Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (12-7-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, η μέρα θα φέρει απρόσμενο και θετικό άνοιγμα στον ∈ρωτικό σας τομέα δημιουργώντας προοπτική για δεσμευτική σχέση. Ένα ευχάριστο και τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τετ α τετ με πρόσωπο που διατηρείτε στο ∈ρωτικό σας στόχαστρο, η συνομιλία σας θα έχει κατάληξη στεριωμένου δεσμού. Έρχονται σοβαρές αλλαγές κατόπιν θερμών και ώριμων συζητήσεων. Συναισθηματική κουβέντα που θα ανοίξετε με πρόσωπο καρδιάς θα δημιουργήσει νέες προοπτικές στην ∈ρωτική σας πορεία.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σοβαρές αλλαγές θα υπάρξουν στα ∈ρωτικά σας δεδομένα, το τοπίο στον ορίζοντα θα αλλάξει ριζικά όψη. Για τους χωρισμένους έρχεται μόνοιασμα, για τους τελείως ελεύθερους καταφθάνει προοπτική σταθερής σχέσης. Σήμερα  κάποιο πρόσωπο θα απαιτήσει να του ξεκαθαρίσετε χωρίς υπεκφυγές τι ακριβώς νιώθετε και τι αναζητάτε. Καταφθάνουν απρόσμενες αναστατώσεις που τελικά θα αποδειχτούν ευχάριστες και δημιουργικές.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ένα ∈ρωτικό ξάφνιασμα θα λάβει η καρδιά σας αλλάζουν σκέψεις και ενδεχόμενα. Θερμά λόγια θα σας απαλλάξουν από αρνητικές υποψίες, κάποιος θα σας εκδηλώσει την αγάπη του. Δυνατό θα είναι ένστικτο σας, αρκετά ανεβασμένη η συναισθηματική σας αντίληψη γι αυτό δεν επρόκειτο να πέσετε έξω στις εκτιμήσεις σας. Θα σας πλησιάσει με τρόπο θερμό και εγκάρδιο πρόσωπο, που μέχρι τώρα δεν μπορούσε να βρει την κατάλληλη στιγμή για να σας ανοιχτεί ∈ρωτικά.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, εκδηλωτικοί θα είστε, θα ξεκλειδώσετε τα ∈ρωτικά σας αισθήματα. Αυτή τη φορά θα αφήσετε στην άκρη την πολλή σκέψη, θα είστε έτοιμοι να κινηθείτε αποφασιστικά προς συγκεκριμένους στόχους. Για όσους από εσάς έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με παλιό ∈ρωτικό πρόσωπο, σήμερα θα κλείσουν οριστικά περνώντας σε πορεία επανένωσης καταλήγετε σε δεσμό σταθερής και μελλοντικής εξέλιξης.

Λέων 

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, ένα ∈ρωτικό πρόσωπο θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις, αν ανοίξετε την καρδιά σας χωρίς φοβίες και προκαταλήψεις τότε θα καταφέρετε να κλείσετε παλιές πληγές και να δώσετε νέες υποσχέσεις. Για εσάς τους Φίλοι μου Ιχθείς, ανατροπές θα υπάρξουν στην σκέψη και στην καρδιά σας, δεν αποκλείεται να αλλάξει η πορεία της ∈ρωτική σας ζωής. Έρχεται ριζικό αποτέλεσμα που θα φέρει απρόοπτες δεσμεύσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κινηθείτε δραστικά και να προχωρήσετε στους σχεδιασμούς σας. Η συγκαταβατικότητα σας θα σας κάνει προσιτούς δίνοντας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο την ευκαιρία να σας ανοιχτεί ∈ρωτικά τελείως μόνους,  σε τυχαία χρονική στιγμή η παρουσία ενός συγκεκριμένου ατόμου θα σας δημιουργήσει ευκαιρία νέας ∈ρωτικής γνωριμίας. Αν είστε αρκετό καιρό μόνοι τότε αξιοποιήστε τα συμβάντα, μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα νιώσετε την ανάγκη να αποκαλύψετε τις σκέψεις σας, σήμερα θα φανερώσετε τα αισθήματα σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ανάγκη να του ανοιχτείτε και περιμένει το πράσινο φως για να μπορέσει να βρεθεί κοντά σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να βρεθείτε σε συνάντηση τετ α τετ και θα υπάρξει προοπτική σταθερής ∈ρωτικής σχέσης. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, σας συμβουλεύω να μην αμφισβητήσετε τα αισθήματα που θα σας δείξουν.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα λύνονται παρεξηγήσεις, δεν θα έχετε διάθεση να εμπλακείτε σε διαφωνίες, στόχος σας θα είναι να επουλωθούν οι ψυχικές πληγές και όχι να δημιουργηθούν νέες. Οι ∈ρωτικές σας συνομιλίες θα είναι ευχάριστες και αρκετά θερμές, με το ταίρι σας θα υπάρξει συνεννόηση, θα δοθούν υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία. Εμπιστευτείτε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει θα σας φερθεί με απόλυτη ειλικρίνεια.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα αυτοπεποίθηση, ζωτικότητα και αισιοδοξία θα χαρακτηρίζει τη στάση σας. Ευχάριστη κατάληξη θα έχετε με πρόσωπο που θα σας τραβήξει την προσοχή από την αρχή της τυχαίας σας συνομιλίας. Θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από το παρελθόν, στροφή θα κάνει η καρδιά σας. Το έναυσμα θα δοθεί από πρόσωπο που θα εισχωρήσει στην ∈ρωτική σας ζωή με βλέψεις που θα αποδειχτούν σοβαρά δεσμευτικές.

Τοξότης 

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα γίνουν συναισθηματικές συζητήσεις, έρχονται ξεκαθαρίσματα, θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος. Κυκλοθυμική θα είναι η διάθεση σας, η αντιδραστικότητα σας θα δημιουργήσει αστάθεια στις επιθυμίες σας. Με το ταίρι σας θα υπάρξουν διαφωνίες, επειδή θα δημιουργηθεί κλίμα κόντρας, καλό θα είναι να μην ηλεκτρίσετε παραπάνω την ατμόσφαιρα.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σταθερό και ήρεμο κλίμα θα θελήσετε να δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας, θα αποφύγετε καταστάσεις που σας προκαλούν στρες ή πίεση. Σε εξομολόγηση θα περάσει ένα πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό σας έχει στην σκέψη του. Τυχαία συμβάντα και αποκαλυπτικά λόγια θα ανανεώσουν την ∈ρωτική σας ζωή. Μια συνάντηση θα δώσει τέλος στη στασιμότητα, ανοίγεται πορεία σχέσης και μάλιστα τα αισθήματα που θα υπάρξουν θα είναι απολύτως αμοιβαία.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι αστρολογικές όψεις της ημέρας σας φέρνει όμορφες συναντήσεις, θερμές συζητήσεις και ριζικά αποτελέσματα που θα δώσουν καινούργια πνοή στη ζωή σας. Τυχαίο συμβάν θα σας ενώσει με πρόσωπο που είχαν χωρίσει οι ∈ρωτικοί σας δρόμοι, καταλήγοντας σε επανασύνδεση που αυτή την φορά θα κλείσει με δεσμευτικές υποσχέσεις. Τώρα θα καταφέρετε να εκφράσετε ελεύθερα αισθήματα και επιθυμίες, σε περίπτωση που κάποιο καινούργιο πρόσωπο τραβήξει την προσοχή σας, δείξτε άφοβα το ενδιαφέρον σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, ανατροπές θα υπάρξουν στην σκέψη και στην καρδιά σας, δεν αποκλείεται να αλλάξει η πορεία της ∈ρωτική σας ζωής. Έρχεται ριζικό αποτέλεσμα που θα φέρει απρόοπτες δεσμεύσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κινηθείτε δραστικά και να προχωρήσετε στους σχεδιασμούς σας. Η συγκαταβατικότητα σας θα σας κάνει προσιτούς δίνοντας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο την ευκαιρία να σας ανοιχτεί ∈ρωτικά.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα