Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-7-2019)

Κριός

Φίλες μου Κριοί, η μέρα θα ενισχύσει την εξτρεμιστική σας τάση, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ασυνήθιστες πράξεις. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, οι θερμές ∈ρωτικές σας διαθέσεις θα σας κάνουν προσιτούς σε ένα καινούργιο πρόσωπο, που θα τολμήσει με άμεσο τρόπο να φανερώσει την έλξη του. Θετικοί θα είστε στις νέες ∈ρωτικές περιπέτειες, θα υπάρξει ξάφνιασμα από απρόοπτο συμβάν.

Ταύρος

Αγαπητές μου Ταύροι, η σκέψη σας θα είναι ριζοσπαστική και απρόοπτη, θα ξεφυτρώσουν στο μυαλό σας νέοι τρόποι δράσης, θα επιλέξετε έναν μη συνηθισμένο τρόπο αντίληψης και αντιμετώπισης. Η θετική ανταπόκριση που θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στην ∈ρωτική σας ζωή, περνάτε σε προτάσεις και πράξεις που θα εντυπωσιάσουν το άτομο που έχετε στο στόχαστρό σας.

Advertisements

Δίδυμοι

Φίλες μου Δίδυμοι, το ένστικτο και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Σήμερα θα είστε επικοινωνιακοί, δε θα φοβηθείτε να εκφράσετε ελεύθερα απόψεις και αισθήματα, οι έντονες ∈ρωτικές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε τολμηρές πράξεις. Η σημερινή μέρα θα αποτελέσει αρχή μεγάλων αλλαγών, απρόοπτη συνάντηση και ένας ∈ρωτικός διάλογος με συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποδειχτεί σημαδιακός, θα αποτελέσει αφετηρία καινούργιας ∈ρωτικής ζωής.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, έρχεται ένα ολοκαίνουργιο άνοιγμα με βάσιμες προοπτικές, θα προκύψει νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα. Θα σας δώσω τη συμβουλή να φανείτε όσο πιο προσιτοί μπορείτε στο νέο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, θα δοθεί κατάληξη που θα είναι ιδιαιτέρως θετική, θα έχετε τη δυνατότητα να στρώσετε την ∈ρωτική σας ζωή. Πρόσωπο από τα παλιά θα δημιουργήσει ευχάριστο και ∈ρωτικό κλίμα στη συνάντηση σας, θα υπάρξει αμοιβαία και έντονη ∈ρωτική έλξη.

Advertisements

Λέων 

Φίλες μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα σας ωθήσει σε πράξεις τόλμης και διεκδίκησης. Σε τυχαία συνάντηση θα υπάρξει αποκαλυπτική συνομιλία, η τολμηρή σας ειλικρίνεια θα φέρει άμεσα ∈ρωτικά ξεκαθαρίσματα, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο και τελεσίδικο ∈ρωτικό γεγονός. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο, που η επιτυχημένη σας προσέγγιση θα ανοίξει πορεία δεσμού.

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, άνεση θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία συζητήσεις και διαφόρων ειδών ανοιχτές υποθέσεις καρδιάς. Νέα γνωριμία που θα συμβεί σε τυχαία χρονική στιγμή, θα είναι ικανή να μετατρέψει τα δεδομένα της καθημερινότητα σας, περνάτε σε νέα περίοδο μεγάλων και σοβαρών αλλαγών. Η γοητεία σας θα αποτελέσει πόλο έλξης για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που τελικά θα φέρει ριζικές αλλαγές μεγάλης διάρκειας.

Ζυγός

Advertisements

Φίλες μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας εφοδιάσει με οξυδέρκεια και διορατικότητα, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα ∈ρωτικών διαφωνιών. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα της γνωριμία σας, με θερμές συνομιλίες θα δημιουργήσετε ∈ρωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, σε περίπτωση που νιώθετε μονότονη την ∈ρωτική σας ζωή και αναζητήσετε ποικιλία, θα βρείτε από το ταίρι σας την ανάλογη ανταπόκριση.

Σκορπιός

Φίλες μου Σκορπιοί, αισιοδοξία και ∈ρωτισμός θα δώσουν νέα ώθηση τόσο στη σκέψη σας όσο και στη δράση σας. Σήμερα θα κινηθείτε με τρόπο αποφασιστικό, όσοι από εσάς τολμήσετε να πλησιάσετε πρώην ταίρι σας, θα καταλήξετε σε αρχή επανασύνδεσης. Ίσως να μη γλυτώσετε από μια μορφή ∈ρωτικού διλήμματος, ωστόσο η τάση που θα έχετε να αναλύσετε τα υπέρ και τα κατά της κάθε κατάστασης, θα σας οδηγήσουν σε σωστές αποφάσεις.

Τοξότης 

Φίλες μου Τοξότες, θα διακατέχεστε από έντονο ενθουσιασμό, ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια σας, πρωτοτυπία στον τρόπο σκέψης σας. Έντονες θα είναι οι ∈ρωτικές σας διαθέσεις, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να καταφέρετε να πρωταγωνιστήσετε σε μια ξαφνική και πολύ θερμή ∈ρωτική υπόθεση. Τα γεγονότα θα είναι απρόοπτα και θα ξεκινήσουν από μια συνάντηση που θα είναι τυχαία και όχι ραντεβού. Εμπιστευτείτε τη γοητεία σας, σήμερα θα καταφέρετε πολλά!

Αιγόκερως

Αγαπητές μου Αιγόκεροι, θα βρείτε τρόπο να ανταπεξέλθετε με επιτυχία σε δύσκολες ∈ρωτικές υποθέσεις, η ακμαία αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με την οξυδέρκειά σας, θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε και να επιτύχετε. Σωστός θα είναι ο τρόπος που θα επιλέξετε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον του. Για όσους από εσάς ψάχνεστε, ∈ρωτικά τυχαίο συμβάν θα φέρει κοντά σας άτομο πολλά υποσχόμενο!

Υδροχόος

Φίλες μου Υδροχόοι, οι σημερινές πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε δυνάμεις, με διορατικότητα θα αντιμετωπίσετε εμπόδια, δεν πρόκειται να εκτροχιαστείτε από τους στόχους σας. Διαίσθηση και μεθοδική επιμονή θα είναι τα δύο βασικά σας στοιχεία, σήμερα θα καταφέρετε να επανορθώσετε σε παρελθοντικά σφάλματα, θα βάλετε σε τάξη τις ∈ρωτικές σας υποθέσεις. Για τους ∈ρωτικά μόνους, θα υπάρξουν ∈ρωτικές προκλήσεις ικανές να δώσουν νέα διάσταση στην ∈ρωτική σας ζωή.

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, μια απρόσμενη συνάντηση θα φέρει έντονες συναισθηματικές ανατροπές. Θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, θα προχωρήσετε σε αποκαλύψεις απελευθερωμένοι από αναστολές και ταμπού. Όσοι από εσάς θέλετε να ξεφύγετε από το στάσιμο ∈ρωτικό σας παρελθόν, σήμερα θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας ∈ρωτικής γνωριμίας, όσο πιο αυθόρμητα κινηθείτε, τόσο πιο σύντομα θα σημειωθεί έναρξη καινούργιας σχέσης.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα