Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (23-2-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, αλλάζουν οι αποφάσεις σας και οι στόχοι σας, ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τον ερχομό νέας eρωτικής σχέσης. Καινούργια πρόσωπα θα περάσουν στη ζωή σας, οι παλιές καταστάσεις θα ξεφύγουν από την απογοητευτική στασιμότητα, σήμερα συνειδητά θα κλείσετε το παρελθόν σας. Έρχονται ευχάριστες και μόνιμες αλλαγές, τώρα θα είστε σε θέση να λάβετε ανατρεπτικές αποφάσεις, διαγράφετε οριστικά παλιά eρωτικά πρόσωπα, τερματίζετε αποτυχημένες σχέσεις.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, πάθος θα έχουν οι ενέργειες σας, ωστόσο προσοχή στις αντιδράσεις σας, επιρρεπείς θα είστε σε σκηνές ζήλειας. Στρατηγική θα εφαρμόσετε σε θέμα επανασύνδεσης, θα καταφέρετε να οδηγήσετε το πρώην ταίρι σας στα δικά σας νερά. Εκδηλωτικοί και συναισθηματικοί θα εμφανιστείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να περάστε σε εξομολογήσεις. Σήμερα θα ανταποκριθεί άμεσα το άτομο που θα του ανοίξετε την καρδιά σας.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα βιώσετε ένα είδος συναισθηματικής έντασης, κοφτερά λόγια θα ανταλλάξετε με το ταίρι σας, ωστόσο ο δυναμισμός και η ειλικρίνεια σας θα σας βοηθήσουν να δώσετε τελικά λύσεις σε θέματα που σας αγχώνουν. Θα προκύψουν αποκαλύψεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα εστιάσετε στην έλξη και τον eρωτισμό. Η χρονική στιγμή θα σας φέρει αλλαγές και μετατοπίσεις που η εξέλιξη τους θα έχει θετική κατάληξη.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ενισχυμένη θα είναι η γοητεία και η ελκυστικότητα σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος θα σας δημιουργήσει περίεργες καταστάσεις που ενδεχομένως να μπερδέψουν το κουβάρι των συναισθημάτων σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόοπτα διλλήματα και ευκαιρίες ριζικών αλλαγών. Για εσάς τους eρωτικά μόνους θερμή eρωτική πρόκληση θα λάβει η καρδιά σας και επειδή θα την καλοδεχτείτε, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για έντονες συναισθηματικές καταστάσεις που θα φέρουν απρόοπτες εξελίξεις.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ένταση θα έχουν τα συναισθήματα που θα νιώσετε, θα αναζητήσετε πάθος, θα νιώσετε έτοιμοι να εκδηλώσετε τον eρωτισμό σας. Παίρνετε την απόφαση να αναλάβετε ορμητική δράση με στόχο να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας δημιουργούν στασιμότητα ή μονοτονία, προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες. Θα υπάρξουν καινούρια eρωτικά ανοίγματα, εσείς οι eρωτικά μόνοι θα βρείτε το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα εμφανιστείτε eρωτικά και σeξουαλικά απελευθερωμένοι, επιθυμία σας θα είναι να τραβήξετε την προσοχή του αντιθέτου φύλου, εκδηλωτικοί θα είστε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που θα εκπέμπετε θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως ελκυστική, αυτή τη φορά θα κινηθείτε χωρίς αναστολές ή ενδοιασμούς. Η διάθεση σας για διαφόρων ειδών αναζητήσεις θα σας δώσει άνοιγμα για ξαφνικές και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες, στο χέρι σας θα είναι η τελική κατάληξη.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, στην eρωτική σας ζωή έρχονται εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα που θα κλείσουν παλιές πικρές ιστορίες, θα μεταβείτε σε στάδιο συναισθηματικής ισορροπίας και έντονης eρωτικής έλξης. Δεν αποκλείεται ένας νέος eρωτας να απασχολήσει την καρδιά σας, προσοχή όμως να μην τα δώσετε όλα από την πρώτη στιγμή και χάσετε την έλξη του μυστηρίου. Σήμερα το ταίρι σας θα περάσει σε προσωπικές εκμυστηρεύσεις, βγαίνετε από τυχόν αυταπατες ή ψευδαισθήσεις.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ανεβασμένος θα είναι ο δείχτης της σeξουαλικότητα σας, εσείς οι eρωτικά μόνοι δυναμικά θα αρπάξετε την ευκαιρία να καθιερώσετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα εξιτάρει τις αισθήσεις σας, θα κινηθείτε άνευ ορίων και περιορισμών. Εσείς που είστε σε σχέση ενδεχομένως να φανείτε αρνητικοί και αντιδραστικοί σε υποθέσεις που θα απαιτούν δεσμεύσεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, έντονος θα είναι ο eρωτισμός σας, σήμερα θα αφήσετε τη συναισθηματική σας ορμή να κατευθύνει τις πράξεις σας και θα σας βγει σε καλό. Με δυναμικότητα θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, ωστόσο το νου σας να μην υπάρξει στις απαιτήσεις σας το στοιχείο της υπερβολής. Προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά,  θα ανταποκριθεί θερμά ανοίγοντας καινούργια ενδεχόμενα στις επαφές σας.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ανήσυχη και αντιδραστική θα είναι η στάση σας ως προς το eρωτικό ταίρι, μάλλον θα ψάχνετε ευκαιρία να αρπαχτείτε ή να αποδείξετε πως το πάνω χέρι το διατηρείτε εσείς. Αν φανείτε ασυμβίβαστοι ή απαιτητικοί τότε θα βρείτε δυσκολίες στην επικοινωνίας σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μετριάσετε την αντιδραστικότητα σας. Μια ξαφνική εμφάνιση ενός eρωτικού προσώπου θα φέρει τα πάνω κάτω στον αισθηματικό σας κόσμο, δεν θα λείψουν αισθήματα έλξης και έντονου πάθους.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχύσει τη διαίσθηση και τη διορατικότητα σας, ίσως να τοποθετήσετε σκέψεις και όνειρα σε μια διαφορετική τροχιά. Σήμερα θα αφήσετε στην άκρη αρνητικά παρελθοντικά ζητήματα, θα επικεντρωθείτε αποκλειστικά σε θέματα eρωτικής εξέλιξης. Οι θερμές eρωτικές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε αποκαλύψεις και εκδηλώσεις πάθους ίσως να μη λείψουν σκηνές eρωτικής ζήλειας. Πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σας, για εσάς του eρωτικά μόνους θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να φλερτάρετε.

Ιχθύς 

Φίλοι μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να διαγράψετε παλιές συναισθηματικές πληγές, θα πάρετε απόφαση να ξεχάσετε τις αποτυχίες, περνάτε σε δυναμικό τρόπο σκέψης και δράσης. Με το ταίρι σας θα λυθούν οι συναισθηματικοί κόμποι, θα έχετε συζήτηση που θα βγάλει μυστικά θα αποκαλυφθούν αλήθειες. Σήμερα θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα σας απελευθερώσει από τυχόν καχύποπτες σκέψεις, περνάτε σε περίοδο συναισθηματικής σταθερότητας και έντονου eρωτισμού.

 

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα