Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (11-7-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλες μου Κριοί, θα υπάρξουν συζητήσεις που θα τονώσουν την ψυχολογία σας, πολύ γρήγορα θα βγείτε από την κυκλοθυμία που σας διακατέχει. Ευχάριστες συναντήσεις θα ζωηρέψουν την καρδιά σας, καταφθάνουν ∈ρωτικές αναστατώσεις. Με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό διατηρείτε στην καρδιά σας, σε προσωπικό ραντεβού θα ανοιχτεί συζήτηση πάνω σε σοβαρή συναισθηματική βάση. Θα υπάρξουν ειλικρινείς εξομολογήσεις, εκτιμήστε τα λόγια που θα ακούσετε.

Ταύρος

Αγαπητές μου Ταύροι, η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία θα σας διακρίνει, δυναμικές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρετε. Για εσάς τους ελεύθερους άνευ σχέσης, θα υπάρξει ένα πρόσωπο έκπληξη, που αν φερθείτε με σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον, τότε θα προκύψει ευχάριστη κατάληξη με ενδεχόμενο σταθερού δεσμού. Η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αναζητήσετε το σταθερό και το βέβαιο, θα σας αποτρέψει από σπασμωδικές ενέργειες.

Δίδυμοι

Φίλες μου Δίδυμοι, οι αστρολογικές όψεις της ημέρας θα σας ωθήσουν σε δυναμικές και δημιουργικές ενέργειες, σήμερα θα κυνηγήσετε την επανασύνδεση και θα την κερδίσετε. Σε εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, κλίμα αισιοδοξίας θα υπάρξει στην καρδιά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και μια απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξει ολοκαίνουργια διαδρομή, με κατάληξη το ξεκίνημα σταθερής ∈ρωτικής σχέσης. Τώρα θα καταφέρετε να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες, θα νιώσετε έτοιμοι για καινούργια ανοίγματα.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, από σήμερα ανανεώνεστε ψυχολογικά, δυναμικότητα θα έχει η στάση σας, ελκυστική θα είναι η παρουσία σας. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι ετοιμαστείτε, θα υπάρξουν εκπλήξεις. Πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει το βήμα να σας προσεγγίσει με στόχο την επανασύνδεση. Σοβαρές συζητήσεις θα φέρουν αναθεωρήσεις που ως κατάληξη θα έχουν την έναρξη σταθερού δεσμού. Εσείς που είστε σε σχέση, ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Λέων 

Advertisements

Φίλες μου Λέοντες, μια τυχαία συνάντηση θα σας δώσει το άνοιγμα να συνομιλήσετε με πρόσωπο, που στην πορεία το φιλικό σας ενδιαφέρον θα γίνει ∈ρωτικό. Αποκαλυπτικά λόγια θα αλλάξουν τις συνθήκες ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που ποτέ δεν έπαψε να σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Έρχονται απρόσμενα γεγονότα, που θα ζωηρέψουν για τα καλά τις ∈ρωτικές σας διαθέσεις, η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ραντεβού, που θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις.

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, αρμονικό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, θα έχετε συγκρατημένες αντιδράσεις και δοτική συμπεριφορά. Ώριμη θα είναι η στάση σας, τώρα θα βάλετε σε τάξη τα αισθήματα σας και γενικότερα τη σχέση σας. Ένα πρόσωπο θα σας αποκαλυφθεί ∈ρωτικά, θα βρει πρόσφορο έδαφος να σας ανοίξει την καρδιά του. Με αποφασιστικό τρόπο θα περάσει σε εκδηλώσεις που θα σας ξαφνιάσουν. Για τους ∈ρωτικά μόνους ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης.

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, ήρεμη και ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, εσείς από μόνοι σας με δική σας πρωτοβουλία θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για συζητήσεις σχετικά με θέματα μελλοντικά ή δεσμευτικά. Σήμερα ενδέχεται να σας προσεγγίσει πρόσωπο που οι επαφές σας στο παρελθόν είχαν κλείσει με τρόπο κάπως ανεξήγητο, σας δίνω τη συμβουλή να προχωρήσετε στο βήμα της επανασύνδεσης, αυτή τη φορά θα ανοιχτεί πορεία σταθερού δεσμού.

Σκορπιός

Φίλες μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα ενδυναμώσει τη θέλησή σας για κατάκτηση, οι προσεγγίσεις σας θα είναι επιτυχημένες, θα έχουν δυναμισμό και ορμητικότητα. Σας δίνω τη συμβουλή να πλησιάσετε με ειλικρίνεια και αμεσότητα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητικό. Για όσους από εσάς αναζητάτε νέα ∈ρωτική γνωριμία, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας φέρει σε προσωπική συνομιλία με ένα γοητευτικό πρόσωπο, οι περαιτέρω επαφές σας θα πάρουν ∈ρωτικές διαστάσεις.

Τοξότης 

Advertisements

Φίλες μου Τοξότες, οι αστρολογικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να στοχεύσετε, να επιμείνετε και να οργανωθείτε. Σήμερα θα κυνηγήσετε, θα διεκδικήσετε, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα. Ανοίγεται προοπτική νέας γνωριμίας, εσείς οι μοναχικοί φανείτε δεχτικοί στους γύρω σας. Δυναμική θα είναι η διάθεσή σας, πρόσωπο που θα σας συστήσουν θα καταφέρει να ανεβάσει την αισιοδοξία σας, προμηνύεται έναρξη νέας σχέσης.

Αιγόκερως

Αγαπητές μου Αιγόκεροι, οι αστρολογικές όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν την αποφασιστικότητά σας, μαχητική θα είναι η ∈ρωτική σας στάση, πρόθυμοι θα είστε να κινηθείτε χωρίς αναστολές. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να προχωρήσετε σε δεσμευτικές κινήσεις, στόχος σας θα είναι να σταθεροποιηθείτε, αναζητώντας σιγουριά και ασφάλεια. Η συμπεριφορά σας θα είναι εκδηλωτική και θερμή, ένα καινούργιο πρόσωπο θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, από την αρχή της συνομιλία σας θα κερδίσει την καρδιά σας.

Υδροχόος

Φίλες μου Υδροχόοι, σήμερα θα υπάρξουν ήρεμες συναντήσεις και συνομιλίες, σήμερα θα αναθεωρήσετε για κάποιες αρνητικές σας απόψεις, συγκαταβατική στάση θα έχετε ως προς το ∈ρωτικό σας ταίρι. Για τους χωρισμένους έρχεται επανασύνδεση, ευχάριστα λόγια θα ανανεώσουν για τα καλά την ψυχολογία σας. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, κινηθείτε χωρίς άγχος, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα έχετε την δυνατότητα νέας ∈ρωτικής αρχής.

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, θα απεγκλωβιστείτε από τυχόν φοβίες και συναισθηματικά συμπλέγματα. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βγάλει από την αδράνεια, αναλαμβάνετε δράση δημιουργική. Μια παλιά ∈ρωτική σας υπόθεση θα ξαναβγεί στο προσκήνιο, δημιουργώντας διλήμματα. Πρόσωπο από το ∈ρωτικό σας παρελθόν που είχατε πολύ καιρό να δείτε, θα σας προσεγγίσει με ιδιαιτέρως εκδηλωτική στάση. Νυχτερινή συνάντηση θα αναστατώσει την καρδιά σας, έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα