Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (15-5-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα περάσετε σε αποκαλυπτικές συζητήσεις προσπαθώντας να λύσετε ψυχικά συμπλέγματα και να απαλλαγείτε από αρνητικές καταστάσεις. Τα συμβάντα θα σας δώσουν ανοίγματα για εκμυστηρεύσεις, καλό θα είναι να τολμήσετε να βγάλετε εσώψυχα αισθήματα, δώστε ειλικρινείς εξηγήσεις χωρίς υπεκφυγές ή καμουφλαρίσματα. Σε πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας προσπαθώντας να τον βγάλετε από τις αυταπάτες του.

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα ίσως να φανείτε κάπως υπερβολικοί. Ο εσωτερικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε σύγχυση, δεν αποκλείεται να ειπωθούν από την πλευρά σας παρορμητικά αιχμηρά λόγια. Συναισθηματικές εκρήξεις θα βγάλουν στην επιφάνεια αποκαλυπτικά γεγονότα, που θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας σχετικά με το eρωτικό πρόσωπο που διατηρείτε στο πλάι σας. Σας παροτρύνω να φανερώσετε αυτό ακριβώς που σκέπτεστε και νιώθετε, αλλά χωρίς υπερβολές.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα υπάρξει κίνδυνος με υποσυνείδητες ή προκατασκευασμένες φοβίες να μπερδέψετε το σκεπτικό σας δημιουργώντας στον εαυτό σας εσωτερικό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Σας συμβουλεύω να μην παρασυρθείτε από άτοπους προβληματισμούς, μην κουράζετε την σκέψη σας με εκδοχές και σενάρια που πηγάζουν από την φαντασία σας. Καλό θα είναι να μην γίνετε θύμα φανταστικών προβλημάτων, για την ώρα περάστε απλά σε ειλικρινείς συζητήσεις, μόνο έτσι θα βρείτε την άκρη του νήματος.

Advertisements

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα βγουν στο προσκήνιο ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Η ψυχολογία σας θα περάσει από διαφόρων ειδών στάδια, θα νιώσετε αδυναμία ή έντονη ανασφάλεια. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα που βιώνετε, καλό θα είναι να αποφύγετε την άτακτη διαφυγή από καταστάσεις που απαιτούν ειλικρίνεια. Δώστε βάση στα λόγια που θα σας πει το eρωτικό σας ταίρι, θα υπάρξουν εκμυστηρεύσεις που ουσιαστικά θα σας ανοίξουν τα μάτια.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ίσως να πέσετε σε αδράνεια, ενδεχομένως να σας ακινητοποιήσουν οι αρνητικές και απαισιόδοξες θεωρίες σας. Θα είναι κάπως περιορισμένη η διάθεσή σας να κυνηγήσετε, θα προτιμήσετε να κλειστείτε μέσα στις προσωπικές σας σκέψεις, δεν θα έχετε όρεξη για διεκδικήσεις ή αλλαγές. Για τους eρωτικά μόνους θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από την μοναχικότητα, καλό θα είναι να μην αδρανήσετε σε λάθος στιγμή.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα αναστατώσει τη σκέψη σας, ενδεχομένως να ανασύρετε στην επιφάνεια παλιές αρνητικές αναμνήσεις συνοδευόμενες από απογοήτευση. Ανοιχτείτε στο eρωτικό σας ταίρι, θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας. Σήμερα ενδέχεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από τα παλιά, δεν αποκλείεται οι τυπικές σας επαφές να πάρουν πορεία eρωτικής εξέλιξης. Τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να δείτε με διαφορετικό μάτι, τόσο το παρελθόν σας όσο και το μέλλον σας.

Advertisements

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα εμφανιστούν αυταπάτες, ίσως και κατασκευασμένες από εσάς τους ίδιους ψευδαισθήσεις. Δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε μόνοι σας προβληματισμούς διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Αποφύγετε το άγχος, καλό θα είναι να μην φαντάζεστε αδιέξοδα που δεν υπάρχουν. Eρωτική ανασφάλεια θα σας διακατέχει, ωστόσο θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανοίξετε ειλικρινείς συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε την πραγματική όψη των καταστάσεων.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, κάπως μπερδεμένος θα είναι ο τρόπος σκέψη σας, θα σας δημιουργηθεί μέγιστη ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από ψυχοφθόρες καταστάσεις. Σήμερα συνειδητά ίσως και κάπως μαχητικά, θα διεκδικήσετε την προσωπική σας ηρεμία και την ψυχολογική σας ισορροπία. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοίξετε αναλυτικές συζητήσεις με στόχο να βγάλετε στην επιφάνεια κρυμμένες καταστάσεις, ίσως και καταπιεσμένα αισθήματα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα είστε κάπως αγχωμένοι, θα εμφανιστούν αβάσιμες φοβίες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε την συναισθηματική σας κυκλοθυμία, μην αφήσετε υποσυνείδητες σας αδυναμίες να σας οδηγήσουν σε υπερβολικές αντιδράσεις. Ίσως να εμφανιστεί κάπως σκοτεινή ή θολή η καρδιά σας, ωστόσο θα βρεθεί το πρόσωπο που θα σας κάνει την σωστή πρόταση. Ξαφνικά και πολύ όμορφα eρωτικά γεγονότα θα φέρουν έντονες συναισθηματικές αλλαγές.

 

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα ένα τυχαίο συμβάν θα αποτελέσει κίνητρο για να ξεκαθαρίσετε με το eρωτικό σας ταίρι στόχους, αισθήματα και μελλοντικές βλέψεις. Θα προκύψει έντονη συζήτηση, δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εκρήξεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψουν ριζικές αλλαγές. Έρχονται αποκαλύψεις που θα αλλάξουν ριζικά το μέλλον σας, ωστόσο καλό θα είναι να μην αφήσετε τις ψευδαισθήσεις σας να σας παγιδέψουν.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα θελήσετε να απαλλαγείτε που κουραστικές υποθέσεις, ίσως να εμφανιστείτε κάπως κάθετοι ή υπερβολικοί σχετικά με θέματα που αφορούν την eρωτική σας ελευθερία. Με το ταίρι σας θα δημιουργηθούν συνθήκες για ριζικές αποφάσεις, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε αν αυτό που νιώθετε είναι αληθινό ή στηρίζετε σε αυταπάτες. Θα ακουστούν αποκαλυπτικά λόγια, σας συμβουλεύω να μην τα αγνοήσετε.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα η φαντασία σας ενδεχομένως να σας βάλει τρικλοποδιά, φανταστικές φοβίες θα δημιουργήσουν ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Σας συμβουλεύω να προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από τάσεις πεσιμισμού και ηττοπάθειας, προσπαθήστε να εστιάσετε στα θετικά στοιχεία των γεγονότων. Πρόσωπο που ήδη σας είναι γνώριμο και οικείο, θα προσπαθήσει να σας ανοιχτεί eρωτικά, καλό θα είναι να μην βρει κλειστή την πόρτα της καρδιάς σας.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα