Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (16-1-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα καταφέρετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, θα χαλιναγωγήσετε τη νευρικότητα σας. Συνειδητά θα αποφύγετε συγκρούσεις και έντονες κόντρες, θα επιλέξετε περισσότερο την διπλωματία και όχι τα άμεσα ή μετωπικά χτυπήματα. Συμβιβαστική θα είναι η στάση σας ως προς το eρωτικό σας ταίρι, θα είστε σε θέση να δείξετε κατανόηση, θα είναι φανερή η διάθεση σας να διατηρήσετε κλίμα ήρεμο ισορροπημένο και eρωτικό. Σε τυχαία χρονική στιγμή κάποιο πρόσωπο θα ιντραγκάρει τις eρωτικές σας διαθέσεις.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ήρεμα και ευχάριστα γεγονότα θα σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια, θα κλείσουν θέματα που σας δημιουργούσαν διχασμούς και ψυχολογική πίεση. Ζήτημα με πρώην ταίρι σας περνά σε φάση τελικής διεκπεραίωσης, η λύση που θα προκύψει θα είναι καθαρά υπέρ σας, έρχεται επανασύνδεση. Για εσάς τους eρωτικά μόνους που αναζητάτε σταθερό ταίρι, η εμφάνιση ενός γοητευτικού και ευγενικού προσώπου θα σας ανοίξει νέους eρωτικούς ορίζοντες στη ζωή σας.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει κατά πολύ τη ζωτικότητα σας, θα είστε γεμάτοι ενέργεια και συγκαταβατικότητα. Η διάθεση σας για eρωτικές δραστηριότητες θα σας κάνει θετικούς στις νέες προκλήσεις που θα προκύψουν. Ένα απρόοπτο συμβάν θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από το πρώην ταίρι σας, τώρα θα εστιάσετε στο καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε. Η απόφαση σας θα δώσετε νέα πνοή στην eρωτική σας ζωή θα φέρει ως κατάληξη ένα πολύ θερμό eρωτικό ραντεβού!

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει συναισθηματικά ευαίσθητους και πολύ εκφραστικούς. Συμπονετική και προστατευτική θα είναι η στάση σας με αποτέλεσμα να κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του eρωτικού σας συντρόφου. Εσάς τους eρωτικά μόνους σήμερα θα σας ανοιχτεί πρόσωπο που από καιρό έχει την επιθυμία να διεισδύσει ολοκληρωτικά στην eρωτική σας ζωή. Έρχεται συναισθηματική αγαλλίαση και μάλιστα σε συνδυασμό με όμορφες eρωτικές στιγμές. Το πρόσωπο που αγαπάτε θα σας δείξει τον καλύτερο του εαυτό.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, τώρα θα περάσετε σε περίοδο ψυχικής ηρεμίας. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρήσετε στις eρωτικές σας επαφές, θα είστε διαλλακτικοί και αρκετά συζητήσιμοι. Σήμερα θα νιώσετε τη σημασία της αληθινής ανιδιοτελής αγάπης, θα αισθανθείτε ασφαλείς. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, μια πολύ θερμή πρόταση από πρόσωπο που προσφάτως κερδίσατε την καρδιά του θα έχει ευχάριστες ίσως και άμεσες eρωτικές εξελίξεις. Η στάση σας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για εξομολογήσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, αποτελεσματικότητα θα έχουν οι προσεγγίσεις σας, σήμερα θα δράσετε με διάθεση συμβιβασμού και διπλωματίας. Κλείνουν κάποιες δύσκολες συναισθηματικές υποθέσεις που σας χαλούσαν την ψυχολογία, προβληματισμοί και σκοτεινές σκέψεις λαμβάνουν τέλος. Καλοδεχτείτε τα αισιόδοξα συμβάντα που θα προκύψουν, αξιοποιήστε τις απρόοπτες προτάσεις που θα λάβετε. Κάποιο καινούργιο πρόσωπο θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει, αυτό το άτομο θα σας κρυφό eρωτευτεί, θα έχει σοβαρές βλέψεις για εσάς.

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, καταφθάνουν θερμά eρωτικά γεγονότα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοιχτεί eρωτικά, από καιρό έχετε κερδίσει το ενδιαφέρον του. Από σήμερα έρχονται ελπιδοφόρα ανοίγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, περνάτε σε περίοδο αισιοδοξίας και eρωτικών αλλαγών. Θερμή eρωτική πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο που ήδη διατηρείτε στην καρδιά σας, η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού που θα ανανεώσει αισθήματα και ταυτόχρονα θα δημιουργήσει άνοιγμα σταθερής eρωτικής σχέσης.

Advertisements

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα υπάρξει έντονη κινητικότητα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα σας φέρουν ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Θερμή συναισθηματική συζήτηση που θα ανοιχτεί ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα λύσει το μπερδεμένο κουβάρι, θα δοθούν υποσχέσεις που θα δώσουν νέα κατεύθυνση στην eρωτική σας ζωή. Εξομολογήσεις και εξηγήσεις θα τερματίσουν απαισιοδοξίες, αρνητισμούς και διαφόρων ειδών ανασφάλειες. Σήμερα θα πειστείτε πως δεν πρέπει να προκαθορίζετε τα γεγονότα, έρχονται εκπλήξεις και ανατρεπτικά συμβάντα!

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα σας κάνει συναισθηματικούς και συγκαταβατικούς, στόχος σας θα είναι η αρμονία και η ηρεμία στις προσωπικές σας σχέσεις. Εσείς οι eρωτικά μόνοι μην αρνηθείτε καμία πρόταση γιατί το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα είναι ικανό να σας αλλάξει ολόκληρη τη ζωή. Θα προκύψει καινούργια γνωριμία, φανείτε θετικοί στα νέα ενδεχόμενα. Εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό, εμπιστευτείτε τη γοητεία σας, σήμερα θα κερδίσετε το ενδιαφέρον προσώπου, που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε την eρωτική σας ζωή πάνω σε νέες βάσεις.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, έκταση θα πάρουν τα συναισθηματικά σας όρια. Θα εμφανιστείτε ανεκτικοί και δοτικοί, θα αποφύγετε τις λεκτικές διαμάχες, αυτή τη φορά θα έχετε τη διάθεση να δώσετε περισσότερη σημασία στην ουσία των πράξεων παρά των λέξεων. Θα είστε σε θέση να ελέγξετε το άγχος σας, θα χαλιναγωγήσετε τις ανασφάλειες σας, εσείς και το ταίρι σας θα περάσετε μια πολύ ευχάριστη και ανέμελη μέρα. Σε φιλικό περιβάλλον θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι αισιόδοξες σκέψεις θα διεισδύσουν στο μυαλό σας. Σήμερα δε θα θελήσετε εντάσεις και καβγάδες μέσα στη σχέση σας, ομαλές και eρωτικές θα είναι οι επαφές με το αγαπημένο σας ταίρι. Για εσάς τους eρωτικά μόνους θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις. Μια συνάντηση και μια πρόταση θα σας δώσουν άνοιγμα προς νέες κατευθύνσεις, δεν αποκλείεται να ακολουθήσετε έναν ολοκαίνουργιο eρωτα. Έρχεται αναστάτωση στην καρδιά σας και μια απρόοπτη eρωτική έκπληξη!

Ιχθύς 

Φίλοι μου Ιχθείς, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, φανερά δοτική η συμπεριφορά σας. Ο θετικός τρόπος σκέψης σας και η δημιουργική σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε με επιτυχία τα τυχαία συμβάντα που θα προκύψουν. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να εξιτάρει τις αισθήσεις σας, που μάλλον θα είναι καινούργιο κι όχι κάποιο από το παλιά. Θερμό eρωτικό γεγονός θα φέρει αλλαγές με κατάληξη που θα σας ενθουσιάσει. Ελκυστικό άτομο θα σφηνωθεί στη σκέψη σας, θα παραμείνει στη ζωή σας για πολύ καιρό.

 

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα