Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (13-7-2019)

Κριός

Φίλες μου Κριοί, θα εμφανιστείτε αυθόρμητοι και επικοινωνιακοί. Ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να διεκδικήσετε το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου ∈ρωτικού προσώπου, το ελκυστικό σας στυλ θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά του. Φανερώστε το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον και θα βρείτε απόλυτη συναισθηματική ανταπόκριση. Θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή ∈ρωτική σχέση, κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς.

Ταύρος

Αγαπητές μου Ταύροι, οι αστρολογικές όψεις της ημέρας θα στρώσουν έδαφος για υποσχέσεις και δεσμευτικά αποτελέσματα. Αν αυτή τη στιγμή είστε σε στάδιο χαλαρής σχέσης, τώρα θα σας δοθεί ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερότητα και μονιμότητα. Εσείς που είστε τσακωμένοι ή παρεξηγημένοι, θα καταφέρετε να λύσετε συναισθηματικά θέματα. Θα εισχωρήσετε νέα τακτική στη σχέση σας, η εμπειρία σας θα σας βοηθήσει να βγείτε από αδιέξοδα.

Advertisements

Δίδυμοι

Φίλες μου Δίδυμοι, σήμερα θα ανοίξετε την καρδιά σας, θα προβείτε σε πράξεις συναισθηματικής αποκάλυψης. Ίσως να μην λείψουν τα αιφνιδιαστικά συμβάντα. Μια τυχαία αντάμωση θα φέρει απρόσμενο και θετικό άνοιγμα δημιουργώντας προοπτική για σταθερή σχέση. Ένα ευχάριστο και τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τετ α τετ με πρόσωπο που διατηρείτε στο ∈ρωτικό σας στόχαστρο, η συνομιλία σας δεν αποκλείεται να έχει κατάληξη στεριωμένου δεσμού.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι οργάνωση και μεθοδικότητα. Θα είστε έξυπνοι και ευρηματικοί θα βρείτε τον τρόπο να κλείσετε υπέρ σας επίμαχα ∈ρωτικά ζητήματα. Ένα πρόσωπο από τα παλιά ίσως να κάνει την εμφάνιση του, δεν αποκλείεται να σημειωθούν ∈ρωτικές ανατροπές θετικής κατάληξης. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ωστόσο αν θέλετε να αποφύγετε τα συναισθηματικά μπερδέματα τότε καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε από την αρχή στόχους και αισθήματα.

Advertisements

Λέων 

Φίλες μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει ισορροπία στην επικοινωνία σας, αισιοδοξία στη σκέψη σας και αποφασιστικότητα στη δράση σας. Αν κάποιοι από εσάς νιώσατε παγωμένοι από κάποιες παρεξηγήσεις, τώρα θα περάσετε στο στάδιο της συμφιλίωσης, θα προκύψει δυνατή ένωση με πρόσωπο που υπήρξε απόσταση μεταξύ σας. Θα βρεθείτε πιο κοντά με άτομα που σας ενδιαφέρουν ∈ρωτικά, η διάθεση σας για πιο στέρεες βάσεις επικοινωνίας θα σας κάνουν προσιτούς συζητήσιμους και ∈ρωτικούς.

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε ∈ρωτικά θέματα που από καιρό εκκρεμούν, τώρα θα λύσετε παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν από κακή επικοινωνία. Έρχονται ∈ρωτικοί διάλογοι, φερέγγυες υποσχέσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Αυτή τη φορά δεν θα κλειστείτε στον εαυτό σας, θα ανοίξτε την καρδιά σας, θα είστε δεκτικοί σε επανασυνδέσεις. Σήμερα επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, θα υπάρξει ευχάριστο και απρόοπτο συμβάν που θα σας βγάλει από την ∈ρωτική σας στασιμότητα.

Ζυγός

Advertisements

Φίλες μου Ζυγοί, ένα απρόοπτο και όμορφο συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία  να περάσετε σε νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα. Η εμφάνιση ενός προσώπου θα σας βοηθήσει να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες, έρχεται έντονος ενθουσιασμός που θα σας δώσει το θάρρος να προχωρήσετε μπροστά με καινούργιες πλέον επιθυμίες. Σήμερα θα νιώσετε ήρεμοι και ∈ρωτικοί, καταφθάνουν θερμά πρόσωπα και ακόμα πιο θερμά γεγονότα.

Σκορπιός

Φίλες μου Σκορπιοί, από ένα τυχαίο συμβάν θα αλλάξουν οι στάσιμες συνθήκες της ∈ρωτικής σας ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας δημιουργήσει έντονη ∈ρωτική έλξη, θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε χωρίς αναστολές ή καθυστερήσεις. Ενδέχεται να ∈ρωτευτείτε σε εντελώς απρόοπτη ∈ρωτική στιγμή, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι άνευ σχέσης θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε νέα ώθηση στην πορεία σας. Αν προσμένετε επανασύνδεση τότε μείνετε κοντά στο τηλέφωνο σας, σήμερα μια αιφνιδιαστική πράξη θα σας χαροποιήσει εντόνως.

Τοξότης 

Φίλες μου Τοξότες, σήμερα θα φροντίσετε την εμφάνιση σας, προσεγμένο θα είναι το παρουσιαστικό σας, ενδιαφέρον θα δείξετε για νέες γνωριμίες. Εποικοδομητικές συνομιλίες θα σας δημιουργήσουν προσοδοφόρα ανοίγματα, το απλό φλερτ δεν αποκλείεται να καταλήξει σε έναρξη σχέσης. Η συμπεριφορά σας θα είναι ιδιαιτέρως ∈ρωτική, έντονες συζητήσεις που θα υπάρξουν στις ∈ρωτικές σας επαφές θα φέρουν ριζικές λύσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητές μου Αιγόκεροι, οργάνωση, διορατικότητα και ευφράδεια λόγου, θα είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά σας. Αποτελεσματική και αποδοτική θα είναι η ∈ρωτική σας στάση, σήμερα με το ταίρι σας θα έχετε μια ήρεμη και ευχάριστη μέρα. Η ζωτική σας ενέργεια θα είναι ανεβασμένη, εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι δεχτικοί και τολμηροί θα φανείτε στις νέες προκλήσεις. Η μέρα σας θα έχει ευχάριστες συνομιλίες, θα υπάρξει απρόοπτη συνάντηση με πρόσωπο που θα σας εξιτάρει ∈ρωτικά.

Υδροχόος

Φίλες μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας φέρει τυχερά συμβάντα, θα αναπτερωθεί το ηθικό σας, σήμερα θα μιλήσετε, θα αποκαλύψετε και θα ξεκαθαρίσετε. Ενδέχεται να προκύψει ολοκαίνουργια γνωριμία, η μέρα θα στρώσει το έδαφος για περεταίρω εξέλιξη. Αίσιο τέλος θα δοθεί σε συνάντηση σας με πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι, τερματίζει ο χωρισμός, περνάτε σε καινούργιο ξεκίνημα. Κρατήστε θερμά τα αισθήματα σας, διατηρήστε τη θετική σας ενέργεια.

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να εστιάσετε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να ξεφύγετε από το πιεστικό ή το προκαθορισμένο, οι πράξεις σας θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες. Ισορροπία θα υπάρξει στην ∈ρωτική σας συμπεριφορά, δεν θα λείψουν τάσεις ρομαντισμού. Κάποιο πρόσωπο θα κάνει ξαφνικά την εμφάνιση του, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας θα υπάρξει δυνατότητα καινούργιας ∈ρωτικής σχέσης!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα