Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (17-12-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα σας εξοπλίσει με αυτοπεποίθηση. Αν κάποιοι από εσάς είχατε καταθέσει τα όπλα, τώρα θα αποκτήσετε τη διάθεση να περάστε και πάλι στη μάχη της διεκδίκησης. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θα σημειώσετε επιτυχίες, η γοητεία σας θα είναι σε θέση να μαγνητίσει, προμηνύεται καινούργια γνωριμία. Η ξεκάθαρη στάση που θα κρατήσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα σας προφυλάξει από παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, επιθυμία σας θα είναι να καθιερώσετε δίπλα σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Θα αναζητήσετε επαφές που να μπορούν να δημιουργήσουν προοπτική σταθερού δεσμού, θερμός και ευγενικός θα είναι ο τρόπος συμπεριφορά σας. Οργανώνεστε και περνάτε σε έναν πιο πρακτικό και άμεσο τρόπο δράσης, προσπάθειες επανασύνδεσης θα κλείσουν με συναισθηματική ικανοποίηση.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η eρωτική σας στάση θα είναι συμβιβαστική και ώριμη, στις συναντήσεις σας θα υπάρξουν συναισθηματικές εκμυστηρεύσεις. Θα σας παροτρύνω να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που αγαπάτε, θα ακούσετε αλήθειες που θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά και θα ισχυροποιήσουν τη σχέση σας. Για τους eρωτικά ελεύθερους θα υπάρξει προοπτική νέας eρωτικής γνωριμίας με εντυπωσιακό πρόσωπο.

 

Advertisements

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα σας φέρει αισιόδοξα συμβάντα που θα ενδυναμώσουν τη θέληση σας, θα οχυρώσουν σχέσεις, ανάγκες και θέλω. Θα εμφανιστείτε δυναμικοί, με αποφασιστικότητα θα πλησιάσετε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Σήμερα θα είναι κατάλληλη στιγμή να τερματίσετε ανοιχτά eρωτικά ζητήματα, μιλήστε με ηρεμία και ειλικρίνεια. Η συγκαταβατική στάση με την οποία θα αντιμετωπίσετε το πρώην ταίρι σας θα οδηγήσει σε επανασύνδεση.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα κατανόηση και διαίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στις eρωτικές σας συζητήσεις θα αποφύγετε τις κόντρες και τους εγωισμούς. Θα κλείσετε με ειρηνικό και δημιουργικό τρόπο ανοιχτές eρωτικές εκκρεμότητες, έρχονται οριστικά ξεκαθαρίσματα ίσως και μόνιμες δεσμεύσεις. Θετική απάντηση που θα λάβετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα σας ανοίξει πορεία για σταθερό μέλλον, θα βρείτε συναισθηματική ασφάλεια.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, στην eρωτική σας ζωή θα θελήσετε να δημιουργήσετε μια νέα τάξη πραγμάτων με στόχο να απαλλαγείτε οριστικά απ’ την παρουσία προσώπων που δεν μπορούν να σας προσφέρουν σιγουριά ή δέσμευση. Θα φανείτε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί και συζητήσιμοι, σταθεροί θα είστε στις επιθυμίες και στις αναζητήσεις σας, παίρνετε απόφαση να αλλάξετε στάση αντιμετώπισης. Καταφθάνουν ριζικές αλλαγές, στηριζόμενες σε προσωπικές σας αποφάσεις.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα σας κάνει συγκαταβατικούς και θερμούς με έντονη τη διάθεση να κατανοήσετε το ταίρι σας και να επικοινωνήσετε μαζί του σε βάθος. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να προβείτε με σοβαρότητα σε δραστικές κινήσεις, τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε ουσιαστικές προτάσεις. Για τους ελεύθερους θα εμφανιστεί προοπτική νέας γνωριμίας, σας συμβουλεύω να την αξιοποιήσετε όσο καλυτέρα μπορείτε, θα υπάρξει δυνατότητα μακροχρόνιου δεσμού.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, διαισθητική η αντίληψη σας. Έρχονται θερμές συνομιλίες, μια απρόσμενη συνάντηση θα ανανεώσει την eρωτική σας ζωή, θα φέρει τάξη και ισορροπία στα συναισθήματα σας. Ένα συμβάν θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σας εσάς και πρόσωπο που είχατε παγώσει τον τελευταίο καιρό, έρχονται επανασυνδέσεις, αναθεωρήσεις και γεγονότα που θα γεφυρώσουν διχασμένα αισθήματα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα λήξει τη συναισθηματική απόσταση ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο της καρδιάς σας. Θα καταφέρετε να λύσετε τις παρεξηγήσεις, να αποκατασταθεί η αλήθεια και να βάλετε μια και καλή τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Μια χαρά θα τα πάτε στις συζητήσεις σας, σωστή θα είναι η διαίσθησή σας. Απελευθερώνεται η καρδιά σας, ανανεώνονται οι eρωτικές σας διαθέσεις, σήμερα θα ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που επιθυμείτε eρωτικά εδώ και αρκετό καιρό.

 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η διάθεσή σας θα είναι ειρηνική, θα σας βοηθήσει να εμπιστευτείτε και να κατανοήσετε το ταίρι σας. Θα προτιμήσετε τις ήσυχες και συμφιλιωτικές συζητήσεις, σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης το αποτέλεσμα θα είναι ραντεβού θερμής κατάληξης. Αν κάποιοι από εσάς βιώνετε εδώ και πολύ καιρό eρωτική στασιμότητα, τώρα η όψη της ημέρας θα καταφέρει να σας κινητοποιήσει. Απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξει προοπτική σοβαρών eρωτικών εξελίξεων.

Advertisements

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα θελήσετε να εδραιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις να τις στηρίξετε στο αίσθημα της αγάπης, με στόχο την ασφάλεια και την σταθερή διάρκεια. Σε ανοιχτές eρωτικές υποθέσεις θα αναζητήσετε άμεσο αποτέλεσμα, δεν αποκλείεται να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις. Εκφράστε τις επιθυμίες σας, διατυπώστε τις προτάσεις σας, θα βρείτε ανταπόκριση πρακτική αλλά και συναισθηματική. Σε προσωπικό ραντεβού θα ακουστούν λόγια αγάπης, που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα η διαίσθηση σας θα είναι σωστή και θα κατέχει τον βασικό ρόλο στις πράξεις σας. Οι αποφάσεις και οι κινήσεις σας θα στηρίζονται στο ένστικτο σας και επειδή δεν πρόκειται να σας προδώσει, γι’ αυτό καλά θα κάνετε να το ακολουθήσετε πιστά. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε την αγάπη και τον eρωτισμό σας. Θα σας πλησιάσει πρόσωπο, που θα βρει πρόσφορο έδαφος και θα περάσει σε αποκαλύψεις.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα