Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (8-4-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ατίθαση και απρόβλεπτη θα είναι η καρδιά σας, παρορμητική η eρωτική σας στάση, η έντονη ζωτικότητα που θα νιώσετε θα σας οδηγήσει σε πράξεις μεγάλων και ριζικών eρωτικών αλλαγών. Σήμερα θα περάσετε σε ενέργειες που θα εντυπωσιάσουν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί αμοιβαίος eρωτας με θερμή eρωτική έλξη. Οι τολμηρές σας προσεγγίσεις θα πιάσουν τόπο, θετική θα είναι η ανταπόκριση που θα λάβετε, γι αυτό πράξτε άμεσα, φλερτάρετε αυθόρμητα, δεν θα υπάρξει συμβάν απόρριψης.

Advertisements

 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, απρόοπτες συναντήσεις και αυθόρμητες εκδηλώσεις θα αλλάξουν την κατεύθυνση των eρωτικών σας υποθέσεων, θα υπάρξει αποτέλεσμα οριστικό και πολύ ευχάριστο. Σήμερα μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο, θα υπάρξει η προοπτική επανασύνδεσης. Ο θερμός τρόπος που θα επιλέξετε στην επικοινωνία σας, θα ανοίξει έναν ολοκαίνουργιο ορίζοντα στην ζωή σας. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, θα υπάρξει καινούργια γνωριμία.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα αναζητήσετε νέες eρωτικές εμπειρίες, στόχος σας θα είναι το καινούργιο, το διαφορετικό και το απρόβλεπτο. Η διάθεση σας για ξεκαθαρίσματα θα σας ωθήσει σε βαθιές συναισθηματικές συζητήσεις, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να κλείσετε eρωτικά κεφάλαια, με πρόσωπα που έπαψαν πλέον να σας ενδιαφέρουν. Ενδεχόμενο νέας γνωριμίας θα σας παρουσιαστεί σε εντελώς ξαφνική στιγμή, ο eρωτισμός και  ο αυθορμητισμό σας θα σας οδηγήσουν σε θερμό αποτέλεσμα.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, στην ευχάριστη και αισιόδοξη διάθεση σας θα βρει άνοιγμα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σας αποκαλύψει αλήθειες, ικανές να ξεμπλοκάρουν γεγονότα που εγκλωβιστήκαν στην στασιμότητα. Με λίγα λόγια θα λάβετε εξομολογήσεις που θα σας δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε σε καινούργιο eρωτικό ξεκίνημα. Σημερα θα έχετε μια συναισθηματική συζήτηση με πρόσωπο από τα παλιά που θα ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αντισταθείτε πεισματικά σε ότι σας περιορίζει ή σε ότι φέρνει εμπόδια στην eρωτική σας εξέλιξη. Σήμερα δεν αποκλείεται εντελώς παρορμητικά να διακόψετε επαφές με πρόσωπα που έχουν πάψει πλέον να σας εκλύουν eρωτικά, θα αναζητήσετε ποικιλία, στόχος σας θα είναι οι νέες γνώριμες. Περνάτε αποφασιστικά σε μαχητική δράση, θα είστε εφοδιασμένοι με ισχυρή θέληση και όρεξη για ανατροπές. Θα βρεθεί το άτομο που θα σας εξιτάρει eρωτικά, στο χέρι σας θα είναι η περεταίρω εξέλιξη σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ευχάριστες συναντήσεις θα φέρουν νέα eρωτικά ανοίγματα. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα καταφέρει να αποτελέσει πρόκληση για εσάς, όποια κι αν είναι η αρχική σας αντίδραση σας να ξέρετε πως θα καταφέρει τελικά να κερδίσει το eρωτικό σας ενδιαφέρον. Προμηνύεται αρχή καινούργιας eρωτικής σχέσης με αισθήματα έντονα και αμοιβαία, ωστόσο μην προκαθορίσετε το μέλλον αν πρώτα δεν βιώσετε στο έπακρο το παρόν. Αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα και τα παρορμητικά όνειρα.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα ενδυναμώσει τον αισθησιακό σας eρωτισμό, θα ενισχύσει την ανάγκη σας για καινούργιες προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε eρωτική κατεύθυνση, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε ότι σας προκαλεί δυσαρέσκεια ή στασιμότητα. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού προσώπου θα εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον, δεν αποκλείεται να οδηγηθείτε σε ριψοκίνδυνες eρωτικές ενέργειες, ενδέχεται να πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις που όμως θα σας βγουν σε καλό.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να υποδεχθείτε τον ερχομό νέας eρωτικής σχέσης. Καινούργια πρόσωπα θα περάσουν στην ζωή σας, οι παλιές καταστάσεις θα ξεφύγουν από την ανιαρή στασιμότητα, περνώντας σε στάδιο ανανέωσης και επανεκτίμησης. Το ένστικτο σας θα είναι δυνατό και σωστό, ικανό να σας υποδείξει που πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη και που όχι. Έρχονται ευχάριστες και μόνιμες αλλαγές, τώρα θα είστε σε θέση να λάβετε σοβαρές αποφάσεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να περάσετε σε έντονη eρωτική δράση. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αίτια μιας συνάντησης με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά και ο έντονος διάλογος που θα γίνει μεταξύ σας θα αλλάξει τα ως τώρα δεδομένα σας. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να οδηγηθείτε σε χωρισμό με πρόσωπο που το μόνο που σας πρόσφερε ως τώρα ήταν άγχος καταπίεση και στασιμότητα. Η μέρα σας θα κλείσει δίνοντας οριστική κατάληξη σε ένα αρνητικό eρωτικό σας ζήτημα.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν συναντήσεις που θα κλείσουν με ουσιαστικές κουβέντες. Ξεκαθαρίζει στα eρωτικά σας το θόλο τοπίο, κλείνουν οριστικά αρνητικές ή στενάχωρες υποθέσεις. Αναλυτική συζήτηση ανάμεσα σε εσάς και το eρωτικό σας ταίρι θα αποσύρει τα περιοριστικά όρια και περνάτε σε ουσιαστικές υποσχέσεις που θα διαφοροποιήσουν την πορεία της eρωτική σας ζωής.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, eρωτικές προκλήσεις θα τραβήξουν την προσοχή σας ,σήμερα θα θελήσετε να βγάλετε από την eρωτική σας ζωή οτιδήποτε σας χαλάει την διάθεση ή σας εμποδίζει. Με πολύ θετικό μάτι θα δείτε πρόσωπο που θα τολμήσει να εκδηλώσει άμεσα το ενδιαφέρον του για εσάς, θερμή και eρωτική θα είναι η στάση σας, θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για εξομολογήσεις. Δελεαστικές προτάσεις θα σας βάλουν σε ευχάριστες σκέψεις, σήμερα οι πράξεις σας θα είναι τολμηρές, αποκαλυπτικές και ριψοκίνδυνες.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα ένα γεγονός θα συμβάλει στο να υπάρξει μια δυνατή eρωτική ανατροπή, που μάλλον θα σας αφήσει έκπληκτους, ίσως να μην λείψουν τα διλλήματα και οι προβληματισμοί. Σήμερα έρχεται μια απρόσμενη συνάντηση που θα δημιουργήσει νέες βάσεις στο παρόν αλλά και στο μέλλον σας. Προμηνύεται θερμή και ιδιαιτέρως eρωτική μέρα, αξιοποιήστε το διάχυτο ενδιαφέρον που θα σας δείξει πρόσωπο eρωτικό, θα προκύψουν αισθήματα  που θα δώσουν νέα τροπή στην ζωή σας.

 

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα