Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (24-2-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, συναισθηματική ευαισθησία θα σας φέρει η αστρολογική όψη της ημέρας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε την καρδιά του προσώπου που θα πάρει την απόφαση να περάσει σε εξομολογήσεις. Θα εκπέμπετε εμπιστοσύνη και eρωτισμό, στοιχεία που θα σας κάνουν προσιτούς, σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας εκδηλωθεί. Εσείς οι eρωτικά μόνοι ετοιμαστείτε για γεγονός – έκπληξη, η εμφάνιση ενός καινούργιου και γοητευτικού ατόμου θα δώσει νέες διαστάσεις στην eρωτική σας ζωή, τα γεγονότα θα σας ενθουσιάσουν.

Advertisements

 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε ένα συγκεκριμένο eρωτικό πρόσωπο από τα παλιά. Συνάντηση θα γίνει μεταξύ σας, θα περάσετε με δική σας πρωτοβουλία σε συζητήσεις με στόχο να σταθεροποιηθείτε και να προκύψει επανασύνδεση. Λόγια καρδιάς θα σας βοηθήσουν να εξακριβώσετε τι είδους αισθήματα υπάρχουν μεταξύ σας. Κινηθείτε απελευθερωμένα, δείξτε ξεκάθαρα αυτά που νιώθετε, το αποτέλεσμα θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα διακρίνεστε από έντονο συναισθηματισμό και δυνατό eρωτισμό. Ένα πρώην eρωτικό σας ταίρι ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση του, θα θυμηθείτε παλιά ξεχασμένα eρωτικά αισθήματα που θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ριζικές αλλαγές στην eρωτική σας ζωή. Για τους eρωτικά μόνους, ένας νέος eρωτας θα χτυπήσει το καμπανάκι του, σας διαβεβαιώνω πως δεν θα είναι περαστικός, θα σας ανοίξει πορεία σταθερής σχέσης.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να γίνετε εκδηλωτικοί, εξωστρεφείς και ελκυστικοί. Θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε με απελευθερωμένο τρόπο τα αισθήματα σας, θα καταφέρετε να αξιοποιήστε τα ευχάριστα eρωτικά συμβάντα που θα εμφανιστούν. Σήμερα ενδέχεται να υπάρξει άνοιγμα για ολοκαίνουργια eρωτική σχέση, φανείτε θετικοί, θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η γνωριμία να γίνει δεσμός ζωής με μελλοντικές προδιαγραφές.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, θα υπάρξει έντονος eρωτισμός στις διαθέσεις σας, άμεσος, θερμός και οικείος θα είναι ο τρόπος επικοινωνίας σας. Τολμηροί θα φανείτε στις eρωτικές σας προσεγγίσεις, σήμερα δεν θα διστάσετε να πλησιάσετε το άτομο που θα τραβήξει το eρωτικό σας ενδιαφέρον. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα βρείτε το άγνωστο πρόσωπο με το οποίο θα συνομιλήσετε. Μην αφήσετε την ευκαιρία να σας φύγει μέσα από τα χέρια, σας συμβουλεύω να ανοίξετε δίοδο περεταίρω επαφών.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα υπάρξει θερμό και ξαφνικό eρωτικό ραντεβού που θα επαναφέρει στη ζωή σας συναισθηματική ισορροπία, θα ανοίξει την προοπτική σταθερού μακροχρόνιου δεσμού. Μπαίνει σε τάξη και ασφάλεια η eρωτική σας ζωή, σας δίνω τη συμβουλή να εκφραστείτε με ειλικρίνεια, καλό θα είναι να αφήσετε στην άκρη απαισιοδοξίες και αρνητικές σκέψεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας ανοίξει την καρδιά του, θα σας φανερώσει τα αισθήματα που τρέφει για εσάς.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η στάση σας θα είναι θερμή και αρκετά εκδηλωτική, σήμερα θα καταφέρει να σας πλησιάσει eρωτικά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που απ καιρό βρίσκεστε στην καρδιά του. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα δείξτε στο ταίρι σας την αγάπη σας, έρχονται θερμές εξομολογήσεις. Επιθυμία σας θα είναι να περάσετε στην ουσία και στο βάθος των καταστάσεων, δεν αποκλείεται να ανοίξετε συζητήσεις περί δεσμευτική εξέλιξης.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα επανεκτιμήσετε κάποια πράγματα μέσα στη σχέση σας, θα εστιάσετε στη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων, θα αναζητήσετε ασφάλεια. Για εσάς τους eρωτικά μόνους θα υπάρξει τυχαίο γεγονός που θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα ολοκαίνουργο πρόσωπο. Οι επαφές σας θα πάρουν eρωτική έκταση, ξεκινάτε νέα eρωτική σχέση που δεν θα έχει αρνητική κατάληξη.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ανεβασμένος θα είναι ο eρωτισμός και η σeξουαλικότητα σας, στις επαφές σας θα αναζητήσετε αισθησιασμό, απελευθέρωση, και αμοιβαία έλξη. Η πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, θα έχει βάσεις συναισθηματικές και πολύ σοβαρές, ουσιαστικά θα σας ανοίξει ενδεχόμενο σταθερής σχέσης. Σε περίπτωση που θέλετε να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε άμεσες προτάσεις, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα είναι θερμή και ιδιαιτέρως ενθαρρυντική.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ωθήσει στο να αναζητήσετε βάθος και ουσιαστική εξέλιξη στις eρωτικές σας επαφές. Συναισθηματική συζήτηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές, τώρα οι χαλαρές επαφές θα μετατραπούν σε σταθερή σχέση. Για εσάς τους eρωτικά μόνους καταφθάνουν απρόοπτα eρωτικά συμβάντα που θα σας βγάλουν από την αδράνεια. Τυχερές συμπτώσεις και νέα eρωτικά ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε καινούργια σχέση.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας κάνουν θερμούς, ελκυστικούς, ίσως και ελαφρώς ρομαντικούς. Προσιτή και θερμή θα είναι η στάση σας και η καρδιά σας, θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα τόσο για εσάς που επιθυμείτε επανασύνδεση όσο και για εσάς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία. Ξαφνική eρωτική πρόταση που θα λάβετε θα ανανεώσει τις αισθήσεις σας, έρχονται ευχάριστες eρωτικές αναστατώσεις που θα σας βγάλουν από τη στασιμότητα, περνάτε σε νέο eρωτικό κύκλο.

Ιχθύς 

Φίλοι μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θερμές και ρομαντικές θα κάνει τις διαθέσεις σας, η στάση σας θα αποπνέει ευαισθησία και συναίσθημα. Διαίσθηση και ένστικτο θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, δημιουργική θα είναι η επικοινωνία σας με το eρωτικό σας ταίρι. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους θερμές eρωτικές στιγμές έντονου πάθους, σήμερα θα υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις, που σίγουρα θα πιάσουν τόπο. Για τους χωρισμένους καταφθάνει συμβάν επανασύνδεσης!

 

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα