Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (17-1-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ανοιχτόκαρδη θα είναι η στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε με θερμό και ευγενικό τρόπο, εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία οικείοι και προσιτοί θα φανείτε στα καινούργια πρόσωπα. Δείξτε εμπιστοσύνη στην γοητεία σας και ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες στις νέες προκλήσεις που θα υπάρξουν. Απρόσμενες εξελίξεις θα πάρει μια προσωπική σας συνάντηση, θα μείνετε έκπληκτοι από τις εξομολογήσεις που θα προκύψουν.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα αναθεωρήσετε για αισθήματα και για πρόσωπα, τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν άνοιγμα για συναντήσεις και συνομιλίες που θα φέρουν ουσιαστικό ξεκαθάρισμα. Η στάση σας θα είναι eρωτική, το παρουσιαστικό σας θα φανεί ελκυστικό σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Σε περίπτωση που βάλετε στο στόχαστρο σας την επανασύνδεση με πρώην ταίρι σας, να ξέρετε πως θα καταφέρετε να το ξανά κερδίσετε.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, ένα τυχαίο και πολύ ευχάριστο συμβάν, θα έχει κατάληξη μια συνάντηση που πολύ γρήγορα θα πάρει eρωτική έκταση. Το πρόσωπο με το οποίο θα συνομιλήσετε, είναι πολύ πιθανόν να περάσει στην eρωτική σας ζωή με την προοπτική να παραμείνει σταθερά για χρόνια. Σήμερα προμηνύεται καινούργια eρωτική γνωριμία, σας συμβουλεύω να μην κλείσετε τη δίοδο επικοινωνίας που θα ανοιχτεί ανάμεσα σε εσάς και σε ένα ιδιαιτέρως γοητευτικό πρόσωπο.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ένα γεγονός θα συμβάλει στο να υπάρξει μια δυνατή eρωτική ανατροπή, που μάλλον θα σας αφήσει έκπληκτους, ίσως να μην λείψουν τα διλλήματα. Καταφθάνει απρόσμενη συνάντηση που θα δημιουργήσει νέες βάσεις στο παρόν αλλά και στο μέλλον σας. Αξιοποιήστε το διάχυτο ενδιαφέρον που θα σας δείξει πρόσωπο eρωτικό, θα προκύψουν αισθήματα που θα δώσουν νέα τροπή στη ζωή σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα ηρεμήσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, τώρα θα καταφέρετε να βρείτε τον σωστό τρόπο επικοινωνίας και προσέγγισης, με αποτέλεσμα να φέρετε κοντά σας eρωτικό πρόσωπο που τον τελευταίο καιρό ήσασταν σε απόσταση. Για τους eρωτικά μόνους ανοίγεται προοπτική ολοκαίνουργιας γνωριμίας, δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνουν μέσα σε φιλικό περιβάλλον. Ένα τυχαίο γεγονός που θα αφορά συνάντηση, θα ανοίξει δρόμο για ευχάριστες eρωτικές περιπέτειες, σήμερα κάποιος θα καταφέρει να σας εκπλήξει.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, κάποια κρυμμένη κατάσταση θα σας αποκαλύψουν ή εσείς οι ίδιοι θα αποκαλύψετε μυστικό που το κρατάτε κλειδωμένο εδώ και πολύ καιρό. Θα περάσετε σε ενέργειες που θα εντυπωσιάσουν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί αμοιβαίος eρωτας με θερμή eρωτική έλξη. Οι τολμηρές σας προσεγγίσεις θα πιάσουν τόπο, θετική θα είναι η ανταπόκριση που θα λάβετε, γι’ αυτό πράξτε άμεσα, φλερτάρετε αυθόρμητα, δε θα υπάρξει συμβάν απόρριψης.

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα θελήσετε να ανανεώσετε την eρωτική σας ζωή, θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε και να εκδηλωθείτε, αξιοποιήστε τα ευχάριστα eρωτικά συμβάντα που θα εμφανιστούν. Η eρωτική εξομολόγηση που θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αλλάξει τις συνθήκες της ζωής σας, καταφθάνει άνοιγμα για ολοκαίνουργια eρωτική σχέση. Eρωτική πορεία θα πάρουν οι επαφές σας με άτομο που ήδη γνωρίζετε, προμηνύεται αρχή δεσμού με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις.

Advertisements

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα σας οδηγήσει σε βαθιές συναισθηματικές αναζητήσεις, θα απαιτήσετε ειλικρίνεια, θα στοχεύσετε στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Θερμή και προσιτή θα είναι η καρδιά σας, με βασική σας επιθυμία να ξεκαθαρίσετε αισθήματα, βλέψεις και μελλοντικούς στόχους. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα λάβετε απρόοπτη πρόταση, με πολύ θερμό τρόπο θα υποδεχτείτε πρόσωπο που έρχεται από το παρελθόν.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, απρόσμενο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα αλλάξει τις συνθήκες της eρωτικής σας ζωής. Θα νιώσετε την ανάγκη να αφήσετε ελεύθερο τον eρωτισμό σας, σήμερα δεν πρόκειται να γυρίσετε την πλάτη στις νέες προκλήσεις. Μια τυχαία συνάντηση, με πρόσωπο που θα είναι εξίσου ελκυστικό όσο εσείς, θα ανοίξει μεταξύ σας δίοδο eρωτικής σχέσης. Για όσους από εσάς είστε σε δεσμό, τώρα περνάτε σε στάδιο eρωτικής ισορροπίας, δεν αποκλείεται να ακουστούν και κάποιες δεσμευτικές υποσχέσεις.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα χειριστείτε τις eρωτικές σας υποθέσεις με ευαισθησία και συναισθηματική τρυφερότητα. Θα αλλάξετε οπτικό πεδίο και η αφορμή θα δοθεί από ένα αποκαλυπτικό συμβάν. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείτε και να περάσετε σε αποκαλύψεις. Ένα καινούργιο άτομο θα σας πλησιάσει με ιδιαιτέρως θερμές διαθέσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ανοίγονται νέα και διαφορετικά ενδεχόμενα. Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν, που όχι μόνο θα σας θυμίσει τα παλιά, αλλά θα ανοίξει και προοπτική για ολοκαίνουργια πορεία. Μέσα στη σχέση σας θα υπάρξουν συζητήσεις και εξομολογήσεις που θα καταλήξουν σε συναισθηματική ισορροπία. Για όσους από εσάς είστε μόνοι, τότε προετοιμαστείτε καταλλήλως θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο-έκπληξη!

Ιχθύς 

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα ενδυναμώσει τον αισθησιακό σας eρωτισμό, θα ενισχύσει την ανάγκη σας για καινούργιες προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες. Η μέρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε eρωτική κατεύθυνση, θα υπάρξουν εξομολογήσεις ανακαλύψεις και αποκαλύψεις. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού προσώπου θα εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον, ενδέχεται να πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις που όμως θα σας βγουν σε καλό.

 

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα