Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (18-12-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, νέους στόχους, νέο eρωτικό ξεκίνημα θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Θα έχετε τη διάθεση να αναζητήσετε το καλύτερο και τη δύναμη να αναδομήσετε το ισχύον, οι απογοητευμένοι θα διαγράψετε το παρελθόν σας. Για εσάς τους ελευθέρους, ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αίτια μιας συνάντησης, θα προκύψει νέα γνωριμία, ο σωστός χειρισμός της γοητείας σας θα φέρει αποτέλεσμα άξιο των προσδοκιών σας. Η μέρα σας θα κλείσει με αρχή μιας δυνατής και έντονης eρωτικής ιστορίας.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή όψη θα ξεσηκώσει τις διαθέσεις σας, θα ανανεώσει τον τρόπο σκέψης σας. Σήμερα θα τα δείτε όλα με αισιοδοξία και δυναμικότητα, βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιώσετε την eρωτική σας σχέση. Ξαφνική εμφάνιση συγκεκριμένου προσώπου θα δώσει καινούργιες διαστάσεις στην καθημερινότητά σας, καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας που ίσως να πιάσει στον ύπνο την καρδιά σας. Δεχτείτε την πρόταση που θα λάβετε, τα γεγονότα θα καταφέρουν να σας αναστατώσουν, προμηνύονται ευχάριστες συνέπειες.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα ανοίξει νέους ορίζοντες στην eρωτική σας ζωή. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με άτομο από το παρελθόν, με αποτέλεσμα μια σβησμένη φαινομενικά ιστορία να λάβει νέο ξεκίνημα. Η απόφασή σας να αναθεωρήσετε απόψεις θα σας βγει σε καλό, σήμερα ο τρόπος σκέψης σας θα σας ωθήσει σε ανατρεπτικές κινήσεις. Ουσιαστικά, στην παρούσα φάση λήγει το μεταβατικό στάδιο, βγαίνετε από την αναμονή και την καθυστέρηση.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να βγάλετε από τη μνήμη σας τις αποτυχημένες σχέσεις, σήμερα θα πάρετε απόφαση να σταματήσετε να εστιάζετε στις αρνητικές αναμνήσεις. Για εσάς τους ελεύθερους μέσα σε οικείο περιβάλλον θα κάνει την εμφάνιση του ένα καινούργιο πρόσωπο, η φιλική σχέση που θα αναπτυχτεί μεταξύ σας πολύ γρήγορα θα πάρει πορεία eρωτικής εξέλιξης. Τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να ανανεώσετε την eρωτική σας ζωή, ξεχνάτε το παρελθόν προχωρείτε δυναμικά σε παρόν και μέλλον.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η μέρα θα ταράξει τα θεμέλια της eρωτικής σας σχέσης, ό,τι προκύψει να είστε σίγουροι πως θα σας βγει σε καλό. Τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να αναποδογυρίσετε τα αρνητικά συναισθήματα, τώρα θα αντιμετωπίσετε με διαφορετική τακτική το eρωτικό σας ταίρι. Σε περίπτωση που βρίσκετε ανιαρό ή στάσιμο το κλίμα της eρωτική σας ζωή τότε διεκδικήστε τις αλλαγές που χρειάζεστε, θα βρείτε ανταπόκριση. Εσείς οι μοναχικοί και απόμακροι, αξιοποιήστε τη γνωριμία που θα προκύψει, θα σας βοηθήσει να αναζωογονηθείτε.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι σήμερα τερματίζετε τα παλιά και ξεκινάτε για καινούργια. Θα προκύψει νέα γνωριμία, οι συμπτώσεις θα φέρουν δίπλα σας πρόσωπο που θα έχει όλα τα προσόντα να σας εξιτάρει eρωτικά, ανοίγεται διαδρομή eρωτικής περιπέτειας με μεγάλη και ευχάριστη πορεία. Δεν αποκλείεται να πέσει δυνατός eρωτας επάνω σας και επειδή θα προκύψει από τυχαίο συμβάν, γι’ αυτό μην απορρίψετε καμία πρόταση για έξοδο. Σήμερα κλείνει για εσάς η πόρτα της αποτυχίας, έρχονται επιτυχίες που θα σας ενθουσιάσουν.

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ένα συμβάν θα σας δώσει τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από τη μίζερη στασιμότητα, έρχεται αισιοδοξία στην καρδιά σας, βγαίνετε από την αδράνεια. Τα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως όσο πιο σύντομα δράσετε, τόσο πιο γρήγορα θα σταθμεύσει κοντά σας το πρόσωπο που επιθυμείτε. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, θα προκύψει καινούργια γνωριμία, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους έντονα χτυποκάρδια. Το κλίμα θα είναι ιδιαιτέρως θερμό, καλό θα είναι να το διατηρήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Advertisements

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα ίσως να αισθανθείτε πως σας κουράζει η ρουτίνα, θα θελήσετε να κινηθείτε προς άλλου είδους eρωτικές κατευθύνσεις. Η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αποκτήσετε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Σήμερα θα διεκδικήσετε αλλαγές, μια πρόταση που θα λάβετε θα σας δώσει την ευκαιρία να ζήσετε διαφορετικές εμπειρίες και να διευρύνετε τις eρωτικές σας γνωριμίες. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του, αν αξιοποιήσετε αυτό το νέο eρωτικό άνοιγμα, θα υπάρξει κατάληξη που θα σας εκπλήξει.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, με πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί παίρνουν νέες διαστάσεις οι επαφές σας, ουσιαστικά σήμερα θα μπει το νερό στο αυλάκι. Σε συνομιλία τετ α τετ με το άτομο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα καταφέρετε να σπρώξετε την κατάσταση στο σημείο που επιθυμείτε, η αποδοχή μιας πρότασης που θα κάνετε, θα φέρει κατάληξη δεσμού. Εκφράστε αυτό που επιθυμείτε, εκδηλώστε τα αισθήματά σας, τα γεγονότα θα κινηθούν υπέρ σας. Έρχεται ευχάριστο και προσδοκώμενο αποτέλεσμα, που θα σας βγάλει από την απογοήτευση και τη στασιμότητα.

 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε δυνάμεις, σήμερα κλείνουν τα εμπόδια που δε σας άφηναν να προχωρήσετε ή να δεσμευτείτε. Νέα ανοίγματα θα προκύψουν για τους eρωτικά μόνους, μη γυρίσετε την πλάτη στις νέες προκλήσεις, διεκδικήσεις και προσεγγίσεις θα έχουν κατάληξη επιτυχίας. Για εσάς τους χωρισμένους, η μεθοδική τακτική που θα εφαρμόσετε θα έχει ως αποτέλεσμα να αναζωπυρωθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το πρώην ταίρι σας. Επανέρχεται στη ζωή σας μια παλιά και μεγάλη σας αγάπη.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα σας φέρει συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε παλιές, αρνητικές ιστορίες, ανοίγοντας ταυτόχρονα καινούργιες υποθέσεις. Η ανεβασμένη σας διάθεση και η ανάγκη για να οργανώσετε τη ζωή σας, θα σας κάνουν θετικούς σε μια απρόσμενη πρόταση που θα λάβετε, θα αποτελέσει πρόκληση eρωτική. Θα υπάρξει νέο eρωτικό άνοιγμα στη ζωή σας, σας φανερώνω πως θα είναι μεγάλο λάθος αν το αγνοήσετε. Σήμερα οι συμπτώσεις και τα γεγονότα θα απαιτούν από εσάς άμεση αποφασιστικότητα.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα μια πολύ όμορφη eρωτική πρόκληση θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό, μη φοβηθείτε να χαρείτε, γιατί το γεγονός δεν πρόκειται να κλείσει με αποτυχία. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει στην eρωτική σας ζωή, καλοδεχτείτε το χωρίς αρνητικές σκέψεις, το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να το διώξει από κοντά σας, θα είναι η ανασφάλεια και οι ανυπόστατες καχυποψίες. Η σημερινή μέρα θα σας προσφέρει δυνατό eρωτικό άνοιγμα, κλείνει ο κύκλος της απογοήτευσης και της απόρριψης.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα