Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (28-2-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχύσει τη δυναμική και κυριαρχική πλευρά του χαρακτήρα σας, εσείς που είστε σε σχέση προσοχή στις εγωιστικές ενέργειες. Θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε τα τυχόν ανιαρά δεδομένα της eρωτικής σας ζωής, οι προτάσεις που θα κάνετε θα έχουν θετική απάντηση. Για εσάς τους eρωτικά μόνους καταφθάνει καινούργια γνωριμία, κινηθείτε πρόσχαρα και αισιόδοξα, προμηνύεται νέο eρωτικό ξεκίνημα.

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, έρχεται απρόσμενη eρωτική πρόταση που θα δώσει άνοιγμα νέας eρωτικής αρχής. Η σοβαρή και ειλικρινής συζήτηση που θα ανοίξετε με το ταίρι σας θα σας βάλει στη διαδικασία αναθεωρήσεων, τώρα θα διαφοροποιήσετε τις βάσεις επάνω στις οποίες στηρίζεται ο δεσμός σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με πρόσωπο σοβαρής προσωπικότητας, ενδεχομένως να σας εξιτάρει το κοινωνικό του γόητρο.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα αναδομήσετε τη σχέση σας, κλείνετε ανοιχτές υποθέσεις, δίνετε οριστικές απαντήσεις. Ώριμος και μεθοδικός θα είναι ο χειρισμός σας, η σωστή σας κρίση θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις που δεν θα αποδειχτούν λανθασμένες, όλες οι ενέργειες σας θα είναι οργανωμένες. Για όσους από εσάς επιθυμείτε επανασύνδεση, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να περάσετε σε άμεση διεκδίκηση.

Advertisements

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, έντονη αυτοπεποίθηση θα σας χαρακτηρίζει, θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε διεκδικήσεις. Μια τυχαία συνάντηση θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα της ζωής σας, εσείς που περνάτε στάδιο eρωτικής μοναχικότητας τώρα θα σημειωθεί ανατροπή. Θα εμφανιστεί άνοιγμα καινούργιας eρωτικής γνωριμίας, εκδηλώστε άφοβα την έλξη που θα νιώσετε, το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα σας φερθεί με ειλικρίνεια.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, θα σας πλησιάσει το πρώην eρωτικό σας ταίρι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να κινηθείτε υπεύθυνα και ώριμα. Σήμερα θα υπάρξει μια μικρή κυκλοθυμία στη στάση σας, ίσως να δυσανασχετήσετε με κάποια πράγματα, όμως η μέρα θα φέρει απρόοπτα σύμπαντα που θα σας ενθουσιάσουν. Την εμφάνιση του θα κάνει eρωτικό πρόσωπο με μια πρόταση έκπληξη που θα φέρει εξελίξεις πολύ διαφορετικές απ αυτές που περιμένατε, καταφθάνουν ευχάριστες ανατροπές!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, εσείς οι eρωτικά μόνοι ένα καινούργιο πρόσωπο θα γνωρίσετε μέσα σε οικείο περιβάλλον, θα είναι πολύ σωστή η απόφαση σας να μην κρύψετε την eρωτική συμπάθεια και έλξη που θα νιώσετε. Σήμερα θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, επικοινωνιακοί και αρκετά δυναμικοί, η στάση σας θα είναι αποφασιστική, eρωτική και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Έρχεται απρόσμενη εξέλιξη, καταφθάνει σταθερό ταίρι στη ζωή σας!

Advertisements

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε σχέσεις, να κλείσετε πεδία συγκρούσεων, να τερματίσετε αυταπάτες. Δυναμικές και προσγειωμένες θα είναι οι ενέργειες σας, η σοβαρή στάση με την οποία θα αντιμετωπίσετε τις νέες eρωτικές εξελίξεις που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τη ζωή σας ή τη σχέση σας ένα βήμα πιο μπροστά. Ελεγχόμενος θα είναι ο ενθουσιασμό σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις ώριμες, υπεύθυνες, και απολύτως συνειδητοποιημένες.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα υπάρξουν συζητήσεις και συμφωνίες που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέο eρωτικό ξεκίνημα, τώρα θα απαλλαγείτε από καχυποψίες και ψευδαισθήσεις. Με πρώην eρωτικό σας ταίρι θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα φέρει προοπτική επανασύνδεσης, η τελική σας κατάληξη θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σας. Σήμερα ίσως να δυσκολευτείτε να πάρετε ριζικές αποφάσεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, μάλλον δεν θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις εντάσεις, με το eρωτικό σας ταίρι δεν θα λείψουν οι διαφωνίες. Για σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις γύρω από ξεκαθαρίσματα, σας συμβουλεύω να τρενάρετε καταστάσεις που απαιτούν τελεσίδικες αποφάσεις. Θετικοί θα είστε στην πρόταση συνάντησης που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης.

 

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, διαφωνίες θα υπάρξουν στις συζητήσεις με το ταίρι σας, κάπως ασυμβίβαστη και απόλυτη θα είναι η στάση σας, δεν θα λείψουν κόντρες και εγωιστικές ενέργειες. Σε περίπτωση που αναμένετε απάντηση από πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, θα τη λάβετε άμεσα και θα είναι θετική. Ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει με εκδηλωτική στάση, η περεταίρω εξέλιξη σας θα εξαρτηθεί καθαρά από τις διαθέσεις σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, μια ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα αναστατώσει σκέψη, καρδιά και λογική. Οι πράξεις σας θα είναι απελευθερωμένες και αυθόρμητες, θα αναζητήσετε επαφές που να μπορούν να τονώσουν τις eρωτικές σας διαθέσεις. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό, δεν αποκλείεται να μπείτε σε σκέψεις δέσμευσης. Στις προτάσεις που θα κάνετε στο ταίρι σας οι απαντήσεις που θα λάβετε δεν θα είναι αποθαρρυντικές.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενδυναμώσει τη θέληση σας για κατάκτηση, οι προσεγγίσεις σας θα είναι προσεγμένες, θα έχουν δυναμισμό και ωριμότητα. Σας δίνω τη συμβουλή να πλησιάσετε με ειλικρίνεια και αμεσότητα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητικό. Για όσους από εσάς αναζητάτε νέα eρωτική γνωριμία, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας φέρει σε προσωπική συνομιλία με ένα γοητευτικό πρόσωπο, οι επαφές σας θα πάρουν eρωτικές διαστάσεις.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα