Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (22-5-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα είστε ενισχυμένοι με διορατικότητα, θα διαλευκανθούν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε κρυμμένες αλήθειες. Αναλυτικές συζητήσεις θα σας απεγκλωβίσουν από πιεστικές καταστάσεις και από ασφυκτικές ή στάσιμες eρωτικές σχέσεις. Κινηθείτε με οδηγό την καρδιά σας, θα υπάρξουν συναισθηματικές τακτοποιήσεις και ριζικές λύσεις. Δραστήρια θα είναι η μέρα σας, βραδινή ώρα θα προκύψει αιφνιδιαστική eρωτική συνάντηση!

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, αισιόδοξη και δημιουργική θα είναι η διάθεση σας, γι’ αυτό δεν πρόκειται να απορρίψετε τις νέες προτάσεις που θα λάβετε. Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, προμηνύεται σχέση δυνατή, ίσως και μακροχρόνια. Περάστε δυναμικά σε συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δοθούν λύσεις. Σε τυχαία αντάμωση θα υπάρξει μια πρόταση-έκπληξη, που θα σας ανοίξει ενδεχόμενο νέας eρωτικής αρχής, θα περάσει καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε έναν τολμηρό τρόπο σκέψης και επικοινωνίας. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αφορμή για να αποκτήσετε όρεξη για δράση, ο τρόπος που θα μιλήσετε και η τακτική που θα εφαρμόσετε στις eρωτικές σας προσεγγίσεις θα είναι απολύτως επιτυχής. Σε εσάς τους διστακτικούς, σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να πλησιάσετε το eρωτικό πρόσωπο που επιθυμείτε, εκδηλώστε άφοβα σκέψεις και αισθήματα, δε θα υπάρξει αποτυχία.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, δεκτικοί θα φανείτε στις προτάσεις που θα σας κάνουν. Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο, θα καταφέρει να ανανεώσει τις βλέψεις και τις ελπίδες σας. Κατόπιν συζήτησης τερματίζει μια αρνητική σας υπόθεση και ταυτόχρονα θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες κατευθύνσεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να κλείσει η μέρα σας με ευχάριστη eρωτική έκπληξη, που θα δώσει νέες διαστάσεις στην μελλοντική σας εξέλιξη.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ευχάριστες συμπτώσεις θα αλλάξουν τις συνθήκες της ψυχολογία σας, αλλά και ολόκληρης της eρωτικής σας ζωής. Ένα γοητευτικό άτομο θα φέρει αλλαγή στην eρωτική σας καθημερινότητα. Αναστάτωση θα νιώσει η καρδιά σας και θα σας βγει σε καλό. Αυτό που θα σας προτείνει πρόσωπο που θα σας συστήσουν σε φιλικό περιβάλλον, θα σας απαλλάξει μια και καλή από την eρωτική στασιμότητα των τελευταίων ημερών. Θα προκύψει καινούργια γνωριμία με άτομο που θα το νιώσετε οικείο και ταιριαστό.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ευχάριστα και πολύ θερμά λόγια θα ακούσετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα είναι πολύ σωστή η απόφασή σας να μην κρύψετε την eρωτική συμπάθεια και έλξη που θα νιώσετε. Σήμερα θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, επικοινωνιακοί και αρκετά δυναμικοί. Θα καταφέρετε να αναδείξετε μια προσωπικότητα αποφασιστική, eρωτική και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Έρχεται απρόσμενη εξέλιξη, καταφθάνει σταθερό ταίρι στη ζωή σας!

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα έχετε τον πλήρη έλεγχο των αντιδράσεών σας, συνετός και δημιουργικός θα είναι ο αυθορμητισμός σας. Eρωτικό πρόσωπο της αρεσκείας σας θα τονώσει το ενδιαφέρον σας, θα σας κάνει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και έκφρασης. Σήμερα θα σημειωθεί απρόοπτο eρωτικό συμβάν, που θα ενισχύσει τον eρωτισμό και την δυναμικότητά σας. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που επιθυμείτε eρωτικά, θα καταφέρετε να το διασφαλίσετε δίπλα σας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, στη σημερινή μέρα θα εμφανιστεί η αισιόδοξη και τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναλάβετε ρίσκα, αναζητώντας δημιουργικά αποτελέσματα. Δυναμική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, οργανωμένη στρατηγική θα εφαρμόσετε στις διεκδικήσεις σας και θα τα καταφέρετε μια χαρά. Περάστε σε προσεγγίσεις και εξομολογήσεις, θα βρείτε προσδοκώμενη ανταπόκριση. Εσείς που είστε προσκολλημένοι στο πρώην ταίρι σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε μόνιμη επανασύνδεση.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ριψοκίνδυνη θα είναι η στάση σας, ό,τι δημιουργικό σκεφτείτε θα το κυνηγήσετε και θα το διεκδικήσετε. Απόρριψη και παραγκωνισμό θα δείξετε σε οτιδήποτε προσπαθήσει να σας περιορίσει, θα θελήσετε να περάσετε σε δημιουργικές ενέργειες, σε προσεγγίσεις που να μπορούν να φέρουν ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας. Η στάση σας ως προς τα καινούργια eρωτικά πρόσωπα θα είναι δυναμική, απελευθερωμένη και εύστοχη.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα σας διακατέχει η έντονη αποφασιστικότητα, οι σκέψεις σας θα είναι ξεκάθαρες, συνειδητές και στοχευμένες. Συναντήσεις και συνομιλίες θα κλείσουν ένα συναισθηματικό σας αδιέξοδο, οι χωρισμένοι περνάτε σε επανασύνδεση. Θα είναι σωστή η επιλογή σας να φανερώσετε την έλξη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα ανανεωθούν οι επαφές σας και πολύ γρήγορα θα υπάρξει κατάληξη σταθερού δεσμού.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα υπάρξουν ουσιαστικές ανατροπές. Το δημιουργικό και απελευθερωμένο πνεύμα σας, θα σας οδηγήσει σε eρωτικές πράξεις που θα σβήσουν το κακό παρελθόν, θα δώσουν νέα πνοή στο παρόν, θα ανοίξουν ένα τελείως διαφορετικό μέλλον. Για τους eρωτικά μόνους, θα υπάρξει ενδεχόμενο σταθερής eρωτικής σχέσης με πρόσωπο ταιριαστό στις προτιμήσεις σας. Προσεγγίστε άφοβα το άτομο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας, δεν πρόκειται να κρύψει την έλξη του για εσάς.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, συνεννόηση θα σας φέρει η όψη της ημέρας, σε περίπτωση που ανοίξετε συζητήσεις οι κουβέντες σας θα κλείσουν με θετικές και ελπιδοφόρες υποσχέσεις. Από σήμερα κλείνουν επιτυχώς eρωτικά θέματα που αφορούν μελλοντικές καταστάσεις, η τήρηση μιας υπόσχεσης θα δώσει νέα ώθηση στην eρωτική σας ζωή. Απελευθερώστε τον αυθορμητισμό και την γοητεία σας, θα υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, σήμερα δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με ολοκαίνουργιο πρόσωπο.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα