστείτε στις προσωπικές σας εμμονές και ξεφύγετε απ’ το στόχο σας. Σοβαρός, ευγενικός και ώριμος θα είναι ο τρόπος που θα εκδηλώσετε τα αισθήματά σας. Σήμερα δε θα αποφύγετε συζητήσεις γύρω από μελλοντικά θέματα και θα σας βγει σε καλό.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η μέρα σας φέρνει νέες ευκαιρίες, ένα τυχερό συμβάν θα δώσει λύση σε περίπτωση πρόσφατου χωρισμού. Η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να τα πείτε και να τα βρείτε με το πρώην ταίρι σας, αρκεί να έχετε τη διάθεση να ξαναβάλετε αυτό το πρόσωπο στη ζωή σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις εγωιστικές ενέργειες για σήμερα.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας δε σας αφήσει να υποκύψετε σε ηττοπάθειες, θα αντισταθείτε σε καταστάσεις ή συναισθήματα που σας δυσκολεύουν, καταφέρνοντας τελικά να βρείτε την άκρη του νήματος. Εσείς που είστε χωρισμένοι, θα βρείτε τρόπο να μηδενίσετε τα λάθη και να ξεκινήσετε τη σχέση σας και πάλι από την αρχή, αυτή τη φορά στηριζόμενοι σε μια απολύτως ρεαλιστική βάση.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σοβαρότητα θα δείξετε στα εξομολογητικά λόγια που θα ακούσετε από πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό διατηρεί για εσάς κρυφό eρωτικό ενδιαφέρον. Η σημερινή όψη θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας, θα νιώσετε ισχυροί και αποφασισμένοι να κινηθείτε χωρίς υποχωρήσεις. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, σήμερα θα περάσετε σε έντονες συζητήσεις, η κουβέντα σας θα κλείσει με ευχάριστη κατάληξη, ενδεχομένως δεσμευτικής απόφασης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα δυναμικές και συνειδητές θα είναι οι ενέργειές σας, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι λογικές, υπεύθυνες, όλες θα στοχεύουν στη μελλοντική σας εξέλιξη. Ένα πρόσωπο από το eρωτικό σας παρελθόν θα κάνει προσπάθεια επανένωσης. Οι πράξεις αγάπης που θα γίνουν από την πλευρά του, θα στηρίζονται στην ειλικρίνεια, καλό θα είναι να τις εκτιμήσετε. Αν ακόμα έχετε αισθήματα γι’ αυτό το άτομο, δείξτε εμπιστοσύνη, δε θα υπάρξει δεύτερο γεγονός απογοήτευσης.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, εγκράτεια θα σας φέρει η σημερινή όψη, σύνεση και ωριμότητα θα έχουν οι πράξεις σας, οι αποφάσεις σας θα παρθούν κατόπιν σοβαρής σκέψης. Θετική απάντηση θα δώσετε στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει με στόχο την επανασύνδεση, θα λάβετε εξηγήσεις, θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα σας ωθήσουν στην επιλογή της δεύτερης ευκαιρίας. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια και στις εκμυστηρεύσεις που θα ακούσετε, θα υπάρξει ειλικρίνεια, η επιθυμία της σταθερής σχέσης θα είναι πλέον κοινή.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι προχωρήσετε σε ριζοσπαστικές κινήσεις, ίσως και σε δεσμευτικές ενέργειες. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, σήμερα θα επεκταθείτε σε καινούργιες γνωριμίες, αξιοποιώντας τα απρόοπτα ανοίγματα που θα προκύψουν. Ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η συνάντηση με πρόσωπο ελκυστικό, ωστόσο μη βιαστείτε να προκαθορίσετε την εξέλιξή σας, αποφύγετε τις επίμονες ή πιεστικές πράξεις, μην πέσετε στην παγίδα της ανυπομονησίας.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα το εικοσιτετράωρο σας θα είναι ιδιαιτέρως δημιουργικό, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Τα τηλεφωνήματα θα σας δώσουν την ευκαιρία για ουσιαστική επικοινωνία… Ανοίξτε την καρδιά σας άφοβα, εκδηλώστε αυτό που θα νιώσετε, θα βρείτε άμεση συναισθηματική ανταπόκριση. Κατόπιν θερμού διαλόγου, ένα eρωτικό σας ζήτημα θα βρει οριστική λύση, αν αφορά χωρισμό θα σημειωθεί γεγονός επανένωσης.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα οδηγηθείτε σε σωστές αποφάσεις, θα είστε σε θέση να αναλάβετε το ρίσκο να αλλάξετε το κατεστημένο της eρωτικής ζωής. Έρχονται αλλαγές και νέες γνωριμίες, που θα τις αξιοποιήσετε με τρόπο έξυπνο, συνετό και ιδιαιτέρως δημιουργικό. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να δείξετε σοβαρότητα στις eρωτικές σας συζητήσεις, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ανοίξτε κουβέντα περί επίσημης δέσμευσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι όψεις της ημέρας θα φέρουν ωριμότητα στον τρόπο σκέψης σας, θα καταλαγιάσουν την αντιδραστική σας τάση, τώρα θα έχετε διάθεση για ήρεμους διαλόγους και εποικοδομητικές συζητήσεις. Αποφασιστική και δημιουργική θα είναι η συμπεριφορά σας, εσείς που έχετε ανοιχτές eρωτικές υποθέσεις θα καταφέρετε να κλείσετε ζητήματα που τα είχατε αφήσει να εκκρεμούν. Το ισορροπημένο σας σκεπτικό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο το άνοιγμα δέσμευσης που θα εμφανιστεί.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα σας ανοίξει δημιουργικούς eρωτικούς ορίζοντες, σήμερα δε θα λείψουν οι eρωτικές εκπλήξεις και αλλαγές. Μέσα στη σχέση σας θα κλείσει με επιτυχημένη κατάληξη ένα κεφάλαιο που σας κούρασε και σας αποσυντόνιζε από τα μελλοντικά σας σχέδια. Σήμερα θα νιώσετε ελεύθεροι να κινηθείτε eρωτικά προς όποια κατεύθυνση εσείς επιθυμείτε. Απελευθερώνεστε από αναστολές, οι eρωτικές σας προσεγγίσεις και επιλογές θα βρουν άμεση επιτυχία.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα