Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (9-5-2021)

Κριός 

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη θα κλείσει με πολύ δημιουργικό τρόπο τις eρωτικές σας εκκρεμότητες, έρχονται οριστικά ξεκαθαρίσματα ίσως και ουσιαστικές δεσμεύσεις. Η όψη της ημέρας θα σας απομακρύνει από ακραίες αντιδράσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς βιώνετε εδώ και πολύ καιρό eρωτική στασιμότητα, να ξέρετε πως ένα ξαφνικό και πολύ όμορφο γεγονός θα σας ανοίξει προοπτική σοβαρών eρωτικών εξελίξεων.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα δεν θα έχετε καμία διάθεση να κλειστείτε στον εαυτό σας η μέρα σας θα είναι γεμάτη συναντήσεις και συναισθηματικές εκμυστηρεύσεις. Θα σας παροτρύνω να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που αγαπάτε, θα ακούσετε αλήθειες που θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά και θα ισχυροποιήσουν τη σχέση σας. Μια ευχάριστη φιλική πρόταση θα σας βοηθήσει να βρείτε ψυχική ισορροπία και ανανέωση, για τους ελεύθερους θα υπάρξει προοπτική νέας eρωτικής γνωριμίας.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, αυτοπεποίθηση, ζωτικότητα και αισιοδοξία θα χαρακτηρίζει τη στάση σας. Ευχάριστη κατάληξη θα έχετε με πρόσωπο που θα σας τραβήξει την προσοχή από την αρχή της τυχαίας σας συνομιλίας. Σήμερα θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από το παρελθόν, στροφή θα κάνει η καρδιά σας. Το έναυσμα θα δοθεί από πρόσωπο που θα εισχωρήσει στην eρωτική σας ζωή με βλέψεις, που θα αποδειχτούν σοβαρά δεσμευτικές.

 

Καρκίνος 

Φίλοι μου Καρκίνοι, από σήμερα ανακτάτε τις δυνάμεις σας, κλείνει οριστικά ένα αρνητικό eρωτικό σας ζήτημα, τώρα θα καταφέρετε να βρείτε ψυχική ηρεμία και συναισθηματική ισορροπία. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, ένα εντυπωσιακό πρόσωπο θα εμφανιστεί σε χώρο φιλικής συνεύρεσης, αξιοποιήστε τα συμβάντα. Καταφθάνει αποτέλεσμα θέρμης eρωτικής σχέσης, που θα ανανεώσει την καρδιά σας, θα σας προσφέρει αισθήματα εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Είτε με παλιό πρόσωπο είτε με καινούργιο, ξεκινάτε νέα eρωτική αρχή.

Λέων 

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή όψη φέρνει για σας όμορφες συναντήσεις, θερμές συζητήσεις και ριζικά αποτελέσματα, που θα δώσουν καινούργια πνοή στη ζωή σας. Τυχαίο συμβάν θα σας ενώσει με πρόσωπο που είχαν χωρίσει οι eρωτικοί σας δρόμοι, καταλήγοντας σε επανασύνδεση που αυτή την φορά θα κλείσει με δεσμευτικές υποσχέσεις. Τώρα θα καταφέρετε να εκφράσετε ελεύθερα αισθήματα και επιθυμίες, σε περίπτωση που κάποιο καινούργιο πρόσωπο τραβήξει την προσοχή σας, δείξτε άφοβα το ενδιαφέρον σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας θα σας φέρει συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από καταστάσεις στασιμότητας και συναισθηματικής πίεσης. Η ανεβασμένη σας διάθεση και η ανάγκη για να βελτιώσετε την ζωή σας, θα σας κάνουν θετικούς σε μια απρόσμενη πρόταση, που ουσιαστικά θα αποτελέσει eρωτική πρόκληση. Θα υπάρξει νέο eρωτικό άνοιγμα στην ζωή σας, θα σας φανερώσω πως θα είναι μεγάλο λάθος αν το αγνοήσετε. Αν θέλετε να αλλάξετε τα eρωτικά σας δεδομένα, κινηθείτε με αυθορμητισμό και οικειότητα.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα ανατροπές θα υπάρξουν στην σκέψη και στην καρδιά σας, δεν αποκλείεται να αλλάξει η πορεία της eρωτική σας ζωής. Έρχεται ριζικό αποτέλεσμα, που θα φέρει απρόοπτες δεσμεύσεις. Έυνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κινηθείτε δραστικά και να προχωρήσετε στους σχεδιασμούς σας. Η συγκαταβατικότητά σας θα σας κάνει προσιτούς δίνοντας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο την ευκαιρία να σας ανοιχτεί eρωτικά.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, άνοιγα θα προκύψει στη ζωή σας και στην καρδιά σας κατόπιν μιας θετικής απάντησης που θα λάβετε σε πρόταση σας. Σήμερα μια συνάντηση και συζήτηση με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, θα φέρει νέο ξεκίνημα στην ζωή σας. Για εσάς που ήδη έχετε eρωτικό ταίρι, θα δοθούν μεταξύ σας εξηγήσεις που θα βάλουν σε τάξη την μελλοντική σας πορεία.

Τοξότης 

Φίλοι μου Τοξότες, η όψη της ημέρας θα ηρεμήσει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Από σήμερα φεύγουν οι ανασφάλειες και οι αρνητικές σκέψεις. Θα υπάρξει ισορροπία στις πράξεις σας και στις αντιδράσεις σας, υποχωρεί ο εγωισμός στην θέση του περνά η διαλλακτικότητα. Σήμερα θα φανείτε κοινωνικοί, δεκτικοί, και διαθέσιμοι στις απρόοπτες eρωτικές προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Απρόσμενες συναντήσεις θα φέρουν ανοίγματα για επανασυνδέσεις, αλλά και για νέες γνωριμίες.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα έχετε ευχάριστα eρωτικά ανοίγματα, έντονη θα είναι η διάθεση σας για ουσιαστική δράση. Τώρα θα εμφανίσετε την ανάγκη να λυθούν παρεξηγήσεις, γι’ αυτό στις συζητήσεις που θα υπάρξουν, τα λόγια σας θα είναι θερμά και ξεκάθαρα. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για τελεσίδικα αποτελέσματα. Σε περίπτωση που είστε σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να περάσετε σε eρωτικές διεκδικήσεις, σας συμβουλεύω να κινηθείτε δραστικά και άμεσα, η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σοβαρές αλλαγές θα υπάρξουν στα eρωτικά σας δεδομένα, το τοπίο στον ορίζοντα θα αλλάξει ριζικά όψη. Για τους χωρισμένους έρχεται μόνοιασμα, για τους τελείως ελεύθερους καταφθάνει προοπτική σταθερής σχέσης. Σήμερα κάποιο πρόσωπο θα απαιτήσει να του ξεκαθαρίσετε χωρίς υπεκφυγές τι ακριβώς νιώθετε και τι αναζητάτε. Η σημερινή μέρα θα σας φέρει απρόσμενες αναστατώσεις, που τελικά θα αποδειχτούν πολύ ευχάριστες και δημιουργικές.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, οι όψεις της ημέρας θα φέρει απρόσμενο και θετικό άνοιγμα στον eρωτικό σας τομέα, δημιουργώντας προοπτική για σταθερή ίσως και δεσμευτική σχέση. Ένα ευχάριστο και τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τετ-α-τετ με πρόσωπο που διατηρείτε στο eρωτικό σας στόχαστρο, η συνομιλία σας δεν αποκλείεται να έχει κατάληξη στεριωμένου δεσμού. Έρχονται σοβαρές αλλαγές κατόπιν θερμών και ώριμων συζητήσεων. Συναισθηματική κουβέντα που θα ανοίξετε με πρόσωπο καρδιάς, θα δημιουργήσει νέες προοπτικές στην eρωτική σας πορεία.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα