Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (10-5-2021)

Κριός 

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα παρατηρηθούν τάσεις αναζήτησης, που θα συνοδεύονται με τόλμη και αυθορμητισμό. Σήμερα θα σας δοθεί το έναυσμα να αλλάξετε τις eρωτικές συνθήκες της ζωή σας, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας βοηθήσει να ξεφρακάρετε τις στάσιμες καταστάσεις. Κάποιο πρόσωπο θα βρει τρόπο και θα φουντώσει την eρωτική σας φλόγα σε ανυποψίαστη στιγμή, σε τυχαίο χώρο, τα απρόοπτα θα σας εκπλήξουν!

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι σήμερα, ο δυναμισμός και ο eρωτικός σας μαγνητισμός θα σας κάνουν ακαταμάχητους. Θα αναζητήσετε συναισθηματική ισορροπία και θα την βρείτε, συνεννοήσιμη και διαλλακτική θα είναι η στάση σας, συμπονετικοί θα είστε ως προς το ταίρι σας. Εσάς τους eρωτικά μόνους, φιλικές προτάσεις και ανέμελες συζητήσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, θα σας ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο, που εντελώς τυχαία θα γνωρίσετε.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, από σήμερα στρώνει ο δρόμος, φεύγουν τα εμπόδια, περνάτε σε νέα eρωτική περίοδο ευχάριστων και εποικοδομητικών αλλαγών. Έρχονται θετικές ανατροπές, σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης θα λάβετε ξεκάθαρη και άμεση ανταπόκριση. Ανανεωμένη θα είναι η eρωτική σας διάθεση, ελκυστικό το στυλ σας, πολύ θερμή η συμπεριφορά σας. Θα χτυπήσει καμπανάκι νέων eρωτικών γνωριμιών, το νου σας να το ακούσετε. Το πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει, θα έχει απ’ την αρχή την επιθυμία να σας πλησιάσει.

 

Καρκίνος 

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα σας δοθεί άνοιγμα νέας αρχής και επειδή θα έχετε όρεξη για ανατροπές, η θέλησή σας θα είναι ισχυρή και τα ένστικτά σας δυνατά. Μια απρόσμενη eρωτική έκπληξη θα‘ρθει να ταράξει τα νερά της καρδιά σας. Η απόφαση σας να ξεδιπλώσετε χωρίς αναστολές τις eρωτικές σας διαθέσεις, θα φέρει κοντά σας πρόσωπο με την επιθυμία να μείνει σταθερά δίπλα σας. Σας αποκαλύπτω πως εσείς οι δύο, θα νιώσετε δυνατή eρωτική έλξη μεγάλης διάρκειας.

Λέων 

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα έχετε την ανάγκη να κυριαρχήσετε, να επιβληθείτε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Αυθορμητισμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις πράξεις σας, στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος της eρωτικής σας σχέσης. Σήμερα θα συμβεί γεγονός που θα αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με πρόσωπο που θα αναζωπυρώσει τις αισθήσεις σας, θα εκδηλωθείτε με πράξεις κάπως ασυνήθιστες για το στυλ και την προσωπικότητά σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με ζωτικότητα και έντονη ενέργεια θα σας εφοδιάσει η όψη της ημέρας. Μπαίνει σε λειτουργία η αυτοπεποίθηση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις, που θα σας ανοίξουν δρόμους επιτυχίας, είτε πρόκειται για επανασύνδεση, είτε για νέα γνωριμία. Για εσάς που είστε άνευ σχέσης, λαμβάνει τέλος το στάδιο της αναμονής, θα σας δοθεί ευκαιρία να ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που διεκδικείτε καιρό το eρωτικό του ενδιαφέρον. Θα έχετε δυνατές eρωτικές ανατροπές, που όλες θα είναι υπέρ σας.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, νέο ξεκίνημα, νέους στόχους, θα σας φέρει ο ερχομός της η σημερινής όψης. Φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική ολοκαίνουργιας eρωτικής γνωριμίας. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, έντονη ελκυστικότητα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνισή του και δεν αποκλείεται να σημειωθεί γεγονός επανασύνδεσης. Σήμερα κάποιοι από εσάς ενδέχεται να μπείτε στον πειρασμό να κινηθείτε σε διπλό eρωτικό ταμπλό.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη σας φέρνει δυναμισμό και έντονη αποφασιστικότητα, ενδεχομένως να εμφανιστούν και κάποιες εξτρεμιστικές τάσεις, είναι πολύ πιθανό να φτάσετε στο σημείο να αλλάξετε στόχους και σχέδια. Ένα eρωτικό γεγονός που θα προκύψει από τυχαία συνάντηση, θα ξυπνήσει την ζωτικότητά σας, θα αναποδογυρίσει σκέψεις και αισθήματα. Eρωτικά χτυποκάρδια θα σας προκαλέσει εντυπωσιακό άτομο όμορφης εμφάνισης, θα σας ομολογήσω πως αυτή η παρουσία θα συνεπάρει την καρδιά σας, πολύ δύσκολα θα βγει από τη σκέψη σας

Τοξότης 

Φίλοι μου Τοξότες, έντονος θα είναι ο αυθορμητισμός σας, σήμερα συνειδητά θα αφήσετε την παρορμητικότητα να γίνει οδηγός των ενεργειών σας. Σε περίπτωση που διεκδικήσετε επανασύνδεση θα την έχετε, αν τυχόν απομακρύνατε κάποιο πρόσωπο άθελα σας, τώρα θα σας δοθεί ευκαιρία να επανορθώσετε. Αισιοδοξία και όρεξη για έντονη ζωή θα είναι τα δύο στοιχεία που θα κυριαρχούν στις πράξεις σας, η διάθεσή σας να κυνηγήσετε την περιπέτεια θα σας φέρει ευχάριστες eρωτικές εκπλήξεις!

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα καταφθάνουν θερμά eρωτικά συμβάντα, τηλεφωνήματα και απρόσμενες συναντήσεις. Για τους χωρισμένους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, για τους eρωτικά μόνους θα ανοιχτεί προοπτική νέας γνωριμίας. Δεκτικότητα και κατανόηση θα είναι τα βασικά στοιχεία της συμπεριφορά σας, θα συμπαρασταθείτε στο ταίρι σας, σε περίπτωση που υπάρχει απόσταση μεταξύ σας μια πράξη σας θα αποτελέσετε γέφυρα συναισθηματικής ένωσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα φανείτε παρορμητικοί, ενθουσιώδεις, ίσως και κάπως απρόβλεπτοι. Δυναμική και ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας απέναντι σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να κατευθύνουν την eρωτική σας ζωή. Σήμερα θα πάρετε την απόφαση να αναλάβετε εξ ολοκλήρου τα ηνία των eρωτικών σας υποθέσεών σας, είτε πρόκειται για θέματα επανασύνδεσης, είτε για λήξη παλιάς ιστορίας. Νέα eρωτική γνωριμία θα ιντριγκάρει τις αισθήσεις σας, αν θέλετε να βγείτε από την στασιμότητα, τότε ακολουθήστε τα αισθήματα σας, μη κάνετε βήμα πίσω.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα φέρει γεγονότα που ουσιαστικά θα σας δώσουν το πράσινο φως, να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές και για υλοποίηση τολμηρών επιθυμιών. Κρατήστε θερμές τις eρωτικές σας διαθέσεις, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή σας. Ο δρόμος της αλλαγής και της επιτυχίας θα είναι ανοιχτός, θα σας δοθεί ευκαιρία να ερωτευτείτε και να στραφείτε προς μια ολοκαίνουργια eρωτική κατεύθυνση.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα