Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (2-3-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, οι eρωτικές σας ενέργειες και επιλογές θα φέρουν ουσιαστικές ανατροπές. Με δυναμικό ίσως και κάπως εξτρεμιστικό τρόπο θα οδηγηθείτε σε πράξεις που θα σβήσουν το αρνητικό παρελθόν, ξεμπερδεύετε με πιέσεις και καταναγκαστικές δεσμεύσεις. Για τους eρωτικά μόνους, θα υπάρξει ενδεχόμενο έναρξης eρωτικής σχέσης με πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στο στόχαστρο σας. Προσεγγίστε άφοβα το άτομο που σας ενδιαφέρει, δεν θα κρύψει την έλξη του για εσάς.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, δυναμική θα είναι η αντιμετώπιση σας, θα αναζητήσετε την αλήθεια, θα διαλευκανθούν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε κρυμμένα γεγονότα. Αναλυτικές συζητήσεις θα σας απεγκλωβίσουν από πιεστικές συνθήκες και από ασφυκτικές ή στάσιμες eρωτικές σχέσεις. Κινηθείτε με οδηγό την καρδιά σας, θα υπάρξουν συναισθηματικές τακτοποιήσεις και ριζικές λύσεις. Δραστήρια θα είναι η μέρα σας, σήμερα θα προκύψει αιφνιδιαστική eρωτική συνάντηση!

 

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα σας φέρει αντιμέτωπους με την προσωπική σας πραγματικότητα, θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε που είναι η αλήθεια και που το ψέμα. Αποκαλυπτικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τα συναισθηματικά θεμέλια της eρωτικής σας σχέσης, παύετε να εθελοτυφλείτε, τερματίζουν οι αυταπάτες σας. Εσάς τους eρωτικά μόνους θα σας πλησιάσει πρόσωπο, που ενδεχομένως μέχρι τώρα να μην είχατε αντιληφθεί τον βαθμό της έλξης του για εσάς.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, κάπως ανήσυχη ίσως και αρκετά αντιδραστική θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται στον εσωτερικό σας κόσμο να υπάρξουν διχασμοί και αντιθέσεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να εστιάσετε στην eρωτική σας έλξη για το πρόσωπο που θέλετε, για την ώρα αποφύγετε θέματα που χρειάζονται χρόνο και υπομονή. Εσείς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία χειριστείτε την γοητεία σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα εμφανιστεί πρόσωπο ταιριαστό στα γούστα σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ένα συγκεκριμένο eρωτικό πρόσωπο θα απαιτήσει από εσάς να του συμπεριφερθείτε με ξεκάθαρο τρόπο, ενδέχεται να σας θέσει όρους, σας συμβουλεύω να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας με ειλικρίνεια. Αποφύγετε μισόλογα και υπεκφυγές, καλό θα είναι να μην τρενάρετε καταστάσεις που ξέρετε πως καθυστερούν την εξέλιξη. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα γνωριστείτε με πρόσωπο εκκεντρικής προσωπικότητας, θα αποκαλυφθεί μεταξύ σας έντονη eρωτική έλξη.

 

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε την αληθοφάνεια από την ψευδαίσθηση και την αυταπάτη από το πραγματικό γεγονός. Έντονη συναισθηματική συζήτηση που θα γίνει ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο της καρδιά σας, θα ξεκαθαρίσει σημεία που καθιστούσαν λανθασμένη την κρίσης σας. Σε σύγχυση θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ανεξαρτησία, προσοχή στις επιλογές και στις τελικές σας αποφάσεις.

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ανεκπλήρωτες επιθυμίες θα αναστατώσουν την ψυχολογία σας, χαλιναγωγήστε τυχόν παρορμητικές αντιδράσεις. Αποφύγετε τις εκρήξεις και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, θα ελλοχεύει κίνδυνος ανούσιων συγκρούσεων. Σας συμβουλεύω να αντιμετωπίσετε το ταίρι σας με συγκατάβαση, καλό θα είναι οι αντιδράσεις σας να βρίσκονται υπό έλεγχο. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να βρείτε την άκρη του νήματος, θα απαλλαγείτε από ψυχαναγκαστικές σκέψεις ή επιλογές.

 

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα νιώσετε την ανάγκη να λύσετε κάποια συναισθηματικά μπερδέματα που σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό. Σήμερα θα καταφέρετε να εντοπίσετε που είναι το ψέμα και που η αλήθεια, τώρα θα απαλλαγείτε από αυταπάτες. Με δικές σας κινήσεις θα ξεσκεπαστούν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δυναμική και ορμητική δράση, ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις ή επιλογές.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, αισθαντική και eρωτική θα είναι η στάση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να αποκαλυφτείτε συναισθηματικά, στόχος σας θα είναι να μιλήσετε με αλήθειες προκειμένου να τερματίσετε καχυποψίες και λανθασμένες εντυπώσεις. Τώρα θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία, βασική σας επιθυμία θα είναι να εξηγήσετε και να αποκαλύψετε. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση θα υπάρξει με το ταίρι σας έλξη και έντονος eρωτισμός, για τους eρωτικά μόνους καταφθάνει πρόσωπο απ το μακρινό παρελθόν.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απομακρύνετε από τη ζωή σας καταστάσεις ή πρόσωπα που πλέον έχουν κάνει τον δημιουργικό τους κύκλο και δεν έχουν τίποτα άλλο να σας προσφέρουν. Θα εκφράσετε με τόλμη αισθήματα και σκέψεις, σήμερα οι eρωτικές σας επαφές θα κλείσουν με αποκαλύψεις και εξομολογήσεις. Δεν θα απορρίψετε πρόταση από γοητευτικό πρόσωπο που θα φλερτάρει μαζί σας με τρόπο ιδιαιτέρως eρωτικό.

 

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα αναζητήσετε ελευθερία και ανεξαρτησία, δεν θα είστε σε θέση να φρενάρετε τις επαναστατικές σας αντιδράσεις, θα φέρετε ανατρεπτικές eρωτικές αλλαγές. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την σχέση που ήδη έχετε, ίσως κάποιοι απ εσάς να ακολουθήσετε πορεία διπλής eρωτικής ζωής, κάποιοι άλλοι ενδέχεται να οδηγήσετε την κατάσταση σε ακραίο σημείο. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, σας κρούω κώδωνα κινδύνου, προσοχή να μην γίνετε θύμα παρορμητικότητας ή έντονου ενθουσιασμού.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα είστε αρνητικά κάθετοι σε οτιδήποτε σας πιέζει ή σας οριοθετεί. Με δικές σας πράξεις θα φέρετε ουσιαστικά αναποδογυρίσματα μέσα στη σχέση σας, οι κουβέντες με το ταίρι σας θα είναι αποκαλυπτικές. Εσείς οι eρωτικά μόνοι απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας,  δεν θα υπάρξουν αναστολές ούτε εσωτερικές υποσυνείδητες φοβίες. Πανέτοιμοι θα νιώσετε για eρωτικές εξορμήσεις, ένα ελκυστικό πρόσωπο θα αποτελέσει νέα eρωτική γνωριμία.

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα