Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (24-5-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα φυτρώσουν ξαφνικά στη σκέψη σας νέες ιδέες και νέες απόψεις, ωστόσο δε θα είστε σε θέση να υπολογίσετε σωστά τις στατιστικές και τα ενδεχόμενα, ίσως να μην υπάρξει βάσιμος ορθολογισμός. Μέσα στο ίδιο εικοσιτετράωρο θα διαφοροποιήσετε, θα αλλάξετε, και πάλι θα αναθεωρήσετε, με αποτέλεσμα να μπερδέψετε το ταίρι σας. Με λίγα λόγια, σήμερα δε θα είστε σίγουροι και σταθεροί, ούτε γι’ αυτά που θα πείτε, ούτε γι’ αυτά που θα κάνετε.

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με στόμφο θα διατυπώσετε τις απόψεις σας, θα είστε αποφασισμένοι να πείσετε το ταίρι σας. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να αποφύγετε λεκτικές διαμάχες, θα σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις. Δυναμική θα είναι η στάση σας, αν θέλετε να περάσετε σε eρωτικές προτάσεις, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να δράσετε. Θα υπάρξει ευκαιρία νέας γνωριμίας, τολμήστε τις άμεσες προσεγγίσεις θα σας βγουν σε καλό.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, στροφή 180 μοιρών θα κάνει τόσο η σκέψη σας όσο και η καρδιά σας, κάποιο πρόσωπο θα σας φέρει ουσιαστικές αλλαγές. Σήμερα θα πιστέψετε στον εαυτό σας και στα προσόντα σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε τη γοητεία σας, τα σχέδια σας φροντίστε να πατούν γερά στο έδαφος. Σε περίπτωση που βρίσκετε κάπως ανιαρό το κλίμα στην eρωτική σας ζωή, τότε αξιοποιήστε την γνωριμία που θα προκύψει, προσεγγίστε με τρόπο προσγειωμένο.

Advertisements

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος θα σας αναστατώσει με το τηλεφώνημα που θα σας κάνει. Δυναμική θα είναι η προσέγγισή του, θα καταφέρει να σας αιφνιδιάσει. Μια απρόσμενη πρόταση βραδινής ώρας θα φέρει θερμά eρωτικά αναποδογυρίσματα, καταλήγοντας σε ευχάριστο eρωτικό γεγονός. Απρόοπτα eρωτικά συμβάντα θα κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αποκλείεται να υπάρξει συναισθηματικό δίλημμα. Από την άλλη πλευρά, ένα καινούργιο πρόσωπο θα καταφέρει να σας εντυπωσιάσει, ίσως να βρει τρόπο να σας ξελογιάσει!

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, εξτρεμιστικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, ωστόσο οι πράξεις σας δε θα καταφέρουν να υποστηρίξουν τις απόψεις σας. Κοντολογίς, σήμερα ενδέχεται άλλα να λέτε και άλλα να κάνετε. Για τους eρωτικά μόνους, η μέρα θα κρύβει απρόοπτες εκπλήξεις με έντονες eρωτικές συναντήσεις. Θα σημειωθεί ευχάριστη θετική αλλαγή, που δεν αποκλείεται να συνοδεύεται με μια ολοκαίνουργια eρωτική γνωριμία. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ίσως εκκεντρικής εμφάνισης, να αλλάξει τις eρωτικές σας προτιμήσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή όψη ίσως να κάνει κάπως εμμονικό τον τρόπο σκέψης σας, προσοχή να μην προσκολληθείτε σε καταστάσεις που το μόνο που κάνουν είναι να φθείρουν την αντοχή σας και να ρίχνουν την ψυχολογία σας. Περιορίστε τάσεις καχυποψίας, το νου σας να μη γίνετε θύμα ζήλειας. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, μια τυχαία, εντελώς απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξει δρόμο σχέσης, με πρόσωπο που ναι μεν οι χαρακτήρες σας θα είναι διαφορετικοί, η έλξη σας όμως, θα είναι δυνατή και αμοιβαία.

Advertisements

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα δημιουργηθεί ένα μπέρδεμα στο σκεπτικό σας, θα χαρακτηριστεί άστατη η συμπεριφορά σας. Αλλοπρόσαλλη θα είναι η καρδιά σας με αντιδράσεις σπασμωδικές, ωστόσο αν επιλέξετε να μείνετε κοντά σε eρωτικά πρόσωπα που γνωρίζουν το χαρακτήρα σας, τότε τίποτα το ανεπανόρθωτο δεν πρόκειται να προκύψει. Πρώην ταίρι σας θα νιώσει την ανάγκη να σας μιλήσει, θα σας πλησιάσει με ευχάριστη πρόταση, προσπαθώντας να λύσει παρεξηγήσεις και να αποσύρει τις αρνητικές εντυπώσεις.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα υπάρξουν διανοητικά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο η ενισχυμένη αυτοπεποίθησή σας δε θα σας αφήσει να πέσετε σε λάθη. Θα υπάρξει μια μικρή κυκλοθυμία στην καρδιά σας, ίσως να δυσανασχετήσετε με κάποια πράγματα, όμως μια ευχάριστη συνάντηση θα ανεβάσει για τα καλά την ψυχολογία σας. Την εμφάνισή του θα κάνει eρωτικό πρόσωπο με μια πρόταση έκπληξη, που θα φέρει εξελίξεις πολύ διαφορετικές απ’ αυτές που περιμένατε. Σήμερα θα σημειωθούν ευχάριστες eρωτικές ανατροπές!

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ζωτικότητα, οξυδέρκεια και διανοητικές εκλάμψεις θα είναι τα τρία χαρακτηριστικά που θα εμφανιστούν στη συμπεριφορά σας, θα δημιουργήσετε καταστάσεις έντονων αλλαγών. Καταφθάνουν καινούργιες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, προσοχή όμως στον τρόπο που θα τις διαχειριστείτε, μελετήστε πολύ καλά τις προοπτικές και τις συνέπειες. Εκδηλώσετε ξεκάθαρα και με σαφήνεια τα συναισθήματά και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, σήμερα οι ασάφειες θα φέρουν παρεξηγήσεις.

 

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα δε θα λείψουν τα διλήμματα, ναι μεν δε θα είστε αρνητικοί στο να αναλάβετε ρίσκα, ωστόσο οι πράξεις σας μάλλον δε θα συμβαδίζουν με τις αποφάσεις σας. Θα περάσετε μια αρκετά γεμάτη μέρα, θα έχετε συναντήσεις με άτομα eρωτικού ενδιαφέροντος, σε σκέψεις θα σας βάλει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η συμπεριφορά σας θα είναι πρόσχαρη και θερμή, όσοι από εσάς μπείτε στον πειρασμό παράλληλης eρωτικής σχέσης προσοχή, θα υπάρξουν μπερδέματα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα φάσκετε και θα αντιφάσκετε. Καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις για θέματα που απαιτούν δεσμεύσεις ή τελεσίδικα αποτελέσματα. Οι απόψεις σας θα αλλάζουν ανάλογα με το κατά που φυσά ο άνεμος, σήμερα το ταίρι σας θα αδυνατεί να βγάλει άκρη μαζί σας. Αστάθεια θα επικρατήσει στην καρδιά σας, ο διάλογος που θα ξεκινήσει ανάμεσα σε εσάς και σε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, ίσως να καταφέρει να σταθεροποιήσει τις διαθέσεις σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα μείνετε πεισματικά προσηλωμένοι μόνο στο δικό σας τρόπο αντίληψης. Αρνητικοί θα είστε στο να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις απόψεις που θα έχει το ταίρι σας, η σκέψη σας δε θα είναι ανοιχτή σε τοποθετήσεις πρωτοποριακές ή διαφορετικές από τις δικές σας. Ενδεχομένως να υπάρξουν λεκτικές εντάσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, όμως αν εστιάσετε στην eρωτική πλευρά κάποιων καταστάσεων, τότε θα καταφέρετε να περάσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα