Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (23-5-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα θελήσετε ομαλή επικοινωνία μέσα στη σχέση σας. Σε προσωπική σας συνάντηση με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά σας αισθήματα, θα βγουν στη φόρα κρυμμένες σκέψεις και βλέψεις που θα σας οδηγήσουν σε έναρξη δεσμού. Τώρα θα είστε πλέον σε θέση να κατανοήσετε κινήσεις και πράξεις, που μέχρι στιγμής σας δημιουργούσαν απορίες. Θα σημειωθεί κατάληξη θέρμης eρωτικής ένωσης, εσείς οι eρωτικά μόνοι περνάτε σιγά-σίγα σε πορεία σχέσης.

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ειρηνική, αποφασιστική και αποτελεσματική θα είναι η στάση σας. Από ένα συναισθηματικό βάρος θα απελευθερωθεί η καρδιά σας, θα ανοίξετε τη σκέψη σας, θα λύσετε τους προβληματισμούς σας. Εξομολογήσεις αποκαλύψεις και ευχάριστες πληροφορίες θα διαλύσουν ασάφειες, θα μπουν οι eρωτικές σας υποθέσεις σε τάξη. Προμηνύεται ένωση με πρόσωπο που ως τώρα υπήρχαν μεταξύ σας μπερδεμένες καταστάσεις, περνάτε σε περίοδο εμπιστοσύνης και θέρμης ένωσης.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, τώρα η σκέψη σας θα είναι καθαρή, θα είστε οξυδερκείς, θα καταφέρετε να δώσετε σωστές εξηγήσεις. Συνεννόηση θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, η μέρα ενδείκνυται για κλείσιμο παρεξηγήσεων και έναρξη επανασύνδεσης. Συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο eρωτικό, θα φέρει κατάληξη επανένωσης, θα παραδεχτείτε και οι δυο τα λάθη σας, με ειλικρίνεια θα περάσετε σε υποσχέσεις. Σε περίπτωση που σας μπέρδευε η στάση ενός συγκεκριμένου προσώπου, τώρα θα μπει φως και θα καταλάβετε τι νιώθει για εσάς.

Advertisements

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα βρεθεί το άτομο που θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, θα του ανοιχτείτε καταλήγοντας σε ένα πολύ ευχάριστο eρωτικό ξεκαθάρισμα. Ειλικρινής αποκαλυπτικός διάλογος που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, θα καταφέρει να σας φέρει πιο κοντά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις, που θα μετατρέψουν τις επαφές σας από φιλικές σε eρωτικές. Προμηνύεται αρχή eρωτικής σχέσης με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε και μάλιστα εδώ και πολύ καιρό.

Λέων

Ενισχύστε σήμερα τις θέσεις και τα πιστεύω σας, καλοί μου Λέοντες, με ηθική, πρακτική και οργανωτική δύναμη, τα αποτελέσματα από μια άσχημη συνήθεια που έπαψε να σας βασανίζει είναι ευεργετικά και ενθαρρύνουν τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας, φέρνοντας κοντά σας τον eρωτικό σας σύντροφο. Οι αδέσμευτοι φίλοι μπορείτε να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας στις ευχάριστες συμπτώσεις και τα νεογέννητα φλερτ, ενώ οι δεσμευμένοι μην δίνετε καμία σημασία στις πρόσκαιρες και εφήμερες παρεξηγήσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα η στάση σας θα είναι συμβιβαστική, συγκαταβατική, και eρωτική. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε από εντάσεις και μελλοντικές αγχωτικές έγνοιες. Eρωτικές προκλήσεις θα τραβήξουν την προσοχή σας, με εποικοδομητικό τρόπο θα αξιοποιήσετε τα ευχάριστα απρόοπτα. Αισιόδοξο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ο ξαφνικός ερχομός ενός συγκεκριμένου προσώπου, θα ενισχύσει κατά πολύ τον eρωτισμό σας. Θα υπάρξει αναπάντεχη eρωτική κατάληξη!

Advertisements

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ικανοποίηση χαρά και αισιοδοξία θα σας φέρει η όψη της ημέρας. Σήμερα θα υπάρξουν νέα ενδεχόμενα, θα ανοίξει ένα ολοκαίνουργο eρωτικό κεφάλαιο στη ζωή σας. Θα υπάρξουν αιφνιδιαστικές και ευχάριστες συναισθηματικές ανατροπές, μια νυχτερινή έξοδος θα καταφέρει να ανανεώσει την ψυχολογία σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε. Εσείς που είστε σε σχέση, θα αναζητήσετε συναισθηματική αρμονία και ψυχική ηρεμία. Σήμερα θα υπάρξουν προτάσεις, δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ανοίξετε σοβαρή κουβέντα επίσημης δέσμευσης.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, διπλωματική θα είναι η στάση σας, με διακριτικό τρόπο θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Η τολμηρή σας απόφαση να κάνετε τις σκέψεις σας πράξεις, θα σας δώσει ικανοποίηση και συναισθηματική ολοκλήρωση. Διάχυτες και eρωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας, η έξυπνη διαχείρισή σας σε συνδυασμό με το δυνατό σας ένστικτο, θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε εμπόδια και να ξεκινήστε σχέση με πρόσωπο, που εδώ και πολύ καιρό διατηρείτε στην καρδιά σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, οι όψεις της ημέρας θα φέρουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε τα ηνία της eρωτικής σας ζωής περνώντας σε πράξεις, που η κατάληξή τους θα φέρει μόνιμο ταίρι στο πλευρό σας. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αίτια μιας συνάντησης με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, η αποφασιστικότητά σας θα φέρει αποτέλεσμα ιδιαιτέρως ικανοποιητικό. Η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστη κατάληξη, δεν αποκλείεται να συμβεί επανασύνδεση με πρόσωπο απ’ τα παλιά.

 

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα σημειωθεί απρόοπτο τυχερό συμβάν. Ένα πρόσωπο θα προσπαθήσει να εισχωρήσει στην eρωτική σας ζωή, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο eρωτικό σας μέλλον. Σήμερα μια eρωτική σας υπόθεση θα κλείσει με επιτυχία, ένα χαρμόσυνο γεγονός θα αναπτερώσει το ηθικό σας, θα υπάρξει συνάντηση που θα σας δώσει ευχάριστο τελεσίδικο αποτέλεσμα. Όσοι από εσάς επιθυμείτε σταθερή σχέση με δεσμευτική κατάληξη, τότε περάστε στις απαιτούμενες διεκδικήσεις, η απάντηση που θα λάβετε θα είναι απολύτως θετική.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ανανεωθείτε, να απελευθερωθείτε, να ξεφύγετε από ό,τι σας πνίγει και να αναζητήσετε μια άλλου είδους καθημερινότητα. Σήμερα θα έχετε μια πολύ ευχάριστη συνάντηση, θα αποκαλύψετε τις σκέψεις σας και θα ανοίξετε την καρδιά σας σε πρόσωπο που από καιρό προσπαθεί να στρώσει μεταξύ σας έδαφος eρωτικό. Ο διάλογος που θα προκαλέσετε, θα καταλήξει σε συναισθηματική κατανόηση και eρωτική ισορροπία.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα σας κάνει αρκετά συναισθηματικούς, ίσως και ελαφριά ονειροπόλους, αναγκαία θα είναι η απόδραση από ανιαρές κοινότυπες καταστάσεις. Θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας γι’ αυτό δε θα λείψουν οι έντονες συναισθηματικές εξομολογήσεις. Σήμερα μια συνάντηση και μια συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο eρωτικό, θα σας ανοίξει καινούργιο ορίζοντα με το ενδεχόμενο να προκύψει σχέση που δεν αποκλείεται να καταλήξει βήμα-βήμα σε μόνιμη δέσμευση.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα