Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (10-7-2019)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας διακατέχει έντονη αποφασιστικότητα, οι πράξεις σας θα είναι τολμηρές και συνειδητές, επιτυχία θα έχετε σε προσπάθειες επανασύνδεσης. Συναντήσεις και συνομιλίες θα κλείσουν με ευχάριστο αποτέλεσμα, οι τσακωμένοι θα τα βρείτε και πάλι με το ταίρι σας. Εσείς οι ∈ρωτευμένοι φανερώσετε την έλξη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αν ανοιχτείτε συναισθηματικά και δείξετε αυτό που νιώθετε, πολύ γρήγορα θα μπείτε σε πορεία σταθερού δεσμού.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα αναζητήσετε δημιουργική ∈ρωτική πορεία, σοβαρότητα θα έχουν οι επιθυμίες σας και οι μελλοντικές σας βλέψεις. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείτε και να προσπαθήσετε να δώσετε ουσιαστικά αποτελέσματα στη σχέση σας ή γενικότερα στις επαφές σας. Για τους ∈ρωτικά μόνους, θα δοθεί ευκαιρία νέας ∈ρωτικής αρχής, ένα καινούργιο άτομο θα περάσει στη ζωή σας.

Advertisements

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι ένα καινούργιο πρόσωπο θα γνωρίσετε μέσα σε οικείο περιβάλλον, θα είναι πολύ σωστή η απόφασή σας να μην κρύψετε την ∈ρωτική συμπάθεια και έλξη που θα νιώσετε. Σήμερα θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, επικοινωνιακοί και αρκετά δυναμικοί, η στάση σας θα είναι αποφασιστική, ∈ρωτική και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Έρχεται απρόσμενη εξέλιξη, καταφθάνει σταθερό ταίρι στη ζωή σας!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε θα προσπαθήσει να εισχωρήσει στην ∈ρωτική σας ζωή, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ∈ρωτικό σας μέλλον. Σήμερα μια ∈ρωτική σας υπόθεση θα κλείσει με επιτυχία, ένα χαρμόσυνο γεγονός θα αναπτερώσει το ηθικό σας, θα υπάρξει συνάντηση που θα σας δώσει ευχάριστο, τελεσίδικο αποτέλεσμα. Όσοι από εσάς επιθυμείτε σταθερή σχέση με δεσμευτική κατάληξη, τότε περάστε στις απαιτούμενες διεκδικήσεις, η απάντηση που θα λάβετε θα είναι θετική.

Advertisements

Λέων 

Φίλοι μου Λέοντες, ωριμότητα και ρεαλισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα επικεντρωθείτε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, για εσάς τους χωρισμένους η δυναμική σας αντιμετώπιση θα φέρει κατάληξη επανασύνδεσης. Απρόσμενη συνάντηση και συνομιλία θα χαλαρώσει την ψυχολογία σας, ανανεώνοντας την ∈ρωτική σας διάθεση. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας αναζωογονήσει, τα λόγια σας θα ανοίξουν προοπτική σταθερών ∈ρωτικών επαφών.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η μέρα θα σας ανοίξει νέους και δημιουργικούς ∈ρωτικούς ορίζοντες, σήμερα δε θα λείψουν οι ∈ρωτικές εκπλήξεις, καταφθάνει νέα γνωριμία. Μέσα στη σχέση σας θα κλείσει με επιτυχημένη κατάληξη ζήτημα που σας κούρασε, ίσως να γίνουν λόγια για οριστική δέσμευση. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα νιώσετε ελεύθεροι να κινηθείτε και να περάσετε σε άμεσες προσεγγίσεις. Σήμερα απελευθερώνεστε από αναστολές, οι ∈ρωτικές σας επιλογές θα είναι σωστές, σταθεροποιείται η ∈ρωτική σας ζωή.

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει ∈ρωτική σταθερότητα, συναισθηματική ισορροπία, ίσως και κατάληξη δέσμευσης. Εσείς που είστε ήδη σε δεσμό, η σχέση σας θα πορευτεί με σοβαρότητα, εμπιστοσύνη και αρμονία. Για κάποιους από εσάς έρχονται εντυπωσιακές αλλαγές, επισημοποιήσεις, και οριστικές αποφάσεις. Θα γίνουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, δε θα λείψουν εξομολογήσεις και αποκαλύψεις. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, σήμερα πρόσωπο φιλικού ενδιαφέροντος θα σας κάνει να το δείτε με μάτι ∈ρωτικό.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να τερματίσετε ασφυκτικές ή στάσιμες ∈ρωτικές καταστάσεις, κινηθείτε αποφασιστικά και με αυτοπεποίθηση. Για τους εσάς τους χωρισμένους ή μοναχικούς, θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας ∈ρωτικής αρχής, ελκυστικό πρόσωπο οικείας προσωπικότητας θα σας δώσει τη δυνατότητα να γνωριστείτε σε προσωπικό επίπεδο. Τυχαία συνάντηση με άτομο που θα εξιτάρει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον, θα γίνει η αρχή για το ξεκίνημα νέου κύκλου αγάπης.

Τοξότης 

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα αναδομήσετε τη σχέση σας, κλείνετε ανοιχτές υποθέσεις, δίνετε οριστικές απαντήσεις. Ώριμος και μεθοδικός θα είναι ο χειρισμός σας, η σωστή σας κρίση θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις που δε θα αποδειχτούν λανθασμένες, όλες οι ενέργειές σας θα είναι οργανωμένες. Για όσους από εσάς επιθυμείτε επανασύνδεση, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να περάσετε σε άμεση διεκδίκηση. Για τους ∈ρωτικά μόνους, καταφθάνει συμβάν νέας γνωριμίας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, έντονη αυτοπεποίθηση θα σας χαρακτηρίζει, θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε νέες διεκδικήσεις, με σιγουριά σας λέω πως δε θα αποτύχετε. Μια τυχαία συνάντηση θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα της ζωής σας, για εσάς που περνάτε στάδιο ∈ρωτικής μοναχικότητας τώρα θα σημειωθεί ανατροπή. Θα εμφανιστεί άνοιγμα καινούργιας ∈ρωτικής γνωριμίας, εκδηλώστε άφοβα την έλξη που θα νιώσετε, το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσετε, θα σας φερθεί με απόλυτη ειλικρίνεια.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, μπερδεμένη θα είναι η σκέψη σας, ωστόσο η αστρολογική όψη της ημέρας δε θα σας αφήσει να πέσετε σε λάθη. Θα υπάρξει μια μικρή κυκλοθυμία στην καρδιά σας, ίσως να δυσανασχετήσετε με κάποια πράγματα, όμως μια ευχάριστη συνάντηση θα ανεβάσει για τα καλά την ψυχολογία σας. Την εμφάνισή του θα κάνει ∈ρωτικό πρόσωπο, με μια πρόταση – έκπληξη, που θα φέρει εξελίξεις πολύ διαφορετικές απ’ αυτές που περιμένατε. Σήμερα θα σημειωθούν ευχάριστες ∈ρωτικές ανατροπές!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η  αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε σχέσεις, να κλείσετε πεδία συγκρούσεων, να τερματίσετε αυταπάτες. Δυναμικές και προσγειωμένες θα είναι οι ενέργειές σας, η σοβαρή στάση με την οποία θα αντιμετωπίσετε τις νέες ∈ρωτικές εξελίξεις που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τη ζωή σας ή τη σχέση σας ένα βήμα πιο μπροστά. Ελεγχόμενος θα είναι ο ενθουσιασμό σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις ώριμες, υπεύθυνες και απολύτως συνειδητοποιημένες.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα