Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (8-7-2019)

Κριός

Advertisements

Η μέρα ευνοεί όλα τα νέα ξεκινήματα στον ∈ρωτα. Μια κατάσταση που τόσο καιρό μπορεί να ήταν στην αναμονή τώρα βρίσκει το δρόμο της γεμίζοντας σε χαρά. Αν δεν υπήρχε τίποτα μέχρι τώρα, νέες γνωριμίες και ενδιαφέροντες άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου. Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη και η δύναμη που νιώθεις μέσα σου αστείρευτη. Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα αν το θελήσεις. Φτάνει μόνο να δράσεις.

Ταύρος

Η μέρα δηλώνει νέα ξεκινήματα ∈ρωτας είναι πια προτεραιότητα στη ζωή σου και θέλεις να ζήσεις στο έπακρο. Υπάρχει προοπτική εξέλιξης στις σχέσεις σου σήμερα σε όποια φάση και αν βρίσκεσαι. Αν είσαι ελεύθερος άτομα σε πλησιάζουν, σε φλερτάρουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Αν είσαι σε σχέση είσαι έτοιμος να πας ένα βήμα παρακάτω. Κάνεις προσπάθειες να είσαι καλά και είσαι. Εξάλλου βλέπεις ότι γύρω σου υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που σε αγαπάνε.

Δίδυμοι

Όταν αλλάζουμε τις επιλογές μας αλλάζει και η ζωή μας. Αυτό πρέπει να καταλάβεις για νιώσεις ολοκλήρωση και ευτυχία. Δεν μπορείς να επιμένεις στα ίδια λάθη έχοντας την ελπίδα ότι τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο. Η σημερινή μέρα φέρνει τέτοια διαφορετικά άτομα στη ζωή σου και  σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις επιλογές. Προσπάθησε να βρεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και μετά δεν έχεις παρά να απλώσεις το χέρι σου να το πάρεις.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα φέρνει καινούργιες ∈ρωτικές εμπειρίες. Αυτό μπορεί να  σημαίνει  ότι είτε βρίσκεις ένα καινούργιο ∈ρωτικό ενδιαφέρον είτε χάνεις ένα παλιό που σε είχε ταλαιπωρήσει και δεν άξιζε τον κόπο. Όπως και να έχει όλα γίνονται για καλό σου, για να πλησιάσεις την πραγματική ευτυχία. Η μέρα αυξάνει την κοινωνικότητα σου και σε κρατάει σε εγρήγορση. Τα συναισθήματα είναι έντονα και εναλλάσσονται. Νιώθεις πια ότι δεν σου αξίζει κάτι λιγότερο από τα πάντα.

Λέων 

Advertisements

Η σημερινή μέρα φέρνει εξελίξεις και νέα ξεκινήματα. ∈ρωτικές περιπέτειες που ενδεχομένως να προκύπτουν σε κάνουν να απολαμβάνεις τη ζωή. Ακόμα κι αν είσαι μόνος έχεις μάθει να δημιουργείς τη δική σου ευτυχία με ανθρώπους που σε αγαπάνε και στο δείχνουν. Προσπάθησε να περιορίσεις σήμερα τυχόν ξεσπάσματα που μπορεί να έχεις. Μίλα με φίλους ή με το άτομο που σε ενδιαφέρει, άνοιξε την καρδιά σου και πες ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θέλεις. Θα δεις ότι η ειλικρίνεια σου θα εκτιμηθεί.

Παρθένος

Ρομαντική διάθεση, ∈ρωτας  σ∈ξ. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίζει κάτι στη ζωή σου αυτήν την εποχή. Βγες έξω διασκέδασε, κάνε μια έκπληξη σε αυτόν/αυτην που ποθείς. Η ευτυχία έρχεται και μέσα από τη χαρά που δίνουμε στους άλλους. Μην αδιαφορείς και μην το παίζεις άνετος αν καίγεσαι μέσα σου γιατί εσύ θα χάσεις. Η σημερινή μέρα εγκαινιάζει νέες  ευχάριστες καταστάσεις. Επιτέλους νιώθεις πρωταγωνιστής στη ζωή σου. Τώρα το ποιο ρόλο θα παίξεις, του καλού ή του κακού το αποφασίζεις εσύ.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα αυξάνει το πάθος και την ∈ρωτική επιθυμία. Τώρα νιώθεις ότι τίποτα δεν σε ικανοποιεί στις σχέσεις σου και θέλεις να τα αλλάξεις όλα. Αντιδράς έντονα  και κάποιες φορές υπερβολικά. Δείχνεις  την δυσαρέσκεια σου, με λάθος τρόπο με αποτέλεσμα αυτός που έχεις απέναντι σου να μην καταλαβαίνει τι θέλεις και να μην καταλαβαίνει και το λόγο. Ίσως το λόγο που αντιδράς δεν τον ξέρεις ούτε εσύ.. Έχεις κυριευτεί από μια μανία απλά να τα βάζεις με όλους και με όλα.

Σκορπιός

Επιτέλους νιώθεις πάλι αισιοδοξία και χαρά και δύναμη να αρχίσεις πάλι από την αρχή. Ίσως ένα άτομο του οικείου σου περιβάλλοντος εκφράσει τα συναισθήματα του για εσένα. Αν είσαι σε σχέση υπάρχουν μικρά σκαμπανεβάσματα αλλά ξεπερνιούνται με καλή διάθεση. Εσύ εξάλλου ξέρεις καλύτερα από όλους ότι οι δυσκολίες είναι όσο σημαντικές τις αφήνουμε εμείς να είναι. Βγες, διασκέδασε και δώσε μια ευκαιρία στο άτομο που σε κοιτάζει σα μαγεμένο να σε γνωρίσει.

Τοξότης 

Advertisements

Η σημερινή μέρα φέρνει εξελίξεις στην ∈ρωτική σου ζωή. Εκπλήξεις που μπορεί να σου κάνει ο σύντροφος σου θα δώσουν  μια γλυκιά διάθεση και πολύ ρομαντισμό. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους τοξότες  υπάρχουν πολλές συναντήσεις σήμερα, πολλές συζητήσεις, γνωριμίες με ευχάριστους ανθρώπους. Ευκαιρίες και για διασκέδαση και ανεμελιά. Επιτέλους νιώθεις πάλι αυτό το αίσθημα ελευθερίας και μια γλυκιά ηρεμία στην ψυχή σου. Το σημαντικό είναι ότι έχεις καταλάβει ότι βιώνουμε αυτό που εκπέμπουμε στους άλλους και δεν είναι σωστό να περιμένουμε τα πάντα από τους άλλους.

Αιγόκερως

Μια σημαντική μέρα η σημερινή αφού η σημερινή μέρα φέρνει κάτι καινούργιο στη ζωή σου. Μια νέα γνωριμία, ή έναν νέο τρόπο σκέψης  για την ∈ρωτική σου ζωή. Η μέρα δοκιμάζει τις αντοχές σου αφού είναι σα να κάνεις σκωτσέζικο ντους. Μια κρύο μια ζέστη. Επειδή είσαι τύπος που σου αρέσουν οι ξεκάθαρες καταστάσεις, αυτή η αστάθεια σου προκαλεί εκνευρισμό. Το αποτέλεσμα είναι να αντιδράς υπερβολικά σε ανθρώπους που σε αγαπάνε και θέλουν το καλό σου.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και τις καινούργιες καταστάσεις. Αυτό σημαίνει ότι αν έχεις κολλήσει στο παρελθόν με  μια σχέση που δεν σε ικανοποιούσε σταμάτα το τώρα και δώσε σημασία στο νέο καινούργιο ∈ρωτα που σου χτυπάει την πόρτα. Η ζωή είναι τόσο μικρή ώστε να τη ζεις με στεναχώριες και αμφιβολίες. Βγες έξω, διασκέδασε, συνάντησε φίλους, κανόνισε αυτό το ραντεβού που όλο αναβάλλεις. Θα δεις ότι  είναι εύκολο να ζήσεις τη χαρά αρκεί να το επιτρέψεις να μπει στη ζωή σου.

Ιχθύς

Η μέρα ευνοεί ότι καινούργιο θέλεις να ξεκινήσεις και δίνει άλλη διάσταση στις ∈ρωτικές σου σχέσεις. Μια καινούργια κατάσταση υπάρχει στη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι σχέση ή νέα γνωριμία, αν είσαι  δεσμευμένος είναι μια εποχή που η σχέση μπαίνει σε νέες βάσεις και προχωράει παραπέρα. Διώξε τις κακές σκέψεις από το μυαλό σου και μην εξαφανίζεσαι χωρίς λόγο στον κόσμο σου. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη να είσαι εκεί, ψυχή και σώμα.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα