Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (28-5-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα δείτε την κατάσταση από την αισιόδοξη και φιλοσοφική της όψη, θα ψάχνετε τρόπους απόδρασης από αρνητικές και ή δεσμευτικές καταστάσεις. Θετική έκβαση θα έχει η συνάντηση σας με πρόσωπο από το παρελθόν, εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση θα σας έρθει στο πιάτο. Το πρώην ταίρι σας θα είναι σε θέση να ξεχάσει και να αναθεωρήσει. Ξαφνική συνάντηση με ελκυστικό πρόσωπο θα αναστατώσει τις eρωτικές σας αισθήσεις.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να περάσετε σε αποτελεσματική δράση, προκειμένου να ολοκληρώσετε κάποια καινούργια σας eρωτικά σχέδια. Τώρα θα τη φιλοσοφήσετε την κατάσταση, δεν θα αφήσετε το άγχος να σας καταβάλει. Απρόσμενα συμβάντα θα φέρουν αλλαγές στις συνθήκες της καρδιά σας. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε την ροή των γεγονότων και να περάσετε στις τολμηρές προτάσεις που σκέπτεστε.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, καταφθάνει καινούργια eρωτική γνωριμία, που δε θα σας αφήσει καθόλου αδιάφορους. Ίσως να αποφασίσετε να αλλάξετε eρωτική κατεύθυνση, γι’ αυτό και δε θα απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που με θερμή διάθεση θα σας πλησιάσει. Κρατήσετε δεκτική στάση, θα σας βγει σε καλό, θα σας φέρει άνοιγμα για μελλοντικές εξελίξεις ανοίγοντας προοπτική σταθερής eρωτικής σχέσης. Δείξτε την καλή πλευρά του εαυτού σας, προχωρήσετε με σταθερές κινήσεις, αποφύγετε τις αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα ενδυναμώσει τις εσωτερικές σας άμυνες, θα εμφανιστείτε δυναμικοί και αποφασιστικοί, δε θα έχετε σκοπό να καταθέσετε εύκολα τα όπλα. Eρωτισμός και ελκυστικότητα θα είναι τα δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα. Eρωτικοί, πρόσχαροι και ελκυστικοί θα είστε, όχι μόνο στο eρωτικό σας ταίρι, αλλά και σε κάποια καινούργια άτομα, που θα βρουν τρόπο να σας προσεγγίσουν ή που εσείς οι ίδιοι θα τολμήσετε να πλησιάσετε.

Advertisements

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα σας διακατέχει αποφασιστικότητα και τόλμη για κατάκτηση eρωτικών στόχων. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναποδογυρίσετε αρνητικές υποθέσεις και να στρέψετε την κατάληξη υπέρ σας. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, θα υπάρξει ραντεβού και θερμή συνομιλία. Αναστάτωση θα φέρει στην καρδιά σας η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου ατόμου, που θα καταφέρει τελικά να σας απομακρύνει από όλες τις παλιές σας eρωτικές ιστορίες. Ξεκινά νέος eρωτικός κύκλος, με επιτυχημένη κατάληξη!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, απρόσμενος eρωτας θα χτυπήσει την καρδιά σας, ίσως να υπάρξει το ενδεχόμενο να μπλεχτείτε σε συναισθηματικό δίλημμα. Έρχονται ξαφνικές eρωτικές αναστατώσεις, που όμως δε θα επιτραπούν οι επιπολαιότητες, προσοχή σε κινήσεις διπλού eρωτικού ταμπλό. Επειδή αυτό που θα αναζητήστε θα είναι ένα ευχάριστο ανέμελο παρόν αδιαφορώντας για τις μελλοντικές συνέπειες, γι’αυτό το νου σας να μη πληγώσετε το πρόσωπο που ήδη πρωταγωνιστεί στην eρωτική σας ζωή.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, eρωτικά ζωηρή θα είναι η στάση σας, στόχο θα έχετε να φέρετε ουσιαστικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Τολμηρή και θερμή θα είναι η καρδιά σας, η γοητεία σας θα σας βοηθήσει να μαγνητίσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η εμφάνιση ενός γοητευτικού ατόμου θα φέρει έντονες αναστατώσεις στη σκέψη σας αλλά και στην καρδιά σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην eρωτική σας ζωή.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα ξυπνήσει τον δυναμισμό σας, θα σας εφοδιάσει με έντονη ζωτικότητα και ενέργεια. Έντονη θα είναι η ελκυστικότητα και ο eρωτισμός σας, τώρα θα είστε σε θέση να δείξετε εμπιστοσύνη στα προσόντα σας και να κινηθείτε χωρίς αμφιβολίες. Τυχαία συνάντηση θα σας οδηγήσει σε προσωπικές συναισθηματικές συζητήσεις, ενδεχομένως να υπάρξει επανασύνδεση σε θέμα χωρισμού. Κάποιο πρόσωπο θα σας αναγκάσει με έναν πολύ θερμό τρόπο να του ανοίξετε επιτέλους την καρδιά σας.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, περιπέτειες θα αναζητήσει η καρδιά σας, γι’ αυτό θα φανείτε δεκτικοί στην eρωτική πρόκληση που θα λάβετε από ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Δε θα λείψουν οι ριζοσπαστικές ενέργειες, θα αναλάβατε ρίσκα εστιάζοντας στο παρόν και όχι τόσο στο μέλλον. Εσείς που είστε σε σχέση, ως προς το eρωτικό σας ταίρι καλό θα είναι να αποφύγετε την αλλοπρόσαλλη ή επιπόλαιη συμπεριφορά. Στο δρόμο σας θα εμφανιστεί πρόσωπο-έκπληξη, το νου σας να μην μπλεχτείτε σε διφορούμενες καταστάσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, δυνατή θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, έντονη η μαχητικότητά σας, άμεση ίσως και ανατρεπτική η δράση σας. Σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η αισθησιακή και σeξουαλική πλευρά του χαρακτήρα σας, στις προσεγγίσεις σας αποφύγετε τις υπερβολές, για να μην υπάρξει κίνδυνος αποτυχίας. Εσείς που είστε σε σχέση αν φανείτε σταθεροί και σίγουροι ως προς τις επιθυμίες σας, τότε θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε δύσκολα θέματα, δίνοντας οριστικές λύσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυθορμητισμός και αισιοδοξία. Η σημερινή όψη θα σας βγάλει στο κυνήγι αναζητήσεων, εκφράστε σκέψεις και αισθήματα, θα έχετε άμεση επιτυχία. Καταφθάνει eρωτικό συμβάν που θα σας δώσει την δυνατότητα να ζήσετε καινούργιες eρωτικές εμπειρίες. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει και θα βρει τρόπο να τραβήξει την προσοχή σας, δίνοντας κίνητρο eρωτικής έλξης. Αποφύγετε τον υπερβολικό αυθορμητισμό, ακολουθήστε την καρδιά σας αλλά προσοχή στις ανεξέλεγκτες αντιδράσεις, είτε πρόκειται για πάθος, είτε για αδιαφορία.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να μην αρκεστείτε στα δεδομένα αλλά να κυνηγήσετε οτιδήποτε μπορεί να συμβάλει στην προσωπική σας βελτίωση. Η σημερινή μέρα θα περικυκλώσει την καρδιά σας πρόσωπο που θα καταφέρει τελικά να ταράξει τα eρωτικά σας νερά. Αποκαλύψεις και εξομολογήσεις θα τερματίσουν τους αρνητισμούς και τις απαισιόδοξες σκέψεις, τώρα ανοίγεται για εσάς νέα eρωτική περίοδος.

 

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα