Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (14-5-2021)

Κριός 

Φίλοι μου Κριοί, ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας σε θέματα που σας πνιγούν ή που καταπιέζουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Άστατη θα είναι η καρδιά σας, ποικιλία θα θελήσετε στην eρωτική σας ζωή. Σε περίπτωση που eρωτικά είστε μόνοι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε και να προχωρήσετε σε καινούργιες eρωτικές αναζητήσεις. Προσεγγίστε το πρόσωπο που θα τραβήξει το eρωτικό σας ενδιαφέρον θα υπάρξει θετική κατάληξη.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα είστε εξωστρεφείς, προσιτοί και συζητήσιμοι. Θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε την στασιμότητα και να καταλήξετε σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο eρωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση για ραντεβού, σας φανερώνω πως θα έχει βλέψεις για σταθερή σχέση και όχι για εφήμερες eρωτικές περιπέτειες. Έρχονται ευχάριστες eρωτικές εξελίξεις, με ενδεχόμενο μακροχρόνιου δεσμού.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, άστατες θα είναι οι επιθυμίες σας, ωστόσο οι κινήσεις σας θα είναι μελετημένες, θα αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις. Σήμερα θα είστε εξωστρεφείς και ανοιχτόκαρδοι, θερμές θα είναι οι εκδηλώσεις σας. Μια νέα γνωριμία ίσως να διχάσει την καρδιά σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να βάλετε στη ζωή σας νέο πρόσωπο, χωρίς όμως να έχετε την πρόθεση να απομακρυνθείτε από το παλιό.

 

Καρκίνος 

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί και πρακτικοί. Ελκυστική θα είναι η eρωτική σας αύρα, η ανάγκη σας για συναισθηματικές αλλαγές θα σας κάνει πρόσχαρους και προσιτούς. Στις eρωτικές σας προσεγγίσεις θα παραγκωνίσετε αναστολές και ηττοπάθειες, η επιλογή σας να φανείτε άμεσοι στον τρόπο επικοινωνίας σας θα φέρει τελικά αποτέλεσμα επιτυχίας. Δραστήρια θα είναι η στάση σας, σήμερα θα έχετε μια γεμάτη μέρα με συναντήσεις και ουσιαστικές συνομιλίες.

Λέων 

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα θελήσετε να τερματίσετε ψυχοφθόρες εκκρεμότητες, με δικές σας κινήσεις απαλλάσσεστε από στενάχωρες ή στάσιμες καταστάσεις, τώρα θα αναζητήσετε ποικιλία και νέα ενδεχόμενα. Έρχονται εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα, που θα κλείσουν παλιές πικρές ιστορίες, θα μεταβείτε σε στάδιο συναισθηματικής και ψυχικής αλλαγής. Δεν αποκλείεται ένας νέος eρωτας να απασχολήσει την καρδιά σας, σας φανερώνω πως δεν θα υπάρξουν παγίδες ούτε απογοητεύσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας θα σας φέρει καινούργιες προτάσεις, θα σας ανοίξει νέους δρόμους eρωτικής εξέλιξης. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι eρωτισμός, οικειότητα και πρακτικότητα, σήμερα θα αξιοποιήσετε με δημιουργικό τρόπο προτάσεις και νέες eρωτικές γνωριμίες. Δεχτικές και πρόσχαρες θα είναι οι διαθέσεις σας, προσιτοί θα φανείτε στα καινούργια πρόσωπα, προσοχή στις αυταπάτες που θα προκύψουν από επιφανειακές εντυπώσεις.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, επικοινωνιακή θα είναι η διάθεσή σας, νέο τρόπο προσέγγισης θα ακολουθήσετε σε κάποια δύσκολα συναισθηματικά ζητήματα. Απελευθερωμένη θα είναι η eρωτική σας διάθεση, σε περίπτωση που θέλετε να προτείνετε ραντεβού σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά προχωρήστε σε ανάλογες προτάσεις θα λάβετε θετική απάντηση. Eρωτική έκπληξη θα σας φέρει μια τυχαία συνάντηση με άτομο από το μακρινό παρελθόν σας. Θερμή συνομιλία και προσωπικές εξομολογήσεις θα ανοίξουν σταδιακά ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα περάσετε σε καινούργιες eρωτικές αναζητήσεις, νέες γνωριμίες θα σας οδηγήσουν σε αλλαγές σχεδίων. Συναισθηματική συζήτηση σχετικά με αμφισβητήσεις και παρερμηνεύσεις θα λύση τον κόμπο που πρόκυψε από λανθασμένα συμπεράσματα. Έρχονται ουσιαστικά και τελεσίδικα ξεκαθαρίσματα, θα δώσουν φως σε κάποιες σκοτεινές σας σκέψεις, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυταπάτες. Εσάς τους eρωτικά μόνους, ένα πρόσωπο θα σας βοηθήσει να μεταβείτε σε νέο eρωτικό στάδιο.

Τοξότης 

Φίλοι μου Τοξότες, ανατρεπτικές θα είναι οι σκέψεις σας, θα θελήσετε να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που περιορίζουν τη δράση σας. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αναζητήσετε νέους ρυθμούς ζωής και να προσχωρήσετε σε καινούργια σχέδια, όνειρα και προγραμματισμούς. Πριν περάσετε σε πράξεις ρίσκου, καλό θα είναι πρώτα να μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, σιγουρευτείτε πως οι εντυπώσεις σας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν αποτελούν αυταπάτη.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα υπάρξουν νέες προτάσεις και καινούργια πρόσωπα. Εξονυχιστικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από ψυχοφθόρα κολλήματα, δίνετε λύση σε παρελθοντική eρωτική σας υπόθεση. Τα συναισθήματα σας μπαίνουν σε νέα τροχιά, τυχαίες συναντήσεις θα φέρουν απρόοπτες αλλαγές, εντυπωσιακό πρόσωπο θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά σας. Επιφυλακτική στάση θα κρατήσετε σε ενδεχόμενο επανασύνδεσης, οι προτιμήσεις σας θα εστιάσουν σε καινούργια πρόσωπα κι όχι παλιά.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, το μυαλό σας θα είναι στις αλλαγές, στις περιπέτειες, στόχος σας θα είναι να ανανεώσετε τα eρωτικά δεδομένα της ζωή σας. Προσοχή στις ψευδαισθήσεις, που ενδεχομένως να δημιουργηθούν από λάθος εκτιμήσεις ή εξιδανικεύσεις. Σε περίπτωση που θέλετε να αντικαταστήσετε το eρωτικό σας ταίρι με κάποια νέα γνωριμία, θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, ωστόσο αν δεν θέλετε μπερδεμένες καταστάσεις, τότε κινηθείτε με ειλικρίνεια.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη σας φέρνει καινούργια eρωτική προοπτική, συνοδευόμενη με ανοιχτό το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να ξεδιαλύνετε μπερδεμένες καταστάσεις, ωστόσο προσοχή στην περιέργειά σας, το νου σας να μην φανείτε αδιάκριτοι σε θέματα που δεν σας αφορούν άμεσα. Σήμερα θα υπάρξουν ξαφνικά και όμορφα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα, θα σας τραβήξει την προσοχή πρόσωπο, που δεν αποκλείεται να παραδοθείτε στην γοητεία του και τελικά να το ερωτευτείτε.

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα