Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (16-3-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η όψη της ημέρας θα σας φέρει αισιοδοξία και τόλμη για δοκιμασίες και eρωτικές αλλαγές, βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιωθείτε και να εξελιχτείτε μελλοντικά. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις, ένα ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση.

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα παραγκωνίσετε αναστολές, επιφυλάξεις και προκαταλήψεις, θα έχετε την τολμηρή διάθεση να φέρετε αλλαγές στην eρωτική σας ζωή και να κλείσετε οριστικά τις επαφές σας με άτομα που σας ενοχλούν ή σας περιορίζουν. Ένας ξεκάθαρος διάλογος που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, θα σας φέρει συναισθηματικά πιο κοντά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις που θα ανοίξουν δρόμο eρωτικής σχέσης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, συνάντηση θα έχετε με ένα συγκεκριμένο άτομο eρωτικού ενδιαφέροντος, δεν αποκλείεται να υπάρξει το ενδεχόμενο έντονου eρωτικού διλήμματος. Αυτό το πρόσωπο θα σας δώσει το κίνητρο να τοποθετήσετε σε νέα βάση την eρωτική σας ζωή, αισιοδοξία θα φέρει στο σκεπτικό σας, τώρα θα είστε σε θέση να περάσετε σε καινούργια σχέδια. Σας προτρέπω να δεχτείτε ανεπιφύλακτα την πρόταση που θα λάβετε, εσείς που είστε άνευ σχέσης τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό ταίρι.

Advertisements

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα σας ανοίξει νέες eρωτικές ευκαιρίες που θα φέρουν στη ζωή σας σημαντικές και ανατρεπτικές αλλαγές. Γεγονότα και πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια, επανέρχεται στην καρδιά σας ηρεμία και θερμότητα. Σήμερα θα είστε πρόσχαροι, δίνοντας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο την ευκαιρία που αναζητούσε εδώ και πολύ καιρό.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα φέρει συναισθηματικές ανατροπές με πολύ θετική κατάληξη. Θερμότητα θα υπάρξει στην καρδιά σας, ο άμεσος τρόπος έκφρασης που θα επιλέξετε, θα φέρει κοντά σας πρόσωπο που από εδώ και πέρα θα παίξει βασικό ρόλο στην eρωτική σας ζωή. Eρωτικό άτομο από τα παλιά μετανιώνει για λάθη ή για αδιάφορη στάση, έρχεται να δημιουργήσει συνθήκες επανασύνδεσης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, στις συνομιλίες και στις συναντήσεις σας θα κινηθείτε με βάση την καρδιά και την έλξη, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς και αυθόρμητους. Για όσους από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση με πρώην eρωτικό σας ταίρι, αποκαλύψτε τα αισθήματα σας, η κατάληξη θα είναι θετική. Με δική σας πρωτοβουλία θα προκύψει επανένωση μελλοντικών προδιαγραφών.

Advertisements

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας απελευθερώσει από φοβίες και αναστολές, είστε στη χρονική στιγμή που θα βρείτε τη λύση που αναζητάτε. Αυθόρμητη και δυναμική θα είναι η στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε όμορφες, ισορροπημένες eρωτικές στιγμές. Ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να στοχεύσει η καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η θερμή και ευγενική σας προσέγγιση θα φέρει ευχάριστο αποτέλεσμα. Φανερώστε το eρωτικό σας ενδιαφέρον θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή eρωτική σχέση.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, eρωτικές προκλήσεις θα τραβήξουν την προσοχή σας, ελκυστική θα είναι η στάση που θα κρατήσετε, σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να αγνοήσετε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης. Θα σας δοθεί το άνοιγμα για νέα γνωριμία, δημιουργώντας καινούργιες προοπτικές στη ζωή σας. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, το ταίρι σας θα σας ζητήσει να κάνετε μια ανοιχτή και ξεκάθαρη κουβέντα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για καινούργιες περιπέτειες, με αποτέλεσμα να φανείτε θετικοί στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Κοινωνική και πολύ φιλική θα είναι η διάθεσή σας, δε θα αρνηθείτε απρόοπτες συναντήσεις. Σήμερα θα βρεθείτε οικειοθελώς σε διαφόρων ειδών παρέες, θα σας συστήσουν πρόσωπο που η γνωριμία σας γρήγορα θα πάρει eρωτική έκταση. Είναι πολύ πιθανό να σας συνεπάρει ένας καινούργιος eρωτας, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία.

 

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα βάλει σε λειτουργία την παρορμητικότητά σας, με έντονο αυθορμητισμό θα κινηθείτε, δεν αποκλείεται να υπάρξει υπερβολή στον ενθουσιασμό ή στην αυτοπεποίθησή σας. Θα αναζητήσετε ποικιλία στην eρωτική σας ζωή, τώρα θα προβείτε σε πράξεις που θα δώσουν διαφορετική όψη στις σχέσεις σας. Εκρηκτικές αναστατώσεις θα υπάρξουν στην καρδιά σας, που θα δημιουργηθούν από εσάς τους ίδιους, δεν αποκλείεται να επανασυνδεθείτε με πρόσωπο απ’ το μακρινό παρελθόν σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ειλικρίνεια και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η θερμή στάση που θα κρατήσετε σε πρόσωπο eρωτικό θα αναθερμάνει τα αισθήματά σας. Περνάτε σε αλλαγές και σε σοβαρές υποσχέσεις, θα σας διακατέχει μια ανεξέλεγκτη ανάγκη να φανερώσετε σκέψεις, προβληματισμούς και αισθήματα. Πολύ γρήγορα και εύκολα θα πιάσετε κουβέντα με πρόσωπο που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά και που eρωτικά δε θα σας αφήσει αδιάφορους.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, δυναμισμός και όρεξη για έντονη ζωή θα είναι τα δύο στοιχεία που θα κυριαρχούν στις πράξεις σας, η διάθεσή σας να αφήσετε στην άκρη τον συντηρητικό τρόπο ζωής θα σας φέρει ευχάριστες και απροσδόκητες εξελίξεις. Αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη, ανοίγεται δρόμος για ξεκίνημα καινούργιας eρωτικής γνωριμίας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να eρωτευτείτε και να στρέψετε προς άλλη κατεύθυνση την eρωτική σας ζωή.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα