Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (29-5-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη θα σας ωθήσει σε έναν αντισυμβατικό και ανατρεπτικό τρόπο σκέψης, τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να εκφράσετε κάποιες εκκεντρικές σας απόψεις. Σήμερα θα έχετε τη δύναμη να περάσετε σε προοδευτικές προτάσεις, ίσως το ταίρι σας να μην είναι σε θέση ανταπεξέλθει. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας και θα δείτε πως οι εξελίξεις θα κυλήσουν υπέρ σας, έστω κι αν στην αρχή θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες. Πιθανή θα είναι η εμφάνιση καινούργιου προσώπου στην eρωτική σας ζωή.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα εναντιωθείτε στο στάσιμο, απελευθερωμένο θα είναι το πνεύμα σας, θα οδηγηθείτε σε πράξεις που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από συντηρητικές καταστάσεις. Eρωτικές ανατροπές θα φέρει στην καρδιά σας πρόσωπο, που ενδέχεται να το ερωτευτείτε. Ένα ραντεβού έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της καρδιά σας. Θα ακουστούν λόγια που θα σας ωθήσουν σε νέα eρωτική κατεύθυνση, η μέρα σας θα κλείσει με προοπτική καινούργιας eρωτικής σχέσης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα βγάλει στην επιφάνεια την επαναστατική και προοδευτική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναλάβετε ρίσκα περνώντας σε νέες αναζητήσεις. Θα υπάρξει αποκαλυπτική συζήτηση με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, που θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει και να σας βγάλει από την ρουτίνα. Μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα ανοίξει καινούργιες προοπτικές στην eρωτική σας ζωή και πολύ πιθανόν να αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα αλλάξουν για τα καλά τα μυαλά σας, σήμερα ενδέχεται να δώσετε γροθιά στο μαχαίρι. Τώρα θα είστε σε θέση να παραγκωνίσετε αναστολές, επιφυλάξεις και προκαταλήψεις, η απελευθερωμένη σας διάθεση θα ανοίξει καινούργια δίοδο στην eρωτική σας σταδιοδρομία. Πρόσκληση θα λάβετε από πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, θα σας ανοίξει προοπτική νέας eρωτικής κατεύθυνσης που θα σας ομολογήσω πως η κατάληξη σας θα ανατρέψει πολλά στη ζωή σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ατίθαση, επίμονη και αρκετά εξτρεμιστική θα είναι η συμπεριφορά σας, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σε οτιδήποτε μπορεί να αλλάξει ανιαρά ή στάσιμα δεδομένα. Σήμερα, με τις αντικομφορμιστικές σας απόψεις θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα ιντριγκάρετε την eρωτική του έλξη. Βασική σας επιθυμία και ανάγκη θα είναι οι ανατρεπτικές αλλαγές, ίσως να αλλάξετε ταίρι, ίσως να πάρετε απόφαση να περάσετε σε δεσμεύσεις με το ήδη υπάρχον.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει το πρωτοποριακό σας πνεύμα, ωστόσο καλό θα είναι να προσπαθήσετε να χαλιναγωγήσετε τάσεις υπερβολής. Φροντίστε τα λόγια σας και οι σκέψεις σας να κυμαίνονται στη σφαίρα του εφικτού. Ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε τρόπο eρωτικής ζωής, οι πράξεις στις οποίες θα προβείτε, θα δώσουν ώθηση σε στάσιμες καταστάσεις. Τυχαία ευχάριστα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε eρωτικώς με άτομο, που θα υποστηρίξει την ιδεολογία σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, επαναστατικές αποφάσεις θα σας ωθήσουν σε επιλογές και δραστηριότητες, που θα καταφέρουν τελικά να αλλάξουν τη ζωή σας. Για τους eρωτικά μόνους θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας eρωτικής αρχής, με πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη ματιά. Προσεγγίστε άφοβα το άτομο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας, δεν πρόκειται να λάβετε απόρριψη. Τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να διεκδικήσετε αλλαγές, η τολμηρή σας απόφαση να κάνετε τις σκέψεις σας πράξεις, θα ανοίξει νέους ορίζοντες.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, αισιόδοξη και ριψοκίνδυνη θα εμφανιστεί η κάρδια σας, σήμερα δεν αποκλείεται να θελήσετε να πάτε κόντρα στο ρεύμα. Ένα πρόσωπο θα προκαλέσει την έλξη και τον ενθουσιασμό σας, θα καταφέρει να σας αλλάξει τρόπο σκέψης και κυρίως έκφρασης. Σήμερα θα σημειωθεί απρόοπτο eρωτικό συμβάν που θα ενισχύσει την παρορμητικότητά σας, θα πάρετε απόφαση να εξωτερικεύσετε αισθήματα, που ως τώρα τα κρατούσατε κλειδωμένα.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ανεξάρτητο και πρωτοποριακό θα είναι το πνεύμα σας. Ριζοσπαστικές αλλαγές θα θελήσετε και αυτή την φορά θα τις διεκδικήσετε με σθένος, παραγκωνίζοντας επιφυλάξεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να εντυπωσιάσετε eρωτικά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το απελευθερωμένο σας στυλ θα κερδίσει τα κατάλληλα βλέμματα. Όσοι από εσάς επιθυμείτε να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στην eρωτική σας ζωή, τότε μείνετε σε ετοιμότητα, τα συμβάντα θα δουλέψουν υπέρ σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, συναντήσεις και συνομιλίες που θα έχετε με συγκεκριμένο eρωτικό πρόσωπο, θα κλείσουν το μεταξύ σας συναισθηματικό αδιέξοδο, περνάτε σε καινούργιο eρωτικό στάδιο. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις. Κάποιες καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε, δε θα είναι τόσο περαστικές όσο θα νομίζετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα εμφανιστείτε αυθόρμητοι, επικοινωνιακοί και αρκετά ριζοσπαστικοί. Ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να διεκδικήσετε το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου eρωτικού προσώπου, το ελκυστικό σας στυλ θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά του. Φανερώστε το eρωτικό σας ενδιαφέρον και θα βρείτε απόλυτη συναισθηματική ανταπόκριση. Θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή eρωτική σχέση, κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, οι σκέψεις σας θα είναι ξεκάθαρες, απελευθερωμένες και συνειδητές. Σήμερα θα κάνετε το βήμα να ξεφύγετε από τον κοινότυπο τρόπο σκέψης. Ευνοϊκές εξελίξεις και άμεσα ανοίγματα θα καταφέρουν να αναζωογονήσουν την eρωτική σας ζωή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εισχωρήσει στην eρωτική σας καθημερινότητα, ανανεώνοντας τις διαθέσεις σας. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε πρόσωπο που θα διαφέρει πολύ από τα στερεοτυπικά eρωτικά σας στάνταρ.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα