Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (16-2-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, εντάσεις θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, ίσως να μην λείψουν οι ξαφνικές και έντονες σκηνές κόντρας. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, απρόσμενη επίσκεψη θα έχετε από eρωτικό πρόσωπο του παρελθόντος. Οι συζητήσεις που θα γίνουν μεταξύ σας δεν είναι σίγουρο αν θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα, είναι πολύ πιθανό από την πλευρά σας να μην κρατήσετε προσιτή στάση στο θέμα της επανένωσης.

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει αισθησιακούς και τολμηρούς, θα αναζητήσετε έλξη και eρωτική χημεία στις eρωτικές σας επαφές. Από μόνοι σας θα ανοίξετε συζητήσεις με την επιθυμία να αποκαλυφθούν τα πραγματικά αισθήματα. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, σήμερα πολύ καλά θα κάνετε και θα φανείτε ανοιχτοί στα ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, θα προκύψει τυχαίο συμβάν με πρόσωπο που η γοητεία του δεν θα περάσει από εσάς απαρατήρητη.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε πράξεις ξεκαθαρίσματος ή τελικών αποτελεσμάτων. Καλό θα είναι να μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που θα απαιτούν συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, θα υπάρξει κίνδυνος να οδηγηθείτε σε λάθος κατάληξη. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, θα πιάσει κουβέντα μαζί σας, εκδηλωτική θα είναι η στάση του.

Advertisements

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, αντιδραστική θα είναι η στάση σας, ο τρόπος συμπεριφοράς σας απέναντι στο eρωτικό σας ταίρι ίσως να είναι κάπως απόμακρος ή αρνητικός, σας δίνω τη συμβουλή να επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία του δεσμού σας. Εσείς οι eρωτικά μόνοι δεχτείτε προτάσεις για εξόδους, σε ανυποψίαστη χρονική στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας, η εξέλιξη σας θα έχει θετική πορεία.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, πεισματικές ίσως και κάπως εξουσιαστικές θα είναι οι πράξεις σας, προσοχή να μην ανοίξετε ανούσια πεδία eρωτικών αντιπαραθέσεων. Για εσάς που είστε σε φάση χωρισμού, δεν θα έχετε καμία διάθεση να συγχωρέσετε λάθη, δεν θα δεχτείτε κανένα είδος συναισθηματικής πίεσης. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην φανείτε απόλυτοι, αποφύγετε τον κάθετο τρόπο σκέψης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα καταφέρετε να ξεφύγετε από κουραστικές ή δυσάρεστες eρωτικές καταστάσεις αρκεί να προσπαθήσετε να δείξετε ξεκάθαρα αυτό που θέλετε και αυτό που δεν θέλετε. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, θα υπάρξει ενδεχόμενο καινούργιας eρωτικής γνωριμίας, έρχεται άνοιγμα για νέες περιπέτειες, στο χέρι σας θα είναι η πορεία και η κατάληξη των επαφών που θα προκύψουν. Θα σας δοθεί ευκαιρία νέας eρωτικής σχέσης καλό θα είναι να την αξιοποιήσετε.

Advertisements

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα υπάρξει έντονη εσωτερική αναστάτωση με ανεξέλεγκτες αντιδράσεις. Αλλοπρόσαλλη θα είναι η καρδιά σας, δεν θα λείψουν οι σπασμωδικές ενέργειες. Εσείς οι eρωτικά ελεύθεροι και μόνοι αφήστε τον eρωτισμό σας να γίνει οδηγός των πράξεων σας, αν θέλετε να αποσπάσετε τη σκέψη σας από ενοχλητικές καταστάσεις τότε ρίξτε το έξω, θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας eρωτικής γνωριμίας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, eρωτική θα είναι η αύρα σας, επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από περιορισμούς, πείσμα και επιμονή θα έχει η στάση σας. Καταφθάνουν έντονες eρωτικές εξελίξεις, η μέρα σας ενδέχεται να κλείσει με ένα ραντεβού που θα έχει απρόσμενες ανατροπές. Θα σας εκδηλωθεί πρόσωπο που έκρυβε θερμό eρωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα είναι καθαρά στο χέρι σας αν θα το καλοδεχτείτε ή αν θα το απορρίψετε.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια την eρωτική, παθιασμένη, και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, ωστόσο δεν θα λείψουν τάσεις επιμονής και κτητικότητας. Εσείς που θεωρείτε πως η σχέση σας είναι προβληματική δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε εντάσεις, ίσως να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε νέα eρωτική αρχή. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού και ελκυστικού προσώπου θα βάλει σε λειτουργία τον eρωτισμό σας, σήμερα κάποιοι από εσάς θα διαγράψετε τα παλιά.

 

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα δεν θα είστε ανεκτικοί με το eρωτικό σας ταίρι, σας συμβουλεύω να μείνετε μακριά από καταστάσεις που σας προκαλούν δυσαρέσκεια. Προσοχή στον τρόπο που θα απαιτήσετε ξεκαθαρίσματα και οριστικές λύσεις. Eνδέχεται να μην είστε σε θέση να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, με πείσμα και ορμητικότητα θα προσπαθήσετε να επιβάλετε τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, έντονη θα είναι η διάθεση σας για συναισθηματικές αποδράσεις, τάσεις φυγής θα κάνουν την εμφάνιση τους. Θα αναζητήσετε την περιπέτεια, ωστόσο εσείς που είστε ήδη σε σχέση, προσοχή να μην πέσετε σε λάθη ή υπερβολές. Ατίθαση θα είναι η συμπεριφορά σας, σε περιπτώσεις ελέγχου ή περιορισμών η στάση σας θα είναι νευρική και αντιδραστική.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, αρνητικός και απαισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, δεν θα κατανοήσετε το ταίρι σας σε περίπτωση που οι απόψεις ή οι βλέψεις του δεν ταιριάζουν με τις δικές σας. Εσάς τους eρωτικά μόνους ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, θα σας αναστατώσει η έντονη eρωτική έλξη που θα σας εκδηλώσει. Σήμερα ανοίγεται προοπτική μιας νέας γνωριμίας.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα