Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (7-3-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, προσοχή στις συνομιλίες με το ταίρι σας, αποφύγετε τις εντάσεις, τα λόγια σας ίσως να δημιουργήσουν πεδίο συγκρούσεων. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και αυθορμητισμό, σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ιντριγκάρει eρωτικά, αν θέλετε να προχωρήσουν οι μεταξύ σας επαφές θα πρέπει να δείξτε τη θερμή και ευγενική πλευρά του χαρακτήρα σας.

 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, μια απρόσμενη συνάντηση με πρόσωπο από το eρωτικό σας παρελθόν θα φέρει έντονες συναισθηματικές ανατροπές. Οι eρωτικές σας συζητήσεις ίσως να μην έχουν θετική κατάληξη, ενδεχομένως να μην καταφέρετε να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις. Όσοι από εσάς θέλετε να ξεφύγετε από στάσιμες καταστάσεις θα πρέπει να αποφύγετε τα αιχμηρά λόγια και τις πιεστικές ενέργειες. Η συμβουλή μου είναι να κινηθείτε χαλαρά και αποστασιοποιημένα.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα ίσως να εμφανιστείτε κάπως εριστικοί στην επικοινωνία σας, δε θα λείψουν από την πλευρά σας οι προκλητικές ή ειρωνικές κουβέντες. Σας δίνω τη συμβουλή για σήμερα τουλάχιστον να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που ξέρετε εκ των πρότερων πως θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αναστάτωση θα σας προκαλέσει η πρόταση για ραντεβού από πρόσωπο, που ποτέ δεν έπαψε να σας ενδιαφέρει eρωτικά. Χειριστείτε τα γεγονότα με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση.

Advertisements

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας φέρει συναισθηματική αστάθεια, θα είστε επιρρεπείς σε εκνευρισμούς, θα υπάρξει τάση ισχυρογνωμοσύνης. Η ψυχολογία σας θα περάσει από διαφόρων ειδών επίπεδα, σας δίνω τη συμβουλή να μην κρίνετε ή κατηγορήσετε το ταίρι σας αν πρώτα δεν σιγουρευτείτε πως υπάρχουν βάσιμες αποδείξεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την κίνηση να σας προσεγγίσει. Δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού, τα αισθήματα που θα φανερωθούν θα καταφέρουν να ισορροπήσουν την ψυχολογία σας.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, προσοχή στον τρόπο που θα εκφραστείτε, ενδέχεται να βγάλετε στάση απότομη. Κάποιες κουβέντες που θα ακούσετε μάλλον θα σας δημιουργήσουν νευρικότητα, καλό θα είναι να συγκρατηθείτε. Μια συνάντηση θα φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις. Θα βρεθείτε σε προσωπικό τετ α τετ με πρόσωπο που είχατε αφήσει την eρωτική σας υπόθεση στη μέση. Ίσως στην αρχή να υπάρξουν εντάσεις, στη συνεχεία όμως, τα πράγματα θα πάρουν θετική τροπή.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ναι μεν θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε τέλος στην αναμονή, στη στασιμότητα και στην αδράνεια, ωστόσο ίσως να μην βρείτε τον σωστό τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν προβλήματα. Στην προσπάθεια σας να φέρετε το ταίρι σας στα δικά σας νερά σας θα φανείτε πιεστικοί, προσοχή στις συγκρούσεις. Για σήμερα τουλάχιστον αφήστε στην άκρη ζητήματα δέσμευσης, κρατήστε στάση χαλαρή.

Advertisements

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα κάπως ταραγμένος θα εμφανιστεί ο συναισθηματικός σας κόσμος, από την πλευρά σας θα υπάρξουν αντιφατικές αντιδράσεις. Θα εμφανιστεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεδιαλύνετε παλιές μπερδεμένες καταστάσεις που είχαν προκύψει μεταξύ σας στο παρελθόν. Θα ακουστούν λόγια που θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε και να τοποθετήσετε τα αισθήματα σας πάνω σε νέα βάση.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σας συμβουλεύω να οριοθετήσετε τις εκρήξεις και τις εξάρσεις σας, το νου σας να μην σας παρασύρουν αισθήματα θυμού ή αγανάκτησης. Θα υπάρξει κίνδυνος να μιλήσετε αυστηρά ή να πέσετε σε ακρότητες γι αυτό καλό θα είναι να ελέγξετε την παρορμητικότητα σας. Τυχαίο συμβάν θα ξεδιπλώσει το συναισθηματικό κουβάρι που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σας εσάς και σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η μέρα, θα θολώσει κάπως το μυαλό σας, θα μπερδέψει τη σκέψη σας, ίσως να υπάρξουν ανεξέλεγκτες αντιδράσεις. Τα συναισθήματα σας θα σας ωθούν προς την καχυποψία, προσπαθήστε να ελέγξετε τον αρνητισμό σας για να αποτραπούν οι λανθασμένες κινήσεις. Πρόσωπο από το eρωτικό σας παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, αν αφεθείτε στα πραγματικά σας αισθήματα και περιορίσετε τον εγωισμό σας, τότε θα συνειδητοποιήσετε πως αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

 

Advertisements

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, δείξτε αυτοσυγκράτηση για να μην έχετε με το ταίρι σας συγκρούσεις ή εντάσεις, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τα επιθετικά λόγια. Σήμερα θα υπάρξουν συναισθηματικά ξεσπάσματα, η επιμονή που θα δείξετε στο να δοθούν εξηγήσεις θα ρίξει φως σε σκοτεινά και μπερδεμένα σημεία. Έντονα λόγια θα φέρουν ξαφνικές ανατροπές που τελικά δεν αποκλείεται να κλείσει η μέρα σας με απρόβλεπτη κατάληξη.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει σύγχυση στο τρόπο σκέψης σας. Προσοχή στο πως θα αντιληφθείτε αυτά που συμβαίνουν μέσα στη σχέση σας, θα υπάρξει κίνδυνος να δημιουργήσετε ρήξεις. Καλό θα είναι πριν κρίνετε μια κατάσταση, πρώτα να ερευνήσετε σφαιρικά το ζήτημα και όχι μονόπλευρα ή αντιδραστικά. Με το eρωτικό σας ταίρι θα υπάρξει ενδεχόμενο έντονων διαλόγων, ίσως να μην λείψουν τα καβγαδάκια, καλό θα είναι να οριοθετήσετε τάσεις εκνευρισμού, η μέρα θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η αντιδραστικότητα σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, η υπομονή σας θα είναι αρκετά περιορισμένη. Θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες, που αν φερθείτε συγκαταβατικά, τότε θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, αποκαλυπτικές κουβέντες θα ξεδιαλύνουν καχύποπτες σκέψεις. Σήμερα ίσως να λάβετε πρόταση για ραντεβού από πρώην ταίρι σας, σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε επανασύνδεση, καλό θα είναι να το ξεκαθαρίσετε από την αρχή με ειλικρίνεια.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα