Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (7-4-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η μέρα θα φέρει αυθορμητισμό και ζωντάνια τόσο στις διαθέσεις σας όσο και στις πράξεις σας. Η εξομολόγηση ενός προσώπου θα εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να δράσετε με τρόπο αποφασιστικό και γρήγορο. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, προσοχή στα παραστρατήματα, ελέγξτε τη τάση που θα έχετε για ελευθερία και ανεξαρτησία. Για τους άνευ σχέση μια νέα γνωριμία θα σας φέρει έντονο ενθουσιασμό, θα ανεβάσει στα ύψη τις eρωτικές σας διαθέσεις.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, αισιόδοξο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, θα είστε προσιτοί και θα δείχνετε το ενδιαφέρον σας, στοιχεία που θα βοηθήσουν ένα συγκεκριμένο άτομο να περάσει σε προσωπικές αποκαλύψεις, ενδέχεται να λάβετε eρωτική εξομολόγηση. Έρχονται απρόοπτες eρωτικές συναντήσεις με όμορφη κατάληξη. Η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να κλείσετε ανοιχτές εκκρεμότητες, αν κάποιοι από εσάς θέλετε να επανασυνδεθείτε με πρώην ταίρι σας, τώρα θα σας δοθεί το κατάλληλο έναυσμα.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα είστε δραστήριοι και παρορμητικοί, εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε την διάθεση να πειραματιστείτε, ίσως να μπείτε στην διαδικασία δοκιμαστικής σχέσης. Για εσάς που ήδη έχετε σταθερό δεσμό, η σημερινή όψη θα σας ωθήσει στο να αναζητήσετε μια δημιουργική και εποικοδομητική κατάληξη, δεν αποκλείεται να συζητήσετε το ενδεχόμενο της δέσμευσης. Ένα πρόσωπο θα σας αποκαλυφθεί eρωτικά, αν δείξετε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ακούσετε, τότε πολύ γρήγορα θα γίνει ξεκίνημα σταθερού δεσμού.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να ανασυνταχτείτε και να ανασυγκροτηθείτε προκειμένου να διεκδικήσετε κάποιες επιθυμίες ή κάποιο πρώην eρωτικό σας ταίρι. Με λίγα λόγια στην παρούσα φάση δεν θα το βάλετε κάτω, θα κάνετε ότι περνά απ το χέρι σας προκειμένου να καταλήξετε σε ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Η σημερινή όψη θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, αν εδώ και καιρό έχετε βάλει στο μάτι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο τώρα θα σας δοθεί άνοιγμα προσέγγισης.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα κάνετε την δοκιμή να υιοθετήσετε έναν διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων και το πείραμα σας θα πετύχει. Η ελκυστική και εξίσου εντυπωσιακή παρουσία ενός προσώπου θα καταφέρει να εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον, θα διαπιστώσετε πως πλέον έχει επέλθει ποικιλία στα eρωτικά σας γούστα. Ενδεχομένως να δημιουργηθεί eρωτικό δίλλημα στην καρδιά σας, πάντως το σίγουρο είναι πως έρχονται ευχάριστες eρωτικές εξελίξεις που θα καταφέρουν να δώσουν νέα κατεύθυνση στην eρωτική σας ζωή.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα έχετε την επιθυμία να νιώσετε  ελεύθεροι, να ακολουθήσετε οτιδήποτε διαφορετικό προκύψει. Η ανάγκη σας να απεγκλωβιστείτε από καταπιεστικές καταστάσεις θα σας ωθήσει σε συναισθηματικές συζητήσεις και προσεγγίσεις που θα τερματίσουν υπέρ σας. Ενδεχόμενα νέων γνωριμιών θα σας φτιάξουν την διάθεση, ωστόσο δεν θα λείψει και η προοπτική επανασύνδεσης. Η σημερινή όψη θα σας δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσετε και να κερδίσετε το ενδιαφέρον προσώπου από τα παλιά.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα είστε έτοιμοι να ζήσετε το καινούργιο και το διαφορετικό, τώρα θα αφήσετε στην άκρη εικασίες για αρνητικά ενδεχόμενα, θα τολμήσετε να ρισκάρετε και να δοκιμάσετε. Ναι θα πείτε στην eρωτική πρόταση που θα σας κάνουν και η επιλογή σας θα είναι πολύ σωστή, σας φανερώνω πως δεν θα υπάρξει απογοητευτική κατάληξη. Αυτή την φορά θα αφήσετε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο,  θα φανερώσετε την eρωτική σας έλξη και οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, κάτι μέσα σας θα σας ωθήσει στο να περάσετε την eρωτική σας ζωή σε ένα διαφορετικό πλαίσιο. Μετατοπίζετε στόχους και επιθυμίες, σε αυτή σας την απόφαση ενδέχεται να σας οδηγήσει η απρόσμενη εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου. Αλλαγές έρχονται στην ζωή σας, στην καρδιά σας και στις προτιμήσεις σας. Σήμερα ίσως να πάρετε την τολμηρή απόφαση να αλλάξετε eρωτικό ταίρι. Πριν περάσετε σε ουσιαστικές πράξεις, φροντίστε πρώτα να ξεκαθαρίσετε ανοιχτές παρελθοντικές υποθέσεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ετοιμαστείτε για διαφόρων ειδών eρωτικά ανοίγματα και προκλήσεις, σήμερα κάτι πρωτοποριακό θα πράξετε, θα επιδοθείτε σε ενέργειες που δεν τις έχετε κάνει ποτέ ως τώρα. Ένα απρόοπτο συμβάν θα διαφοροποιήσει τις eρωτικές σας συνθήκες, έρχονται αλλαγές σε επαφές και σχέσεις. Εσείς οι ίδιοι θα επιδιώξετε ξεκαθάρισμα καταλήγοντας σε ριζικές αποφάσεις, ίσως ένα παλιό eρωτικό κεφάλαιο να κλείσετε και ένα ολοκαίνουργιο να ξεκινήσετε, η σημερινή όψη θα σας ωθήσει στο να διεκδικήσετε και να καταλήξετε.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, έντονη θα είναι η διάθεση σας να ζήσετε κάπως απελευθερωμένα, ίσως να εναντιωθείτε στο eρωτικό σας κατεστημένο. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν καινούργιες eρωτικές κατευθύνσεις που κατά πάσα πιθανότητα θα προκύψουν από δικές σας προσεγγίσεις. Στην eρωτική σας σχέση θα δοθεί λύση σε ένα συγκεκριμένο θέμα που σας δημιουργούσε στασιμότητα, όσοι από εσάς είστε σε αναμονή περιμένοντας κίνηση από πρώην ταίρι σας, ετοιμαστείτε θα λάβετε χαρούμενο κάλεσμα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αποδράσετε από την eρωτική σας ρουτίνα, εσείς που αναζητάτε το απρόοπτο και το συναρπαστικό, έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, η μέρα σας δεν θα κλείσει άδοξα. Η εμφάνιση καινούργιου προσώπου σε χώρο που συχνά κινήστε, θα εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον, θα δώσει νέα πνοή στην καθημερινότητα σας. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική να ξεκινήσετε σχέση με άτομο αρκετά διαφορετικό απ τις ως τώρα προτιμήσεις σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να βγείτε από την eρωτική σας στασιμότητα, προσιτή θα είναι η στάση σας, δυναμικές οι διαθέσεις. Σήμερα θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα, θα δοθεί δυνατότητα καινούργιας eρωτικής αρχής. Ξαφνική πρόταση που θα λάβετε θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες αναστατώσεις που θα αλλάξουν τα eρωτικά σας δεδομένα, κάποιος θα σας δείξει εμπράκτως πως θέλει να κυριαρχήσει στην eρωτική σας ζωή.

 

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα