Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (17-7-2019)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, κάπως κτητικοί θα εμφανιστείτε, προσοχή στη πεισματική πλευρά του χαρακτήρα σας, όταν παρατραβάμε το σκοινί δεν ξέρουμε ποτέ προς τα πού θα σπάσει. Περιορίστε τάσεις καχυποψίας, μη δείξετε επιμονή σε θέματα που δεν έχετε απτές αποδείξεις. Θα σας δώσω την συμβουλή να εστιάσετε στην ∈ρωτική σας γοητεία που θα βρίσκεται σε πολύ ανεβασμένα επίπεδα, δώστε βάση στα ∈ρωτικά υπονοημένα που θα σας ρίξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, πολύ γρήγορα θα μετατραπούν σε εξομολογήσεις.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, ο ∈ρωτισμός σας θα χτυπήσει κόκκινο, η γοητεία σας θα βρίσκεται στα ύψη, ωστόσο προσοχή στις σκηνές αντιζηλίας. Θα σας κυριεύει πάθος, εξάρτηση, ίσως ζήλεια, το νους σας στις υπερβολές και στο ύψος των εντάσεων. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε εξομολογήσεις, θα καταφέρει να βάλει την καρδιά σας να αρχίσει να εκπέμπει σε νέα συχνότητα. Σήμερα θα υπάρξουν απρόοπτες αναστατώσεις, προετοιμαστείτε θα δοκιμαστούν τα όρια της ∈ρωτικής και συναισθηματικής σας αντοχής.

Advertisements

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα δώσετε ώθηση στις ∈ρωτικές σας διαθέσεις, θα κρατήσετε απόσταση από οτιδήποτε ψυχοφθόρο. Με την αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργηθεί έντονα η διάθεση να διαγράψετε από την ζωή σας πρόσωπα που σας κουράζουν. Δεν θα λείψουν οι ∈ρωτικές προκλήσεις και ο πολύ θερμός τρόπος με τον οποίο θα τις χειριστείτε θα σας δώσει άνοιγμα για νέες ∈ρωτικές περιπέτειες. Η θερμή και η απελευθερωμένη σας στάση θα σας κάνει ιδιαιτέρως ∈ρωτικούς, η νύχτα σας θα κλείσει με ευχάριστες εξελίξεις!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, διαισθητική θα είναι η αντίληψη σας, αρκετά δυνατό το ένστικτο σας, θα είναι λάθος αν δεν υπακούσετε το προαίσθημα σας. Ένα συμβάν θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σας εσάς και πρόσωπο που είχατε παγώσει τον τελευταίο καιρό, έρχονται ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις που θα γεφυρώσουν αισθήματα.

Advertisements

Λέων 

Φίλοι μου Λέοντες, θα παραδοθείτε αμαχητί στα ∈ρωτικά σας αισθήματα, απελευθερώνεστε από ταμπού και αναστολές, παίρνετε την απόφαση να ρισκάρετε Στις νέες σας αποφάσεις και στην δυναμική των πράξεων σας θα συμβάλει ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί εντελώς απρόοπτα και θα παραμείνει στην ∈ρωτική σκηνή της ζωή σας πολύ περισσότερο από ότι θα ελπίζετε. Προμηνύεται ξεκίνημα δυνατής ∈ρωτικής σχέσης με αισθήματα και έλξη, που ίσως ως τώρα, να μην τα είχατε νιώσει ποτέ με την ίδια ένταση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα τονώσει για τα καλά την αυτοπεποίθηση σας, θα πάρετε την απόφαση να αποκαλύψετε την ∈ρωτική σας πλευρά. Σήμερα θα αξιοποιήσετε τις ∈ρωτικές προκλήσεις που θα υπάρξουν, θα μπείτε στον πειρασμό να ρισκάρετε, ωστόσο προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό. Θερμότητα θα επικρατεί στην καρδιά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τα πάει μια χαρά και θα καταφέρει θα ανεβάσει τις ∈ρωτικές σας διαθέσεις στα ύψη. Φροντίστε να απολαύσετε χωρίς ανασφάλειες τα απρόοπτα ∈ρωτικά συμβάντα που θα προκύψουν.

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου Ζυγοί, η η σημερινή μέρα θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας, ωστόσο από την άλλη πλευρά προσοχή σε συναισθήματα ζήλειας, σήμερα ενδέχεται να εμφανιστείτε κάπως καχύποπτοι. Ένα απρόοπτο γεγονός θα σας ανοίξει δίοδο για να μπορέσετε να διεκδικήσετε παλιές ξεχασμένες σας επιθυμίες, θα είστε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με παλιά σας αγάπη. Τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε συναισθηματικές συζητήσεις που θα σας βγουν σε καλό, μια περίεργη πληροφορία θα σας ανοίξει για τα καλά τα μάτια.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, συναισθηματική και αρκετά παθιασμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας. Εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι θα αναζητήσετε διαφόρων ειδών περιπέτειες, θετικοί θα είστε στα καινούργια ενδεχόμενα σοβαρά ή περιστασιακά. Επαφές στενού τύπου θα ξεκινήσετε με ένα συγκεκριμένο άτομο, ενδέχεται να μπει σε δοκιμασία η καρδιά σας, τώρα θα αποδειχτεί κατά πόσο τολμηροί μπορείτε να γίνετε. Πρόσωπο που έχετε καιρό κρυφά στο στόχαστρο σας, θα σας πλησιάσει με στάση ιδιαιτέρως εκδηλωτική, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη σας.

Τοξότης 

Ιδιαιτέρως ∈ρωτικοί θα εμφανιστείτε φίλοι μου Τοξότες!! Εκρηκτικό θα είναι το πάθος που θα δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο, που σχέση σας αργά ή γρήγορα, θα καταλήξει σε σχέση εξάρτησης. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι και ελεύθεροι που είστε επιρρεπείς στις περιστασιακές περιπέτειες, ∈ρωτική αστραπή έρχεται να ταρακουνήσει την καρδιά σας, το σίγουρο είναι πως θα την απολαύσετε με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο. Εξαιρετικά θερμή θα χαρακτηριστεί η σημερινή βραδιά, χαρείτε την όπως θα της αρμόζει.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, δώστε βάση στην διαίσθηση σας, το όμορφο προαίσθημα που θα νιώσετε για συγκεκριμένο ∈ρωτικό ζήτημα, να είστε σίγουροι πως θα  βγει αληθινό. Σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις στηριχτείτε στο ένστικτο σας, ακούστε την εσωτερική σας φωνή και δεν θα χάσετε. Ξαφνική ∈ρωτική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, θα υπάρξει συνάντηση και συνομιλία που ως κατάληξη θα έχει ένα αποκαλυπτικό γεγονός. Η μέρα σας θα είναι αρκετά συναισθηματική και ιδιαιτέρως ∈ρωτική, χαρείτε τις θερμές στιγμές που θα προκύψουν.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα δεν αποκλείεται να πέσει επάνω σας καχυποψία και έντονη ζήλεια, γι αυτό προσοχή στις αντιδράσεις σας. Στρατηγική θα χρειαστεί ένα συγκεκριμένο ∈ρωτικό σας ζήτημα, γι αυτό επιλέξτε να χειριστείτε την κατάσταση με οργανωμένες κινήσεις και όχι με αυθόρμητες πράξεις. Εκδηλωτικοί και συναισθηματικοί θα εμφανιστείτε στο ∈ρωτικό σας ταίρι, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να περάστε σε εξομολογήσεις. Σήμερα θα ανταποκριθεί άμεσα πρόσωπο που θα του ανοίξετε την καρδιά σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα σας συνεπάρει το συναίσθημα, θα υπάρξει η τάση να παρασυρθείτε από αναμνήσεις και γεγονότα του παρελθόντος. Η συνάντηση σας με ∈ρωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα σας βάλει σε έντονες σκέψεις, ενδεχομένως η λογική και το συναίσθημα να βρεθούν ξαφνικά σε αντικρουόμενες πλευρές. Επειδή κατά πάσα πιθανότητα δεν θα λείψουν τα διλήμματα, γι αυτό σας φανερώνω πως αν πράξετε με βάση το ένστικτο σας, τότε τίποτα δεν επρόκειτο να πάει στραβά. Κινηθείτε διαισθαντικά.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα