Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (17-4-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα ενδέχεται να υπάρξει έλλειψη ψυχραιμίας στη στάση σας, απότομες ίσως και νευρικές θα είναι οι εκφράσεις σας, προσοχή στον τρόπο που θα θελήσετε να διεκδικήσετε ή να επιβληθείτε στο ταίρι σας. Τυχαία συνομιλία με πρόσωπο ελκυστικής παρουσίας θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει και να σας βγάλει από την έκρυθμη εσωτερική σας κατάσταση. Μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα ανοίξει καινούργιες προοπτικές στην eρωτική σας ζωή, θα καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα ίσως να είναι κάπως μπερδεμένα τα συναισθήματα σας, θα υπάρξει δυσκολία έκφρασης ή αδυναμία εξωστρέφειας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην μπορείτε να αποκαλύψετε αυτό ακριβώς που θα νιώθετε γι αυτό για την ώρα τουλάχιστον αποφύγετε τις τελεσίδικες συζητήσεις. Προοπτική νέας γνωριμίας θα υπάρξει από εντελώς τυχαίο γεγονός, σε περίπτωση που σας κυριεύσει έλξη και eρωτισμός καλό θα είναι να δείξετε ενδιαφέρον και όχι εσκεμμένη αδιαφορία.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, απρόβλεπτη και απότομη θα είναι η στάση σας σήμερα, σας συμβουλεύω μέσα στην σχέση σας να αποφύγετε τα εχθρικά ή αιχμηρά λόγια. Εσείς που είστε eρωτικά μόνοι θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείτε συναισθηματικά, καλό θα είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια και με διάθεση  εμπιστοσύνης. Η επικοινωνία σας με ένα πρόσωπο από το eρωτικό σας παρελθόν θα πάρει περίεργες διαστάσεις, δεν αποκλείεται μέσα από μια διαφωνία να εκδηλωθεί τελικά eρωτική έλξη.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, οικεία και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας σήμερα, θα προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε στην θετική πλευρά των πρόσωπων και των καταστάσεων. Ετοιμαστείτε καταφθάνουν απρόβλεπτα eρωτικά ενδεχόμενα θετικής κατάληξης, μια συνάντηση θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα της eρωτικής σας ζωής. Θα ακουστούν λόγια που θα σας ωθήσουν σε νέα eρωτική κατεύθυνση παρά το ότι το πρόσωπο που θα συνομιλήστε ενδεχομένως να είναι παλιό και όχι καινούργιο.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, κατόπιν μια έντονης συνομιλίας σας, θα πειστείτε πως είχατε άδικο σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Σε eρωτική συζήτηση θα δοθούν αναλυτικές εξηγήσεις που θα σας αναγκάσουν να παραδεχτείτε πως σε κάποια θέματα ο τρόπος σκέψης σας είναι λανθασμένος. Αν κινηθείτε και εκφραστείτε με συγκαταβατικότητα και ειλικρίνεια, τότε θα καταφέρετε να γλυτώσετε από μπερδέματα, παρεξηγήσεις και eρωτικά καβγαδάκια. Για εσάς τους eρωτικά άνευ σχέσης, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας eρωτικής αρχής.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σημερινή μέρα θα σας απασχολήσει σε θέματα οικογενειακά ή προσωπικά. Θα μπορέσετε να κάνετε καλές συνεργασίες που θα σας ευχαριστήσουν. Αφιερώστε χρόνο για τα παιδιά σας και όχι μόνο, και δημιουργήστε μια ομαδική δραστηριότητα. Ακόμη, βγείτε έξω και διασκεδάστε με το σύντροφό σας. Πηγαίνετε εκεί που σας αρέσει περισσότερο και ζήστε όμορφες και ενδιαφέρουσες στιγμές.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι και θετικοί. Θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε ή να συναντηθείτε με μια παλιά σας αγάπη , απελευθερώστε τον αυθορμητισμό σας, μην φοβηθείτε να δείξετε με σαφήνεια αυτό που σκέπτεστε ή επιθυμείτε. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με άτομο eρωτικό, δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μεταξύ σας νέο ξεκίνημα. Η απόφαση σας να αναθεωρήσετε απόψεις θα σας βγει σε καλό.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να απαλλαγείτε απ αρνητικές eρωτικές αναμνήσεις, να ξεφορτωθείτε ψυχολογικά βάρη και να προχωρήσετε απελευθερωμένοι από αναστολές και φοβίες. Εσείς οι ίδιοι με τις προσωπικές σας επιλογές θα ανοίξετε νέα ενδεχόμενα, γεγονός που θα φέρει έντονες  συναισθηματικές ανατροπές. Σήμερα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας eρωτικής γνωριμίας, όσο πιο αυθόρμητα κινηθείτε τόσο πιο σύντομα θα υπάρξει έναρξη καινούργιας σχέσης.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, θα είναι κάπως ανήσυχη η σκέψη σας σήμερα, αρκετά επίμονοι θα είστε στη διατύπωση των απόψεων σας, μάλλον θα νιώσετε την ανάγκη να επιβληθείτε και να κυριαρχήσετε. Η απόφαση σας να αλλάξετε ριζικά κάποιες ανιαρές πτυχές της eρωτικής σας ζωής, θα σας ωθήσει σε δραστηριότητες που θα δημιουργήσουν άνοιγμα νέας eρωτικής γνωριμίας. Η ξαφνική εμφάνιση ενός ελκυστικού προσώπου θα καταφέρει να εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, δείξτε στάση κατανοητή και προσιτή.

 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, προσοχή σε τάσεις ευθιξίας ή αγανάκτησης, μέσα στην σχέση σας ενδεχομένως να προσπαθήσετε να εξουσιάσετε με τρόπο που θα δημιουργήσει εντάσεις ή μπερδεμένες καταστάσεις. Φροντίστε σε ότι πείτε και ότι κάνετε να υπάρχει σαφήνεια και διαλλακτικότητα, αποφύγετε τον υπεροπτικό τρόπο έκφρασης. Σήμερα κάποιο πρόσωπο θα σας αλλάξει γνώμη, θα σας κάνει να το δείτε με μάτι eρωτικό.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα ναι μεν θα έχετε την διάθεση για συζητήσεις και διεκδικήσεις, ωστόσο προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε, θα υπάρξει κίνδυνος να εκφραστείτε με λάθος τρόπο, ίσως να δημιουργήσετε αρνητικές εντυπώσεις. Ανυποχώρητη θα εμφανιστεί  η καρδιά σας, με πείσμα ίσως και με πάθος θα διεκδικήσετε αλλαγές μέσα στην σχέση σας. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, η τολμηρή σας απόφαση να αλλάξετε τις συνθήκες της eρωτικής σας ζωής θα σας ωθήσει σε άμεσες eρωτικές προσεγγίσεις.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, ένα απρόοπτο συμβάν θα γυρίσει τη μνήμη σας πίσω στο παρελθόν, όμως αυτή την φορά θα κυριαρχήσουν στην σκέψη σας οι θετικές αναμνήσεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να σκεφτείτε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να περάσει στην eρωτική σας ζωή, θα σας προσεγγίσει eρωτικά και συναισθηματικά, καλοδεχτείτε το χωρίς αρνητικές σκέψεις, αποφύγετε ανασφάλειες ή αρνητικές προκαταλήψεις.

 

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα