Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-1-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, μια νέα eρωτική ευκαιρία θα εμφανιστεί μπροστά σας, θα είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε τίποτα να σας φύγει μέσα απ’ τα χέρια. Πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης και γοητευτικής παρουσίας, θα βρει τρόπο να ξεδιπλώσει την eρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα σας δώσει το έναυσμα να περάσετε σε τολμηρές και αποφασιστικές προσεγγίσεις, που σας διαβεβαιώνω πως θα πιάσουν τόπο. Σήμερα θα γίνει το πρώτο βήμα που ως κατάληξη θα έχει το σταθερό δεσμό.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα προκύψουν eρωτικά γεγονότα, που θα αλλάξουν τα δεδομένα σας, εσείς οι eρωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον. Θα υπάρξει απρόοπτη συνάντηση, η συζήτηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο eρωτικό πρόσωπο δε θα είναι απλά μια τυπική φιλική κουβέντα. Θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα ανατρέψουν εμπόδια, καταλήγοντας σε ξεκίνημα σταθερής eρωτικής σχέσης.

Δίδυμοι 

Πιθανόν να αισθάνεστε έντονα τη σωματική και ψυχική κούραση που προκλήθηκε το προηγούμενο διάστημα, αγαπητοί Δίδυμοι, γι’ αυτό ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας σήμερα, χαλαρώστε απολαμβάνοντας μια ήρεμη συζήτηση με κοντινά σας πρόσωπα, δημιουργείστε ευχάριστη ατμόσφαιρα με τον eρωτικό σύντροφο, κάντε βήματα προόδου και σιγουριάς στο δεσμό σας, εκφράστε ελεύθερα τις επιθυμίες και τα θέλω σας, χωρίς δισταγμούς και υπεκφυγές που σας οδηγούν σε λανθασμένες αποφάσεις.

 

Καρκίνος

Κάντε από σήμερα τους προγραμματισμούς για την επόμενη μέρα, αγαπητοί Καρκίνοι, στα θέματα εκείνα που αφορούν τις οικονομικές συναλλαγές και τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες, μην αφήνετε να διορθωθούν όλα την τελευταία στιγμή. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για μια καινούρια, τρυφερή γνωριμία οι αδέσμευτοι, ενώ όσοι είσαστε σε σχέση, μπορείτε να διασκεδάστε, να περάσετε όμορφα και χαρούμενα με τους δικούς σας ανθρώπους και τον eρωτικό σας σύντροφο, να χαμογελάτε με ζωτικότητα και κέφι

Λέων

Είναι καιρός να ανασυντάξετε τις εσωτερικές σας δυνάμεις και τον ενθουσιασμό σας φίλοι Λέοντες, για να κατακτήσετε και το πιο δυσπρόσιτο επαγγελματικό και προσωπικό σας όνειρο που αφορά στην οικονομική σας πρόοδο και στη συναισθηματική σας ευημερία. Συσφίξτε σήμερα τις πάσης φύσεως σχέσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναρριχηθείτε, η μέρα γεμίζει με ενέργεια και γενναιοδωρία τις σημαντικές σας επιλογές και τις ουσιαστικές σας αποφάσεις για το κοντινό μέλλον.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, καινούργιες eρωτικές προκλήσεις θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Σήμερα θα πάρετε απόφαση να τερματίσετε αποτυχημένες παρελθοντικές σχέσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να χαράξετε ολοκαίνουργια eρωτική πορεία. Στα δίχτυα της ελκυστικότητα σας θα πιαστεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, και επειδή από την πρώτη στιγμή που θα μιλήσετε θα εκδηλωθεί έλξη αμοιβαία, γι’ αυτό μην αναλωθείτε σε σκέψεις, περάστε σε άμεσες πράξεις.

 

Ζυγός

Ψάξτε σε βάθος και με ακρίβεια τις καταστάσεις και τα γεγονότα που περιστοιχίζουν την καθημερινότητά σας σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, για να βρείτε τις λύσεις και τις απαντήσεις που μπορούν να σας οδηγήσουν στη χαρά και την ευχαρίστηση. Αισθανθείτε ασφαλείς μέσα στο περιβάλλον που κινείστε, εκφράστε στα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι σας τα ειλικρινή σας αισθήματα, την τρυφερότητα και τη ρομαντική διάθεση που διαθέτετε, ανανεώστε την eρωτική σας ζωή αφήνοντας ελεύθερο το πάθος και την αγάπη σας.

Advertisements

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα ο συναισθηματικός σας κόσμος ενδέχεται να περάσει από έντονα σκαμπανεβάσματα. Πάθος, ένταση και ανάγκη για οριστικά ξεκαθαρίσματα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα κινηθείτε αποφασιστικά, στόχος σας θα είναι τα τελεσίδικα αποτελέσματα. Σας συμβουλεύω για σήμερα να αποφύγετε τις πιεστικές ενέργειες, καλό θα είναι η στάση σας να μην είναι απαιτητική. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά θα σας ομολογήσει ένα μυστικό, που θα σας βγάλει από κάποιες προσωπικές σας αυταπάτες.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει τον eρωτισμό σας, την αυτοπεποίθηση σας και την αποφασιστικότητα σας, με αποτέλεσμα να πλησιάσετε πολύ κοντά στους eρωτικούς σας στόχους, η θερμή σας στάση θα καταρρίψει εμπόδια και φραγμούς. Με επιτυχία θα κλείσει απρόοπτη συνομιλία που θα ανοίξετε με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος. Σήμερα σας παροτρύνω να ελευθερώσετε την eρωτική σας πλευρά, ένα συγκεκριμένο άτομο που τυχαία και συχνά σας συναντά σε γνώριμο μέρος, θα βρει την κατάλληλη αφορμή και θα σας ανοιχτεί eρωτικά.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας, σήμερα θα δώσετε ώθηση στις eρωτικές σας υποθέσεις. Πρώην eρωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε άμεση και επιτυχημένη επανασύνδεση. Θερμό και ξαφνικό eρωτικό ραντεβού θα επαναφέρει στη ζωή σας τη σταθερότητα και την ισορροπία, ανοίγεται προοπτική μακροχρόνιου δεσμού. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα γνωριστείτε με πρόσωπο μυστήριας προσωπικότητας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, απρόοπτη συνάντηση θα ζεστάνει το κλίμα στην καρδιά σας, ξεχασμένα αισθήματα θα αναζωπυρωθούν. Ανοίγετε δρόμος επανένωσης, μια παρελθοντική σας σχέση ή γνωριμία θα έρθει για να γίνει παροντική αγάπη, σας συμβουλεύω να κρατήσετε θερμή στάση. Το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί μεταξύ σας θα είναι αμοιβαίο, οι χαρακτήρες σας θα είναι πλέον πολύ πιο ώριμοι, σε περίπτωση που αποφασίσετε νέο eρωτικό ξεκίνημα αυτή τη φορά το αποτέλεσμα θα είναι σοβαρό ίσως και δεσμευτικό.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, ένα πρόσωπο με θερμό eρωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα κάνει το βήμα να επικοινωνήσει μαζί σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην αδιαφορήσετε. Με άτομο που ήδη γνωρίζετε θα υπάρξει προοπτική για ξεκίνημα σταθερής eρωτικής σχέσης και μάλιστα μακροχρόνιας διάρκειας. Αν νιώθετε την ανάγκη να περάσετε σε καινούργιο eρωτικό ξεκίνημα, τότε ανταποκριθείτε χωρίς επιφυλάξεις, τώρα θα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αλλάξετε ριζικά την eρωτική σας ζωή.

 

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα