Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (19-5-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλες μου Κριοί, θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, καινούργιες περιπέτειες και οτιδήποτε μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε απ το συνηθισμένο. Η τύχη θα είναι ευνοϊκή μαζί σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή εμφανίζοντας πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη ματιά. Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε τα παλιά και να ξεκινήσετε καινούργια σχέση στη ζωή σας,  τώρα οι συνθήκες και οι συγκυρίες θα στρώσουν πρόσφορο έδαφος.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Ταύρος

 Φίλες μου Ταύροι, σήμερα στις προσωπικές σας συζητήσεις θα υπάρξει θερμή επικοινωνία που θα φέρει συναισθηματική σταθερότητα και έντονη έλξη. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη με πρόσχαρες συναντήσεις, δεν θα σας κρύψω πως θα υπάρξει και μια αντάμωση έκπληξη που θα φέρει θερμές αναστατώσεις. Ίσως να σας ξαφνιάσει η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά, δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση επανασύνδεσης, αν την αποδεχτείτε η εξέλιξη δε θα σας απογοητεύσει.

Δίδυμοι

Φίλες μου Δίδυμοι, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε στη ρουτίνα της προσωπικής σας ζωής. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείτε σε έναν συγκριμένο χώρο που δεν αποκλείεται μια καινούργια γνωριμία να κάνει την εμφάνιση του, θα υπάρξουν ανατροπές. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα καταφέρει να σας εντυπωσιάσει, και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που θα θελήσετε να αλλάξετε τα πλάνα σας. Ακολουθήστε τα αισθήματα σας, ωστόσο μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχύσει την ανάγκη σας για καινούργιες προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε συναισθηματική κατεύθυνση, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε ό,τι σας προκαλεί δυσαρέσκεια ή στασιμότητα. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού προσώπου θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, δεν αποκλείεται να οδηγηθείτε σε ριψοκίνδυνες ενέργειες, ενδέχεται να πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις που όμως θα σας βγουν σε καλό.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Λέων 

Αγαπητες μου Λέοντες, θα έχετε τη διάθεση για πρωτοποριακές αλλαγές, με το ταίρι σας θα σχεδιάσετε, θα συζητήσετε για μελλοντικά ζητήματα. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δυναμική δράση, θα καταφέρετε να αλλάξετε την πορεία της προσωπικής σας ζωής, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε την ανυπομονησία. Προσοχή στην υπερβολική αυτοπεποίθηση, φροντίστε όλες οι αποφάσεις και οι πράξεις σας να πατούν γερά στο έδαφος, οριοθετήστε την αισιοδοξία σας.

Advertisements

 

Παρθένος

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Φίλες μου Παρθένοι, με αυθορμητισμό και εκφραστικότητα θα σας εξοπλίσει η αστρολογική όψη της ημέρας. Σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας και να εκδηλωθείτε, μια τολμηρή πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο που έχετε καιρό στο στόχαστρο σας θα καταλήξει σε θερμό ραντεβού. Έντονη θα είναι η διάθεση σας να πρωτοτυπήσετε, στόχος σας θα είναι να αποφύγετε το προβλέψιμο. Σήμερα θα καταφέρετε να εκπλήξετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, με δικές σας κινήσεις θα ανοιχτεί δρόμος για σχέση.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας εφοδιάσει με αισιοδοξία και με έντονη τη διάθεση για ασυνήθιστες πράξεις. Θα διακατέχεστε από μια μικρή συναισθηματική αστάθεια, όμως το ευχάριστο είναι πως θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας απελευθερώσουν από αναστολές ή επιφυλάξεις. Σε περίπτωση που νιώσετε ατίθασο τον αυθορμητισμό σας μην τον διακόψετε, θα σας οδηγήσει σε τολμηρές πράξεις που θα καταλήξουν σε ευχάριστες συναντήσεις. Σε περίπτωση που δεχτείτε να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας η κατάληξη δεν θα σας απογοητεύσει.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Σκορπιός

Φίλες μου Σκορπιοί, η αστρολογική όψη της ημέρας, θα σας φέρει συναντήσεις και συνομιλίες που θα ανατρέψουν σκέψεις και τρόπο ζωής. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποτινάξετε αυτό που σας πνίγει, τότε να ξέρετε πως τα συμβάντα θα είναι με το μέρος σας. Θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο νέας αρχής που θα ανανεώσει για τα καλά την ψυχολογία σας. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, κινηθείτε χωρίς άγχος, προσπαθήστε να μείνετε πιστοί σε αυτό που πραγματικά είστε.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Τοξότης

Advertisements

Φίλες μου Τοξότες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τα αισθήματα σας, τώρα θα είστε σε θέση να ρισκάρετε, να προχωρήσετε σε νέα αρχή. Θα  φανείτε τολμηροί με πρόσωπο που επιθυμείτε να πρωταγωνιστήσετε στη ζωή του, σας προτρέπω να εκφράσετε τις προτάσεις που σκέπτεστε, ωστόσο αποφύγετε τις ανεξέλεγκτες παρορμητικές ενέργειες. Προμηνύεται καινούργια γνωριμία, περάστε δυναμικά σε διεκδικήσεις, αλλά πάντα με μέτρο και με ισορροπημένη στάση, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Αιγόκερως

Αγαπητές μου Αιγόκεροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για καινούργιες περιπέτειες, με αποτέλεσμα να φανείτε θετικοί στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Κοινωνική και πολύ φιλική θα είναι η διάθεση σας, δεν θα αρνηθείτε απρόοπτες συναντήσεις. Σήμερα θα βρεθείτε οικιοθελώς σε διαφόρων ειδών παρέες, θα σας συστήσουν πρόσωπο που η γνωριμία σας θα πάρει θετική έκταση. Είναι πολύ πιθανόν να σας συνεπάρει ο ενθουσιασμός, για εσάς τους χωρισμένους ή τους μοναχικούς καταφθάνει καινούργια αγάπη.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Υδροχόος

Φίλες μου Υδροχόοι, η ζωτικότητα σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, απελευθερωμένη ίσως και ατίθαση θα είναι η στάση σας. Χαρακτηριστικό σας θα είναι η έντονη αισιοδοξία, θα σας διακατέχει ενθουσιασμός που δεν θα σας επιτρέψει να δεχτείτε πράξεις συμβιβασμού, εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό προσοχή στις αντιδράσεις σας. Για τους ελεύθερους καταφθάνει νέα γνωριμία, θα σας ανοίξει καινούργια και διαφορετική κατεύθυνση, πολύ καλά θα κάνετε και θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να ερwτευτεί.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας φέρει αισιοδοξία και τόλμη για δοκιμασίες και αλλαγές, βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιωθείτε και να βγείτε από τη στασιμότητα. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις, ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον προσώπου που θα δώσει νέα πνοή στην προσωπική σας ζωή.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα