Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (8-5-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να περιορίσετε τον ψυχρό ρεαλισμό σας, θα εμφανιστείτε ευαίσθητοι, γενναιόδωροι, δυνατή θα είναι η διαίσθηση σας. Στις συζητήσεις σας θα είστε ήρεμοι, διαλλακτικοί, οικειοθελώς θα οριοθετήσετε το πείσμα σας καθώς και την αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σήμερα, θα προκύψει δυνατότητα νέας αρχής, η γνωριμία σας με ελκυστικό πρόσωπο θα έχει ευχάριστη πορεία και θερμή κατάληξη.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, συναισθηματική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, σήμερα δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε σε ονειροπολήσεις και πράξεις ρομαντισμού. Επενδύσετε συναισθηματικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δείξτε άφοβα της αγάπης σας. Μια ξαφνική συνάντηση με eρωτικό πρόσωπο, θα σας δώσει το έναυσμα να ασχοληθείτε με την καρδιά σας. Σε προσωπική σας συνάντηση θα βιώσετε έντονα eρωτικά αισθήματα χωρίς προβληματισμούς και κυρίως χωρίς καχυποψίες.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, ήρεμες θα είναι οι αντιδράσεις σας, συγκαταβατική η στάση σας, σας δίνω την συμβουλή σήμερα να εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας. Η συμπαράσταση και η συναισθηματική στήριξη που θα δώσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα εκτιμηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θερμή θα είναι η καρδιά σας, με έντονη την επιθυμία να ζήσετε ήρεμες eρωτικές στιγμές. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, η όψη της ημέρας θα φέρει δίπλα σας το κατάλληλο πρόσωπο.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, κάπως ονειροπόλους και αρκετά ρομαντικούς θα σας κάνει η σημερινή όψη. Θα έχετε την τάση να παρασυρθείτε σε ονειροπολήσεις, η φαντασία σας θα είναι πιο ισχυρή από την ρεαλιστική λογική. Θα χαρακτηρίζεστε από κατανόηση και συγκαταβατικότητα, γι’ αυτό θα καταφέρετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά. Καταδεχτική και πρόσχαρη θα είναι η καρδιά σας, με έντονη την ανάγκη να φέρετε στην ζωή σας ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία. Η όψη της ημέρας θα σας φέρει σε επαφή με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, οι πράξεις σας θα στοχεύουν στη αρμονική συνύπαρξη και στις ισορροπημένες επαφές. Σήμερα οδηγός των ενεργειών σας θα είναι η αισιοδοξία, θα σας δώσω την συμβουλή να μην αναβάλετε τις πράξεις αγάπης που έχετε σκοπό να κάνετε. Οι ήρεμες αντιδράσεις σας και η έντονη θερμότητα στις κινήσεις σας, θα σας βοηθήσουν να προσκολλήσετε επάνω σας το πρόσωπο που αγαπάτε. Ένα συγκεκριμένο άτομο eρωτικού ενδιαφέροντος, βραδινή ώρα θα βρει τελικά στην αγκαλιά σας ό,τι ακριβώς επιζητά!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, οι όψεις της ημέρας θα σας δώσουν την ώθηση να ανοίξετε την καρδιά σας και να φανερώσετε σκέψεις και συναισθήματα. Με δική σας πρωτοβουλία θα προκύψουν εξομολογήσεις, εξηγήσεις, αλλά και υποσχέσεις, που τελικά θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στα eρωτικά σας ένα βήμα πιο μπροστά. Για όσους από εσάς είστε ελεύθεροι, προετοιμαστείτε, γιατί θα είστε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο νέα γνωριμίας με πορεία μακροχρόνιας και δεσμευτικής κατάληξης.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, οι όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν την θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, σήμερα θα έχετε έντονη τη διάθεση να ονειροπολήσετε. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να αξιοποιήσετε την eρωτική σας ενέργεια, θα βελτιώσουν τη σχέση σας με το eρωτικό σας ταίρι. Με έντονο το αίσθημα της αγάπης, περνάτε σε πιο δεσμευτικό στάδιο. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, αφήστε ελεύθερη την eρωτική σας αύρα, θα σας βγει σε καλό.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα σας κάνει επιρρεπείς στις ονειροπολήσεις, φανερή θα είναι η άρνηση σας να προσγειωθείτε στη ρεαλιστική πραγματικότητα. Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα είναι τα γεγονότα που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας, φέρνοντας άμεσες και ευχάριστες eρωτικές αλλαγές. Προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς, θα ύπαρξη ικανοποιητική κατάληξη. Στις επαφές σας κινηθείτε με έντονη θερμότητα, θα καταφέρετε να προσελκύσετε επάνω σας πρόσωπο που επιθυμείτε eρωτικά εδώ και πολύ καιρό.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα νιώσετε πολύ έντονα το αίσθημα της ένωσης, θα προχωρήσετε σε πράξης συνειδητής αγάπης. Τα γεγονότα θα σας φέρουν συνθήκες ικανές να σας δώσουν την eρωτική κατάληξη που επιθυμείτε. Ευχάριστη εξέλιξη θα έχει η συνομιλία σας με πρόσωπο που επιδιώκετε καιρό αποκατάσταση σχέσης. Θα προκύψει επανασύνδεση για τους χωρισμένους, νέα γνωριμία μελλοντικών προδιαγραφών για τους ελεύθερους.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα δώσετε περισσότερη σημασία στα συναισθηματικά σας θέματα, θα προτιμήσετε να χαλαρώσετε, να ονειροπολήσετε, να περάσετε θερμές eρωτικές στιγμές. Δυνατό θα είναι το ένστικτό σας, πολύ έντονη η διαίσθησή σας, ό,τι υποψιαστείτε ή υποθέσετε θα βγει σωστό. Με πρόσωπο που δεν έχει γίνει ακόμα σχέση μεταξύ σας θα προκαλέσετε συζητήσεις συναισθηματικών ξεκαθαρισμάτων, θα είστε πρόθυμοι να εκδηλώσετε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας. Θερμή ανταπόκριση θα λάβετε στις eρωτικές σας εκδηλώσεις, κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα εμφανιστεί ένα πρόσωπο από τα παλιά και η κατάληξη της συνομιλίας σας θα δώσει νέα τροπή στην eρωτική σας ζωή. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτεί λεπτομερειακή συζήτηση, θα δοθούν εξηγήσεις πάνω σε συναισθηματικά θέματα, θα κλείσουν οριστικά ζητήματα που σας οδήγησαν στο χωρισμό. Για εσάς τους ελευθέρους και μόνους, έρχονται ξεσηκώματα, κάποιος θα αλλάξει τα eρωτικά σας δεδομένα και μάλιστα με επιτυχημένο τρόπο.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα έρχεται ένα τυχερό γεγονός που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε στάση ζωής. Η γνωριμία σας με καινούργιο πρόσωπο θα έχει ευχάριστες συνέπειες, θα δημιουργηθούν μεταξύ σας δυνατοί δεσμοί αγάπης. Με πρόσωπο από τα παλιά θα υπάρξει συμφιλίωση, ένα συμβάν θα λύσει τις διαφορές σας. Σε περίπτωση που στοχεύετε στην επανασύνδεση, κινηθείτε αποφασιστικά θα λάβετε ανταπόκριση που θα σας εκπλήξει.

 

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα