Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (12-5-2021)

Κριός 

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα έχετε την διάθεση να φλερτάρετε και να επικοινωνήσετε με αισθησιακό eρωτισμό, με βλέψεις θερμές και σταθερές. Ενισχυμένη θα είναι η διορατικότητα σας, ευαισθησία θα υπάρξει στις αισθήσεις σας, βασικός σας στόχος θα είναι η ηρεμία και η ασφάλεια. Η συγκαταβατικότητα σας θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς, θα παρατηρηθεί οικειότητα ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπα που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά.

Advertisements

 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, συγκυρίες και τυχαία συμβάντα θα ομορφύνουν τη μέρα σας. Για εσάς που είστε σε σχέση θα υπάρξει eρωτική ισορροπία, έρχονται όμορφες και θερμές eρωτικές στιγμές που θα σας δώσουν άνοιγμα για ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις. Θα σημειωθεί γεγονός που θα ενισχύσει τα αισθήματα ανάμεσα σας εσάς και το πρόσωπο της καρδιά σας καταλήγοντας σε αποφάσεις που θα σταθεροποιήσουν το παρόν σας. Εσείς οι ελεύθεροι και μοιραίοι, σε τυχαία στιγμή σε φιλικό χώρο θα υπάρξει πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, ευγλωττία και διορατικότητα θα σας προσφέρει η όψη της ημέρας, θα είστε σε θέση να τεκμηριώσετε τις απόψεις σας και να καθοδηγήσετε πρόσωπα ή καταστάσεις. Θερμή θα είναι η eρωτική σας συμπεριφορά με έντονη την διάθεση να εκφράσετε την αγάπη σας χωρίς φόβους και ταμπού. Κάποιο πρόσωπο θα τολμήσει να φέρει την κουβέντα σας σε eρωτικό επίπεδο με στόχο να σας αποκαλύψει το eρωτικό ενδιαφέρον που τρέφει για εσάς. Ακολουθήστε τα αισθήματα σας, δεν θα χάσετε.

 

Καρκίνος 

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε σε συνθήκες που σας δυσκολεύουν ή που σας δημιουργούν δυσανασχέτηση. Στην επικοινωνία σας θα τα πάτε πολύ καλά, θα είστε ομιλητικοί και διορατικοί γεγονός που θα κλείσει υποθέσεις και διάλογους με θετική κατάληξη. Συνάντηση με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε, θα γίνει βάση για το ξεκίνημα μιας δυνατής eρωτικής σχέσης. Απελευθερώστε τα αισθήματα σας.

Λέων 

Φίλοι μου Λέοντες, συγκρατημένη και αρκετά προσγειωμένη θα είναι η καρδιά σας, οι συνετές σας επιθυμίες θα είναι εύκολα υλοποιήσιμες. Σήμερα ο συμβατικός τρόπος που θα επιλέξετε να εφαρμόσετε στις eρωτικές σας  υποθέσει, θα σας φέρει ισορροπία και τάξη. Ήρεμη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, μην περιορίσετε τον έντονο αισθησιασμό που θα νιώσετε. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα λάβετε μια πρόταση που αν την δεχτείτε θα καταφέρετε να αποκτήσετε σταθερό eρωτικό ταίρι στην ζωή σας..

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα έχετε έντονη την διάθεση για ανέμελες eρωτικές στιγμές, ξέγνοιαστες χωρίς το βάρος της μελλοντικής έγνοιας. Εσείς που αναζητάτε σταθερό ταίρι δεν αποκλείεται να υπάρξει ευκαιρία νέας eρωτικής γνωριμίας και μάλιστα με σοβαρές προοπτικές. Μια ευχάριστη συνάντηση θα έχει απρόσμενη eρωτική εξέλιξη, θα υπάρξει άνοιγμα σταθερής eρωτικής σχέσης. Ανταποκριθείτε στις περιστάσεις με αυθορμητισμό, απελευθερώστε την τρυφερή πλευρά του eρωτισμού σας, δεν υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείτε.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, εκδηλωτικοί και συναισθηματικοί θα εμφανιστείτε στο eρωτικό σας ταίρι, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να περάσετε σε εξομολογήσεις. Σήμερα θα ανταποκριθεί άμεσα πρόσωπο που θα του ανοίξετε την καρδιά σας. Ευχάριστη και πολύ θερμή διάθεση θα σας δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο άτομο, που με πάτημα την εκδηλωτική σας στάση θα αλλάξει απέναντι σας τακτική συμπεριφοράς. Τώρα θα βρει το θάρρος να φανερώσει το eρωτικό ενδιαφέρον που έκρυβε για εσάς.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα σας εφοδιάσει με έντονο συναισθηματισμό, τρυφερότητα, στοργή και αγάπη. Προσοχή σε τάσεις εμμονής, στην παρούσα φάση ίσως να κολλήσετε συναισθηματικά σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν αποκλείεται να βγάλετε επίμονη στάση ή καταπιεστική συμπεριφορά. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει συνάντηση με άτομο από το μακρινό παρελθόν, η πορεία των περεταίρω επαφών σας θα εξαρτηθεί από τις δικές σας διαθέσεις. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμούς θα υπάρξει ευκαιρία επανένωσης.

Τοξότης 

Φίλοι μου Τοξότες, τώρα θα θελήσετε να απολαύσετε αυτά που ήδη έχετε κερδίσει αποφεύγοντας να περάσετε σε νέες διεκδικήσεις. Για όσους από εσάς είστε σε σχέση, το αγαπημένο σας ταίρι θα σας δώσει την ευκαιρία να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας σε περίπτωση που διατηρούσατε κρυφά κάποια σχέδια σας τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να τα αποκαλύψετε. Για τους eρωτικά μόνους, ένα πρόσωπο θα εμφανιστεί δίπλα σας σε τυχαία χρονική στιγμή δίνοντας σας την ευκαιρία να ανοίξετε κουβέντα eρωτικών διαστάσεων.

 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα περιορίσετε κάπως την έκταση των eρωτικών σας στόχων, αυτή την φορά θα επικεντρωθείτε κυρίως στο παρόν και όχι τόσο στο μέλλον. Στις επαφές σας με το ταίρι σας  θα αναζητήσετε ηρεμία ξεκούραση και ψυχική ισορροπία, θα εστιάσετε στις ουσιαστικές eρωτικές στιγμές. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, πρόκληση θα αποτελέσει το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα σας συστήσουν, δεν αποκλείεται η γνωριμία σας να καταλήξει σε σταθερή eρωτική σχέση.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, αυτή την φορά θα κυνηγήσετε την ηρεμία, την σταθερότητα και την συναισθηματική ασφάλεια, σήμερα θα προσκολληθείτε στο eρωτικό σας ταίρι. Εσείς που είστε σε eρωτική αναζήτηση η eρωτική σας γοητεία θα βρει τρόπο να δημιουργήσει κλίμα αναστάτωσης. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας προκαλέσει απρόσμενα eρωτικά χτυποκάρδια που θα σας βγουν σε καλό. Θα τονώσει τις αισθήσεις σας, θα είναι καθαρά στο χέρι σας προς ποια κατεύθυνση θα οδηγήσετε τη γνωριμία σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, διορατική θα είναι η σκέψη σας, διεισδυτική θα είναι η αντίληψη σας, σήμερα θα καταφέρετε να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις. Σε συνάντηση με eρωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα αναπτυχτεί μεταξύ σας κλίμα ιδιαιτέρως θερμό που θα δώσει νέα προοπτική στις επαφές σας. Θα είναι καθαρά στην δική σας διάθεση αν θα προκύψει εξέλιξη eρωτική ή αν θα μείνετε σε φιλικό επίπεδο.

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα