Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (29-12-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, παρορμητική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, επιθυμία σας θα είναι να δώσετε τέλος στο στάσιμο και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ωθήσει σε συναισθηματικές πράξεις με στόχο τη σταθερή σχέση. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, ανεβασμένες θα είναι οι eρωτικές σας διαθέσεις, σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για φλερτ θα καταφέρετε να εισάγετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

Advertisements

Ταύρος 

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα συνειδητοποιημένη θα είναι η στάση σας, με έντονη τη διάθεση να αποδείξετε πως δεν φοβάστε τις δεσμευτικές καταστάσεις. Οι χωρισμένοι, επιθυμία σας θα είναι η επανένωση και η αποκατάσταση. Την eρωτική σας διάθεση θα ανεβάσει για τα καλά πρόσωπο, που εδώ και καιρό περιμένει από εσάς το πράσινο φως για να δράσει. Θα λάβετε πρόταση για ραντεβού, στις δικές αποφάσεις θα στηριχτεί η πορεία των συναντήσεων που θα προκύψουν.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι,σήμερα θα έχετε τη διάθεση για ειρηνική και θερμή επικοινωνία, σε περίπτωση χωρισμού ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Με το ταίρι σας θα βιώσετε αισθήματα αγάπης και κατανόησης, οι αυστηροί τόνοι πέφτουν, έρχεται συναισθηματική ισορροπία. Η σημερινή αστρολογική όψη δυνατή θα κάνει τη διαίσθηση σας, εμπιστευτείτε το προαίσθημα σας. Σήμερα μια συνάντηση θα σας φέρει όμορφες eρωτικές αναστατώσεις!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα δεν αποκλείεται να χτυπήσει νέος eρωτας την καρδιά σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας εφοδιάσει με ένστικτο, γοητεία και αυτοπεποίθηση, αφήστε την eρωτική σας έλξη να σας οδηγήσει εκεί που θα επιθυμούν οι αισθήσεις σας. Αν κάποιοι από εσάς προσπαθείτε εδώ και πολύ καιρό να απαλλαγείτε από μια καταπιεστική ή αποτυχημένη eρωτική σχέση, στη σημερινή μέρα θα σας δοθεί την ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε μια και καλή.

 

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, αποφασιστική και άμεση θα είναι η στάση σας, θα έχετε την επιθυμία να θέσετε νέες βάσεις στην eρωτική σας ζωή. Σήμερα θα είναι σθεναρή η θέληση σας να πατάξετε ό,τι σας πίκρανε, θα βρείτε το θάρρος να απεγκλωβιστείτε από eρωτικά πρόσωπα που δεν ήταν στη ζωή σας τίποτα άλλο παρά ένας στενός κορσές. Θα προκύψουν αλλαγές που θα δώσουν νέα πνοή στην καθημερινότητα σας. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας αυτοσυστηθεί.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η διαίσθηση σας θα σας μιλήσει με ειλικρίνεια, σας δίνω τη συμβουλή να την ακούσετε. Πρόσφορο έδαφος θα βρει η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, οι επαφές σας πολύ γρήγορα θα πάρουν eρωτικές διαστάσεις. Αυτό το άτομο θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε τις βάσεις της eρωτικής σας ζωής, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα, δείξτε εμπιστοσύνη στις εξομολογήσεις που θα ακούσετε.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει ήρεμους eρωτικούς και ιδιαιτέρως συγκαταβατικούς. Θα εμφανιστείτε ανεκτικοί, δοτικοί και πρόθυμοι να συγχωρήσετε με στόχο να κλείσουν εμπόδια, να λυθούν παρεξηγήσεις. Όσοι από εσάς είστε σε φάση χωρισμού, ανατρεπτικό γεγονός θα σας δώσει άνοιγμα επανασύνδεσης. Τυχαία συνάντηση θα σας φέρει σε συνομιλία με πρόσωπο της καρδιάς σας, το αποτέλεσμα θα είναι στο χέρι σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, διορατική θα είναι η σκέψη σας, διεισδυτική θα είναι η αντίληψη σας, σήμερα θα καταφέρετε να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις. Σε συνάντηση με eρωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα αναπτυχτεί μεταξύ σας κλίμα ιδιαιτέρως θερμό που θα δώσει νέα προοπτική στις επαφές σας. Θα είναι καθαρά στη δική σας διάθεση αν θα προκύψει εξέλιξη eρωτική, στη δική σας απόφαση θα έγκειται η επανασύνδεση σας.

Advertisements

 

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα σας χαρακτηρίζει ζωτικότητα και έντονη διάθεση για αποκαλύψεις. Οι τολμηρές eρωτικές σας πράξεις θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες eρωτικές περιπέτειες. Η διάθεσή σας να απεγκλωβιστείτε από βαρετά δεδομένα θα σας ωθήσει στο να πολιορκήστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά και μάλιστα με τρόπο ιδιαιτέρως εκδηλωτικό. Έντονες θα είναι οι σeξουαλικές σας διαθέσεις σήμερα!!!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα είστε συζητήσιμοι και αποκαλυπτικοί, απρόοπτες εξομολογήσεις θα αλλάξουν την eρωτική σας κατεύθυνση. Ως προς το ταίρι σας η στάση σας θα είναι τρυφερή, πρόθυμοι να συμπαρασταθείτε και να κατανοήσετε. Ένα καθοριστικό ραντεβού και μια έντονη eρωτική συζήτηση, θα σας βοηθήσουν να επανασυνδεθείτε με πρώην ταίρι σας. Αυτή τη φορά η επανένωσή σας θα συνοδεύεται από δεσμευτικές υποσχέσεις, προμηνύεται δεσμός μακροχρόνιας πορείας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από καταστάσεις στασιμότητας και συναισθηματικής πίεσης. Η ανεβασμένη σας διάθεση και η ανάγκη για να βελτιώσετε τη ζωή σας θα σας κάνουν θετικούς σε μια απρόσμενη πρόταση, που ουσιαστικά θα αποτελέσει eρωτική πρόκληση. Θα υπάρξει νέο eρωτικό άνοιγμα, καινούργιο νόημα αποκτά η eρωτική σας καθημερινότητα.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, με διορατικότητα θα σας εφοδιάσει η σημερινή αστρολογική όψη, θα είστε σε θέση να εκφράσετε αυτό που νιώθετε, θα καθοδηγήσετε πρόσωπα ή καταστάσεις. Θερμή θα είναι η eρωτική σας στάση, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε την αγάπη σας χωρίς φόβους και ταμπού. Κάποιο πρόσωπο θα τολμήσει να φέρει την κουβέντα σας σε eρωτικό επίπεδο, δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε και δε θα χάσετε.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα