Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (18-7-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, έρχονται θετικές ανατροπές, σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης θα λάβετε ξεκάθαρη και άμεση ανταπόκριση. Ανανεωμένη θα είναι η ∈ρωτική σας διάθεση, ελκυστικό το στυλ σας, πολύ θερμή η συμπεριφορά σας. Καταφθάνει νέα γνωριμία, καινούργιο πρόσωπο θα σας εντυπωσιάσει, θα έχει απ’ την αρχή την επιθυμία να εισχωρήσει στην ∈ρωτική σας ζωή.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, οι σημερινές πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας ωθήσουν στη παρορμητικότητα, την αντίδραση, και την ανάγκη για απόδραση. Στις διεκδικήσεις σας ενδεχομένως να βγάλετε πεισματική συμπεριφορά, προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις σας. Εμπιστοσύνη θα σας δείξει το ∈ρωτικό σας ταίρι αρκεί να φανερώσετε με ειλικρίνεια τις βλέψεις και τα αισθήματα σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επανασύνδεση καλό θα είναι να μην εφαρμόσετε τακτική πίεσης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα είστε σε θέση να αρπάξετε όποιο καινούργιο άνοιγμα σας δοθεί. Βάζετε φρένο στην αδράνεια και περνάτε σε δυναμική δράση. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας βοηθήσει να δώσετε το πράσινο φως σε πρόσωπο που θα τολμήσει να σας διεκδικήσει ∈ρωτικά. Από πρόταση διασκέδασης θα ξεκινήσει και οι επαφές που θα ακολουθήσουν, θα οδηγήσουν τα γεγονότα σε άμεσες προσωπικές συναντήσεις. Έρχονται ∈ρωτικές αναστατώσεις που θα ορίσουν νέα κατεύθυνση στη ζωή σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, προσοχή στις αντιδράσεις σας θα έχουν άμεση επίδραση στο ταίρι σας. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους σας παροτρύνω να δεχτείτε τις καινούργιες προτάσεις που θα λάβετε, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τη ζωή σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να χαλαρώσει τη σκέψη σας, μην αντισταθείτε στο έντονο ∈ρωτικό κλίμα που θα προκύψει, θα έχει στόχο να προχωρήσει σε δεσμό.

Λέων 

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα σας ωθήσει σε επίμονες διεκδικήσεις. Σήμερα θα ανοιχτούν συναισθηματικές συζητήσεις με το αγαπημένο σας ταίρι. Για όσους απ΄ εσάς είστε χωρισμένοι, θα υπάρξουν αναλυτικές εξηγήσεις που θα σας δώσουν ευκαιρία επανένωσης. Για τους ∈ρωτικά μόνους, ένα πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, ωστόσο η εξέλιξη της γνωριμίας σας θα απαιτεί από εσάς άμεση αποφασιστικότητα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, αφεθείτε στα συμβάντα που καταφθάνουν, σήμερα θα υπάρξουν θερμές ∈ρωτικές εξελίξεις. Ευκαιρία νέας ∈ρωτικής γνωριμίας θα υπάρξει, καινούργιο πρόσωπο θα εμφανιστεί γύρω σας, προσπαθήστε να γίνετε λίγο πιο παρατηρητικοί και πιο θερμοί. Αν τσακώσετε πρόσωπο να σας κοιτάζει ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον του και δεν θα χάσετε. Δώστε σημασία στην εξομολόγηση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που από καιρό έχετε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, καινούργιες αναζητήσεις, ριψοκίνδυνοι στόχοι, και αλλαγή ∈ρωτικής πορείας θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ, η ζωτικότητα σας θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα. Δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε ασυμβίβαστοι και απόλυτοι σχετικά με θέματα που αφορούν την ατομική σας ελευθερία. Εσείς που είστε σε σχέση, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε αν αυτό που ήδη έχετε σας αρκεί ή αν θα πρέπει να κινηθείτε προς άλλη κατεύθυνση.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε ανταγωνιστικό κλίμα μέσα στη σχέση σας, θα κυνηγήσετε κυριαρχία και υπεροχή. Στόχος σας θα είναι να επιβληθείτε, προσοχή στα λόγια και στις πράξεις σας. Πολλά ∈ρωτικά χτυπήματα θα λάβει η καρδιά σας αποψε!! Ανοίγετε η ευκαιρία για καινούργιο ∈ρωτικό ξεκίνημα με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ∈ρωτευτείτε κεραυνοβόλα.

Τοξότης 

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα θέσετε νέες ∈ρωτικές επιδιώξεις, μακροχρόνια πλάνα και μελλοντικούς στόχους. Τώρα θα αναζητήσετε ριζοσπαστικές αλλαγές, θα αναλάβετε ουσιαστικά ρίσκα, στόχος σας θα είναι να προχωρείτε την ∈ρωτική σας σχέση ένα βήμα πιο μπροστά. Εγκάρδια εξομολόγηση που θα σας κάνει πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος θα σας αλλάξει τρόπο σκέψης και στάσης. Έρχονται έντονες συναισθηματικές ανατροπές θετικής κατάληξης, αποκαλυπτικά λόγια θα σας παρακινήσουν να πάρετε νέες αποφάσεις. Προμηνύεται έναρξη καινούργιας ∈ρωτικής σχέσης!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα ίσως να μην καταφέρετε να αποφύγετε τις αρνητικές αντιδράσεις, τα συναισθήματα σας θα βρίσκονται σε σύγχυση, ωστόσο ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας φερθεί με ιδιαίτερη συγκαταβατικότητα. Σας συμβουλεύω να προτιμήσετε τις ήρεμες συζητήσεις, αποφύγετε τους εκρηκτικούς διαλόγους. Αν κάποιοι από εσάς βιώνετε εδώ και πολύ καιρό ∈ρωτική στασιμότητα, να ξέρετε πως μια απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξει προοπτική θέρμων εξελίξεων.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, το μυαλό σας θα είναι στο κυνήγι και στις έντονες ∈ρωτικές περιπέτειες, θα έχετε τη διάθεση να τα ζήσετε όλα χωρίς αναστολές και χωρίς σκέψεις περί δεσμεύσεων. Σήμερα η μέρα σας θα κυλήσει με γεγονότα που θα προκύψουν κυρίως από δικές σας πρωτοβουλίες, γι’ αυτό κάντε τις προτάσεις σας, προσεγγίστε με τρόπο αυθόρμητο και απελευθερωμένο. Αν εδώ και καιρό σκέπτεστε να προτείνετε ραντεβού σε ∈ρωτικό πρόσωπο, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να εκδηλωθείτε.

Ιχθύς

 Φίλοι μου Ιχθείς, αισιόδοξη και ∈ρωτική θα είναι η διάθεση σας, θερμή θα είναι η στάση σας σε πρόσωπα που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Η ξαφνική παρουσία ενός συγκεκριμένου ατόμου θα ρίξει σπίθα στην καρδιά σας. Ερwτική πρόταση θα λάβετε, τώρα θα κινητοποιηθεί η καρδιά σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαλύψετε το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα που θα δημιουργήσουν βάση για σταθερό δεσμό.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα