Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (17-5-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα εμφανιστείτε συναισθηματικά ήρεμοι και κατασταλαγμένοι, δε θα έχετε καμία διάθεση να πάτε κόντρα στο ρεύμα. Ένα γεγονός που θα προκύψει ύστερα από μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα διαλύσει τις αρνητικές εντυπώσεις που έχετε για ένα συγκεκριμένο eρωτικό πρόσωπο, θα σας εκπλήξει το πόσο λάθος εκτιμήσατε τα αισθήματα που τρέφει για εσάς. Ουσιαστικά θα προκύψει ένα είδος eρωτικής εξομολόγησης, που θα βάλει τα πράγματα σε τάξη, ανοίγοντας πορεία σταθερού δεσμού!

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα θελήσετε σταθερότητα, δε θα έχετε καμία απολύτως διάθεση για αλλαγές και ανατροπές. Στις υποθέσεις σας θα ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό, αυτό που είναι δοκιμασμένο και όχι αβέβαιο. Αν νιώσετε την ανάγκη να περάσετε σε εξομολογήσεις, τότε ανοίξτε άφοβα την καρδιά σας εκεί που επιθυμείτε, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση. Μια χαρούμενη συνάντηση θα αναπτερώσει το ηθικό σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας θυμίσει πόσο γοητευτικοί είστε.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ένα eρωτικό πρόσωπο θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις, αν ανοίξετε την καρδιά σας χωρίς φοβίες και προκαταλήψεις τότε θα καταφέρετε να κλείσετε παλιές πληγές και να δώσετε νέες υποσχέσεις. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, σε τυχαία χρονική στιγμή η παρουσία ενός συγκεκριμένου ατόμου θα σας δημιουργήσει ευκαιρία νέας eρωτικής γνωριμίας. Αν είστε αρκετό καιρό μόνοι, τότε αξιοποιήστε τα συμβάντα, καλό θα είναι να μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ένα eρωτικό ξάφνιασμα θα λάβει η καρδιά σας, αναποδογυρίζοντας σκέψεις και ενδεχόμενα. Θερμά λόγια θα σας απαλλάξουν από αρνητικές υποψίες, κάποιος θα σας εκδηλώσει την αγάπη του. Δυνατό θα είναι ένστικτο σας, αρκετά ανεβασμένη η συναισθηματική σας αντίληψη, γι’ αυτό δεν πρόκειται να πέσετε έξω στις εκτιμήσεις σας. Θα σας πλησιάσει με τρόπο θερμό και εγκάρδιο πρόσωπο, που μέχρι τώρα δεν μπορούσε να βρει την κατάλληλη στιγμή για να σας ανοιχτεί eρωτικά.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα απαλλαγείτε από αρνητικές ή αντιδραστικές τάσεις, η ήρεμη διάθεση σας θα σας βοηθήσει να κινηθείτε διαλλακτικά και συγκαταβατικά. Θα διακατέχεστε από έντονη δεκτικότητα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφιλιώσεις και συναισθηματικούς διαλόγους. Εσείς οι χωρισμένοι, ετοιμαστείτε για αλλαγές, τα γεγονότα θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά. Συναισθηματική συνομιλία θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, θα λάβετε μια πρόταση που αν τη δεχτείτε, θα καταλήξετε σε ήρεμες και τρυφερές eρωτικές στιγμές.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με δική σας θέληση θα φύγει επιτέλους η ομίχλη και ανοίγει η καρδιά σας. Θα εμπλακείτε σε συζητήσεις βάθους, θα υπάρξουν έντονες εξομολογήσεις και δυνατές αποκαλύψεις, που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από αυταπάτες και να δείτε την πραγματικότητα με μάτια πλέον καθαρά. Τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν νέες συνθήκες και η συνειδητοποίηση θα είναι αυτή που θα σας οδηγήσει σε μια μεγάλη συναισθηματική επιτυχία. Προμηνύεται ευχάριστο ραντεβού, με κατάληξη σταθερής σχέσης!

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα σας απομακρύνει από αρνητισμούς, αποδοκιμασίες και απαισιόδοξες σκέψεις. Θετικοί θα είστε στο κάλεσμα που θα λάβετε από eρωτικό πρόσωπο του παρελθόντος. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα διαλύσουν λανθασμένες εκτιμήσεις, ουσιαστικά θα βάλετε τάξη στα αισθήματά σας περνώντας σε αναθεωρήσεις. Αν σας ενδιαφέρει η επανασύνδεση, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να εκφράσετε την επιθυμία σας και να προχωρήσετε σε θερμή επανένωση. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, ανταποκριθείτε με αμεσότητα.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, αισιόδοξη και πολύ eρωτική θα είναι η διάθεσή σας, θερμή θα είναι η στάση σας σε πρόσωπα που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Η ξαφνική παρουσία ενός συγκεκριμένου ατόμου θα ρίξει σπίθα στην καρδιά σας. Eρωτική πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο που δεν σας είναι καθόλου αδιάφορο, τώρα θα κινητοποιηθεί η καρδιά σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαλύψετε το eρωτικό σας ενδιαφέρον. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα, που θα δημιουργήσουν βάση για σταθερό μακροχρόνιο δεσμό.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σταθερό και ήρεμο κλίμα θα θελήσετε να δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας, θα αποφύγετε καταστάσεις που σας προκαλούν στρες ή πίεση. Σε εξομολόγηση θα περάσει ένα πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό σας έχει στη σκέψη του! Τυχαία συμβάντα και αποκαλυπτικά λόγια θα ανανεώσουν την eρωτική σας ζωή. Μια συνάντηση θα δώσει τέλος στη στασιμότητα, θα ανοιχτεί πορεία σχέσης και μάλιστα τα αισθήματα που θα υπάρξουν θα είναι απολύτως αμοιβαία.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, αρνητικοί θα είστε για κόντρες eρωτικής κυριαρχίας, δε θα έχετε διάθεση για εντάσεις και ανταγωνισμούς, κύριο μέλημα σας θα είναι να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας προκαλούν συναισθηματική ανισορροπία. Κίνηση επανασύνδεσης που θα γίνει από πλευρά σας, θα φέρει αποκατάσταση επαφών, ο τρόπος που θα χειριστείτε την κατάσταση θα επαναφέρει τη συνεννόηση και την ηρεμία. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτεί αναλυτική συζήτηση ανάμεσα σε εσάς και το eρωτικό σας ταίρι, θα καταφέρετε να βελτιώσετε τη σχέση σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποκαλύψετε τις σκέψεις σας, θα φανερώσετε τα αισθήματα σας, αυτή τη φορά δεν πρόκειται να κρατήσετε κλειδωμένη την καρδιά σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ανάγκη να του ανοιχτείτε και περιμένει το πράσινο φως για να μπορέσει να βρεθεί κοντά σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να βρεθείτε σε συνάντηση τετ-α-τετ και θα υπάρξει προοπτική σταθερής eρωτικής σχέσης. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, σας συμβουλεύω να μην αμφισβητήσετε τα αισθήματα που θα σας δείξουν.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, αυτή η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και εξομολογήσεις. Αν κάποιο eρωτικό πρόσωπο σας πίκρανε, θα σας ζητήσει ευκαιρία δεύτερης αρχής. Μην εκπλαγείτε αν σε ανυποψίαστο χρόνο λάβετε τη συγγνώμη του με θερμά λόγια και με εντυπωσιακές πράξεις. Διαλλακτικότητα και κατανόηση θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, θα καταφέρετε να λύσετε συναισθηματικά θέματα, θα εφαρμόσετε καινούργια τακτική στις σχέσεις σας, κάποιοι ενδεχομένως να οδηγηθείτε στην επίσημη δέσμευση.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα