Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (25-5-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη ενδέχεται να αλλάξει απότομα τα eρωτικά σας πλανά. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από το σκληρό ρεαλισμό, θα αξιοποιήσετε τις συναισθηματικές εκλάμψεις που θα σας παρουσιαστούν. Σε συνομιλίες και συναντήσεις σας θα κινηθείτε με βάση το ένστικτο και την έλξη, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς και ιδιαιτέρως αυθόρμητους. Σήμερα θα κερδίσετε την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, θα είναι η κατάλληλη στιγμή να κατακτήσετε το στόχο σας.

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα κινηθείτε ενστικτωδώς και θα σας βγει σε καλό, ωστόσο προσοχή στις τάσεις ισχυρογνωμοσύνης που συχνά πυκνά σας διακατέχουν. Για να μην παγιδευτείτε σε λεκτικές διαμάχες προσπαθήσετε να διατηρήσετε διαλλακτική στάση και μείνετε μακριά από σκηνές ζηλοτυπίας. Η όψη της ημέρας θα σας κάνει ελκυστικούς, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεδιπλώσετε τον eρωτισμό σας. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα γνωριμία, σήμερα η γοητεία σας θα κάνει το σωστό θαύμα.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, αποφασιστική και μεθοδική θα είναι η στάση σας, θα έχετε την επιθυμία να θέσετε νέες βάσεις στην eρωτική σας ζωή. Σήμερα θα είναι σθεναρή η θέλησή σας να πατάξετε ό,τι σας πίκρανε, θα βρείτε το θάρρος να απεγκλωβιστείτε από eρωτικά πρόσωπα, που δεν ήταν στη ζωή σας τίποτα άλλο, παρά ένας στενός κορσές. Θα προκύψουν αλλαγές που θα δώσουν νέα πνοή στην καθημερινότητά σας. Ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας αυτοσυστηθεί, θα σας ανοίξει νέους eρωτικούς ορίζοντες.

Advertisements

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, συναισθηματική κατανόηση θα σας φέρει η σημερινή όψη, γεγονός που θα δημιουργήσει ισορροπία στην επικοινωνία σας. Σήμερα θα είστε σε θέση να ανακαλύψετε τι ακριβώς νιώθει και σκέπτεται το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Οριοθετημένη θα είναι η παρορμητικότητά σας, ο συγκρατημένος σας αυθορμητισμός θα σας απομακρύνει από εντάσεις. Η μέρα θα σας eρωτικούς και ελκυστικούς. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πιάσει την κουβέντα, έρχονται νέες eρωτικές περιπέτειες ευχάριστης κατάληξης!

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα σας κάνει επιρρεπείς στην εμπλοκή υποθέσεων ζήλειας ή καχυποψίας, προσοχή να μην υποπέσετε σε συναισθηματικά σφάλματα. Θα έχετε τη διάθεση να μετατρέψετε τους διάλογους σας σε συζητήσεις συναισθηματικού βάθους, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλυπτικές εξομολογήσεις. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα βρείτε το πρόσωπο που θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να αποκτήσετε σταθερό eρωτικό ταίρι.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα ενδέχεται να βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα είδος συναισθηματικού συμπλέγματος, ωστόσο το ταλέντο σας να βάζετε τα πράγματα σε τάξη, θα σας βοηθήσει να βρείτε την άκρη του νήματος και να πάρετε σωστές αποφάσεις δίνοντας νέα τροπή στην eρωτική σας ζωή. Η οξυδέρκεια και η διαίσθησή σας θα σας βγάλουν από το δίλλημα που θα εμφανιστεί. Κατόπιν βαθιάς συναισθηματικής συζήτησης με πρόσωπο eρωτικό, θα καταλήξετε σε υποσχέσεις που θα αλλάξουν ριζικά το μέλλον σας.

Advertisements

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα η γοητεία σας θα κάνει θραύση, δεν αποκλείεται να χτυπήσει νέος eρωτας την καρδιά σας. Η όψη της ημέρας θα σας εφοδιάσει με ένστικτο και αυτοπεποίθηση, αφήστε την eρωτική σας έλξη να σας οδηγήσει εκεί που θα επιθυμούν οι αισθήσεις σας. Αν κάποιοι από εσάς προσπαθείτε εδώ και πολύ καιρό να απαλλαγείτε από μια καταπιεστική ή αποτυχημένη eρωτική σχέση, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να ανοίξετε τα φτερά σας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα σας δημιουργήσει ισχυρές διορατικές ικανότητες ενισχύοντας κατά πολύ τη διαίσθησή σας. Θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τη σκέψη σας, θα κρατηθείτε μακριά από λάθη και άστοχες επιλογές. Οι κινήσεις σας θα είναι σταθερές και οξυδερκείς, ισορροπημένη θα είναι η επικοινωνία σας, σήμερα θα λύσετε καταπιεστικούς συναισθηματικούς κόμπους. Η γοητεία σας θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου προσώπου, που αργά ή γρήγορα θα σας ανοίξει προοπτική σταθερού eρωτικού δεσμού.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, αυτή την φορά η διαίσθησή σας θα σας μιλήσει με ειλικρίνεια, φροντίστε να την ακούσετε. Πρόσφορο έδαφος θα βρει η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που παρά το ότι στην αρχή θα το νιώσετε ως περαστικό, η εξέλιξη θα σας διαψεύσει. Αυτό το άτομο θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε τις βάσεις της eρωτικής σας ζωής, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα, δείξτε εμπιστοσύνη στα γεγονότα που θα προκύψουν.

 

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, συγκρατημένους θα σας κάνει η όψη της ημέρας, στις πράξεις σας θα υπάρχει μεθοδικότητα και όχι ασυγκράτητος παρορμητισμός. Ρεαλιστικές και προσγειωμένες θα είναι οι eρωτικές σας προσδοκίες, θα είστε εξοπλισμένοι με ένστικτο και διαίσθηση. Από μόνοι σας θα επιλέξετε να κρατήσετε τον ενθουσιασμό σας σε συνετά πλαίσια, γεγονός που θα σας γλυτώσει από αστοχίες και απογοητεύσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε, ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, θα υπάρξει καινούργια γνωριμία. Αλλαγή πορείας φέρνει η συνάντησή σας με ένα πρόσωπο, που θα βάλει στόχο να πρωταγωνιστήσει στην eρωτική σας ζωή και θα το πετύχει. Φανείτε δεκτικοί και δοτικοί, θα προκύψουν ευχάριστες εξελίξεις. Η όψη της ημέρας θα σας δώσει τη δύναμη να αποκοπείτε από σχέσεις και πρόσωπα του παρελθόντος, θα σας ενθαρρύνει στο να ξεκινήσετε νέα αρχή.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η διαίσθηση και το προαίσθημά σας ενισχύονται, ωστόσο προσοχή στη διάσταση που θα δώσετε στις μυστικοπαθείς τάσεις σας. Μεθοδικός και προμελετημένος θα είναι ο τρόπος δράσης σας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να συμπαρασταθείτε. Σήμερα θα εστιάσετε στην eρωτική πλευρά των καταστάσεων, η στάση σας θα είναι τρυφερή, συγκαταβατική και ιδιαιτέρως θερμή. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, κάτι πολύ ευχάριστο θα προκύψει σήμερα!

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα