Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (24-1-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα σας διέπει τάση εξωστρέφειας, θα έχετε τη διάθεση να προβείτε σε εξομολογήσεις. Μια συνάντηση και μια συζήτηση εκ βάθους θα διαλύσουν αμφιβολίες παράλληλα θα σας δώσει νέο άνοιγμα για οριστικές αποφάσεις. Εσείς οι eρωτικά ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε και να αποφορτιστείτε, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, προσοχή στον τρόπο που θα κινηθείτε, ίσως να εμφανιστούν εξουσιαστικές τάσεις, με επιμονή θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε. Σε περίπτωση που νιώσετε πως σας πιέζει το ταίρι σας ή οι συνθήκες μέσα στη σχέση σας, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από παρορμητικές πράξεις ή αποφάσεις. Ένα εντυπωσιακό και ελκυστικό πρόσωπο θα εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστες eρωτικές εκπλήξεις.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, βάζετε φρένο σε ανασταλτικές σκέψεις, περνάτε σε δυναμική δράση και εκτοπίζετε τα λάθος eρωτικά πρόσωπα στη ζωή σας. Σήμερα θα υπάρξει θερμή συνάντηση, το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο, θετικό, και αισιόδοξο. Καταφθάνουν ριζικές αλλαγές που εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα είναι το έναυσμα που θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα. Παίρνετε νέες αποφάσεις, δεν αποκλείεται να επιλέξετε νέο eρωτικό ταίρι.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, απαισιόδοξη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ωστόσο θα βρείτε τον τρόπο να απεγκλωβιστείτε από τις παγίδες που δημιουργεί η ίδια σας η σκέψη. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει συναισθηματική κουβέντα μαζί σας με στόχο να καταλάβει τι ακριβώς θέλετε και πως μπορεί να διεισδύσει στην eρωτική σας ζωή. Αν επιθυμείτε περεταίρω εξέλιξη μαζί του, τότε συζητήστε με ειλικρίνεια, προμηνύεται έναρξη σταθερής σχέσης.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, απρόβλεπτη ίσως και απότομη θα είναι η στάση σας, προσπαθήστε να ρεγουλάρετε τις αντιδράσεις σας σε τυχόν εκνευρισμούς. Εσείς που είστε eρωτικά μόνοι θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείτε συναισθηματικά, μιλήστε με ειλικρίνεια. Η επικοινωνία σας με ένα πρόσωπο από το eρωτικό σας παρελθόν θα πάρει περίεργες διαστάσεις, δεν αποκλείεται μέσα από μια διαφωνία να εκδηλωθεί τελικά eρωτική έλξη.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, προσοχή στις βιαστικές και παρορμητικές αποφάσεις. Σήμερα τα γεγονότα θα σας κινητοποιήσουν, θα είναι απρόοπτα και άμεσα. Μια παλιά eρωτική σας υπόθεση θα ξαναβγεί στο προσκήνιο δημιουργώντας διλλήματα. Πρόσωπο από το eρωτικό σας παρελθόν που είχατε πολύ καιρό να το δείτε θα σας προσεγγίσει με ιδιαιτέρως εκδηλωτική στάση. Νυχτερινή συνάντηση θα αναστατώσει την καρδιά σας, έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις!

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ίσως να επηρεαστείτε από αρνητικές σκέψεις. Μια συνάντηση και μια δυναμική συνομιλία με πρόσωπο eρωτικό, θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευκρινίσετε τι ζητάτε και που στοχεύετε, αν εκφραστείτε με σαφήνεια τότε όλα θα κινηθούν υπέρ σας. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, θα σας ζητηθεί δεύτερη ευκαιρία, στο χέρι σας θα είναι η κατάληξη.

Advertisements

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα έχετε την ανάγκη να κυριαρχήσετε και να επιβληθείτε στο ταίρι σας. Αυθορμητισμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις πράξεις σας, προσοχή στις υπερβολές και στους εκτροχιασμούς. Σήμερα θα συμβεί γεγονός που θα αλλάξει τα δεδομένα του eρωτικού σας κατεστημένου. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με πρόσωπο που θα ενδυναμώσει τις αισθήσεις σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα σας δοθεί το κίνητρο να τοποθετήσετε σε νέα βάση την eρωτική σας ζωή, τώρα θα αλλάξουν τα δεδομένα και για εσάς τους χωρισμένους και για εσάς τους τελείως ελεύθερους. Πρώην eρωτικό σας ταίρι θα καταφέρει να ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, έρχεται άνοιγμα για ουσιαστικές αλλαγές, ωστόσο αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις. Για τους eρωτικά μόνους καταφθάνει καινούργια eρωτική πρόκληση.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα γίνουν συναισθηματικές συζητήσεις, έρχονται ξεκαθαρίσματα, θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος. Κυκλοθυμική θα είναι η διάθεση σας, η αντιδραστικότητα σας θα δημιουργήσει αστάθεια στις επιθυμίες σας. Με το ταίρι σας θα υπάρξουν διαφωνίες, επειδή θα δημιουργηθεί κλίμα κόντρας, καλό θα είναι να μην ηλεκτρίσετε παραπάνω την ατμόσφαιρα..

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα φανείτε παρορμητικοί και ενθουσιώδεις, οι αντιδράσεις σας ενδεχομένως να είναι κάπως υπερβολικές. Δυναμική θα είναι η στάση σας απέναντι σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να κατευθύνουν την eρωτική σας ζωή. Σήμερα θα πάρετε την απόφαση να αναλάβετε τα ηνία των eρωτικών σας υποθέσεων σας, είτε για θέματα επανασύνδεσης είτε για λήξη παλιάς ιστορίας. Νέα eρωτική γνωριμία θα ιντριγκάρει τις αισθήσεις σας, εσάς τους μοναχικούς θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από τη στασιμότητα.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε eρωτικά συμβάντα που δεν αποκλείεται να αναποδογυρίσουν ολόκληρη την eρωτική σας πορεία. Μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά από την μια στιγμή στην άλλη νιώσετε eρωτευμένοι και ικανοί να κάνετε ότι δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα. Μια τυχαία συνάντηση θα σας δώσει το έναυσμα να ανεβάσετε ψηλά τον πήχη των αναζητήσεων σας, προσοχή στην υπερβολική αισιοδοξία.

 

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα