Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (7-5-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, προσοχή στις αντιδράσεις σας, θα έχουν άμεση επίδραση στο ταίρι σας. Μιλήστε ξεκάθαρα γι’ αυτά που θέλετε και νιώθετε, δεν θα υπάρξει κανένα απογοητευτικό γεγονός. Εσάς τους eρωτικά μόνους, σας παροτρύνω να δεχτείτε τις καινούργιες προτάσεις που θα λάβετε, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τη ζωή σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να χαλαρώσει τη σκέψη σας, μην αντισταθείτε στο έντονο eρωτικό κλίμα που θα προκύψει.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα βρείτε συναισθηματική κατανόηση, θετικές και ειλικρινείς θα είναι οι προθέσεις που θα έχει το αγαπημένο σας ταίρι, οι συζητήσεις σας θα γίνουν σε κλίμα ήρεμο και διαλλακτικό. Εσείς που διανύεται περίοδο χωρισμού έρχεται ξεκαθάρισμα, συμφιλίωση και επανασύνδεση, κλείνουν αρνητικά γεγονότα, ξαναβρίσκει ισορροπία η eρωτική σας ζωή. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη eρωτική γοητεία, αξιοποιήστε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, απελευθερωμένο και ιδιαιτέρως θερμό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, σταθεροί θα φανείτε στους eρωτικούς σας στόχους. Σήμερα θα ανοίξετε συναισθηματική συζήτηση, που θα κλείσει με υποσχέσεις για παρόν και μέλλον. Ένα ευχάριστο ραντεβού θα έχει ως κατάληξη την ολοκλήρωση μιας eρωτική σας υπόθεσης. Κάποιο πρόσωπο θα σας δείξει ολοφάνερα, πως η μεγάλη του επιθυμία είναι να σταθμεύσει οριστικά στην eρωτική σας ζωή.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, αρμονικό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, με συγκρατημένες αντιδράσεις και δοτική συμπεριφορά. Σήμερα θα μιλήσετε χωρίς αναστολές, τώρα θα βάλετε σε τάξη την συναισθηματική σας κατάσταση, αλλά και τη σχέση σας. Ένα πρόσωπο που νοιάζεται για εσάς και έχει eρωτικές βλέψεις, θα βρει πρόσφορο έδαφος να σας ανοίξει την καρδιά του. Με αποφασιστικό τρόπο θα περάσει σε εκδηλώσεις που θα σας ξαφνιάσουν. Για τους eρωτικά μόνους εμφανίζεται προοπτική μόνιμης σχέσης.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα σας φέρει καινούργιες προτάσεις, θα σας ανοίξει νέους eρωτικούς δρόμους. Eρωτική ίσως και κάπως παθιασμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, με έντονη την διάθεση να προκαλέσετε και να ιντριγκάρετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Από τη δική σας πλευρά, θα σημειωθούν έντονες πράξεις διεκδίκησης με θερμό αποτέλεσμα. Σήμερα θα ανοίξετε την καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σας βγει σε καλό.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, μια εντελώς τυχαία συνάντηση θα σας δώσει το άνοιγμα να συνομιλήσετε με πρόσωπο της καρδιάς σας. Αν τολμήσετε να περάσετε σε ειλικρινείς εξομολογήσεις, τότε πολύ γρήγορα θα υπάρξει κατάληξη σταθερού δεσμού. Για τους eρωτικά μόνους, η παρουσία ενός συγκεκριμένου προσώπου θα αλλάξει το κλίμα στην καρδιά σας. Θα διαθέτει ελκυστική προσωπικότητα και έντονη eρωτική γοητεία, στοιχεία που θα σας κάνουν να το ερωτευτείτε. Έρχονται απρόσμενα γεγονότα, που θα ζωηρέψουν για τα καλά τις eρωτικές σας διαθέσεις.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, τώρα σταματάτε να ψυχοπλακώνεστε χωρίς ουσιαστικό λόγο. Η σημερινή όψη θα σας δώσει την ευκαιρία για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, ανεβάζοντας για τα καλά την ψυχολογία σας. Νέος αέρας θα διαπεράσει την καρδιά σας, αφεθείτε στον eρωτικό άνεμο που καταφθάνει, σήμερα θα υπάρξουν θερμές eρωτικές αποκαλύψεις. Θα θερμάνει την καρδιά σας η απόφαση ενός συγκεκριμένου προσώπου να βγει από το καβούκι του. Αν φανείτε δεχτικοί και ανταποκριθείτε στα αισθήματα του, τότε καλοδεχτείτε τον ερχομό σταθερού δεσμού.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ομαλή θα είναι η επικοινωνία σας, θα έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε αυθόρμητα με απελευθερωμένο ενθουσιασμό. Σε eρωτικό ραντεβού το κλίμα που θα δημιουργηθεί θα είναι τόσο θερμό, που θα αφεθείτε τελικά στις αισθήσεις σας χωρίς αντιστάσεις. Θα περάσετε σε eρωτικές και προσωπικές κουβέντες που θα τερματίσουν τις αναστολές τώρα θα ξεκλειδώσετε τα αισθήματα σας. Αυτή την φορά δεν θα βάλετε φρένο στο πάθος και στην ανάγκη σας να δείξετε ξεκάθαρα αυτό που νιώθετε.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ζεστή και συγκαταβατική θα είναι η καρδιά σας, θα κινηθείτε μέσα σε σταθερό συναισθηματικό πλαίσιο. Η ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας αλλάξει διαθέσεις από την μια στιγμή στην άλλη. Απρόσμενο και ευχάριστο γεγονός, θα φέρει προοπτική επανασύνδεσης με πρώην eρωτικό σας ταίρι. Για εσάς τους eρωτικά μόνους καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας, που ίσως να πιάσει στον ύπνο την καρδιά σας.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θερμή και πρόσχαρη θα είναι η καρδιά σας, επικοινωνιακή η στάση σας σήμερα. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, θελκτικοί θα φανείτε στα άγνωστα άτομα. Εσάς τους eρωτικά μόνους, σας δίνω την συμβουλή να μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις. Πίσω από μια τυπική συνομιλία, θα κρύβεται η έναρξη σταθερού δεσμού με καινούργιο πρόσωπο.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα υπάρξουν συζητήσεις που θα τονώσουν την ψυχολογία σας, πολύ γρήγορα θα βγείτε από την κυκλοθυμία που σας διακατέχει. Έντονα γεγονότα θα ζωηρέψουν την καρδιά σας, καταφθάνουν eρωτικές αναστατώσεις. Σε προσωπική συνάντηση θα ανοιχτεί συζήτηση πάνω σε σοβαρή συναισθηματική βάση, με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό διατηρείτε στην καρδιά σας. Θα περάσει σε βαθιές συναισθηματικές εξομολογήσεις, εκτιμήστε τα λόγια που θα ακούσετε.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα μείνετε μακριά από προβληματισμούς, θα θελήσετε να κρατήσετε σκέψη και καρδιά σε ηρεμία, με το ταίρι σας περνάτε σε στάδιο συναισθηματικής ισορροπίας. Κανένα γεγονός δεν θα απειλήσει την ισορροπία που θέλετε να διατηρήσετε, η θερμή eρωτική σας στάση θα φέρει στιγμές έντονης έλξης. Εσείς οι eρωτικά μόνοι ετοιμαστείτε, έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ξεδιαλύνει το μεταξύ σας τοπίο, δεν αποκλείεται να σημειωθεί αρχή δεσμού.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα