Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (29-11-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα είστε ιδιαιτέρως αποτελεσματικοί, οι κινήσεις σας θα είναι δημιουργικές. Η επιθυμία σας να μην αφήσετε τίποτα στην μέση, θα σας οδηγήσει σε συνετή δράση, σήμερα θα κλείσετε τις eρωτικές σας εκκρεμότητες. Το πρόσωπο που σκέπτεστε θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας, η όψη της ημέρας θα σας φέρει ευχάριστα ανοίγματα. Εσείς οι eρωτικά μόνοι δεν αποκλείεται να συνομιλήσετε με γοητευτικό πρόσωπο.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή μέρα θα σας κάνει διαλλακτικούς, με ωριμότητα θα χειριστείτε τις eρωτικές σας υποθέσεις, σήμερα θα καταφέρετε να εκδηλώσετε αυτό που νιώθετε επιζητώντας κατανόηση και ισορροπία. Η ανάγκη σας να κλείσετε παλιές αρνητικές σχέσεις θα σας ωθήσει σε συναισθηματικές συζητήσεις που θα τερματίσουν υπέρ σας. Σήμερα θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας μέσω διαδικτύου, αξιοποιήστε τα ευχάριστα συμβάντα με ειλικρίνεια και χωρίς ανασφάλειες.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα σας κρατήσει μακριά από απογοητεύσεις, αδιέξοδα και παγίδες. Τα γεγονότα που θα εμφανιστούν θα προμηνύουν αισιόδοξες εξελίξεις και αίσιες εκβάσεις. Σήμερα θα βρείτε την ηρεμία και την ισορροπία σας στο πολύ ζεστό και eρωτικό περιβάλλον που θα σας δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, δυσκολίες θα σας δημιουργήσει ο τρόπος σκέψης σας, θα υπάρξουν απογοητεύσεις που δεν αποκλείεται να στηρίζονται σε ψευδαισθήσεις. Ενδέχεται να κυριαρχήσουν αρνητικές μνήμες ή να βγουν στην φόρα απωθημένα που ποτέ δεν καταφέρατε να ξεπεράσετε. Σήμερα σας δίνω την συμβουλή να μην επιβαρύνετε την σκέψη σας με αρνητικές εικασίες.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πως προκειμένου να διατηρηθούν οι σχέσεις σας σε ομαλό επίπεδο, θα πρέπει να περάσετε σε συμβιβασμούς. Θα υπάρξουν από την πλευρά σας υποχωρήσεις που θα σας βγουν σε καλό, πειθαρχήστε τις αντιδράσεις σας, οριοθετήστε τις εγωιστικές σας τάσεις και θα διαπιστώσετε πως ότι προσφέρετε αυτό ακριβώς θα λάβετε. Η ανάγκη σας για σταθερότητα και ασφάλεια θα σας οδηγήσει σε σωστό χειρισμό των υποθέσεων σας, σήμερα θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε παρελθοντικό eρωτικό ζήτημα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα προκύψουν συμβάντα που θα αναστατώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο, ίσως να νιώσετε απογοήτευση, ωστόσω δε θα πρέπει να κάνετε το λάθος να πέσετε ψυχολογικά. Θα υπάρξουν απρόσμενες και ευνοϊκές αλλαγές γι’ αυτό καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από προκαταλήψεις ή κακές αναμνήσεις. Σας συμβουλεύω να μην αναλωθείτε ψυχικά προβληματίζοντας τον εαυτό σας για θέματα ανούσια.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα αποκτήσετε τη διάθεση για κινήσεις δημιουργικές, εποικοδομητικές, αποφεύγοντας προχειρότητες και μισές λύσεις. Στόχος σας θα είναι να κλείσουν οριστικά οι εκκρεμότητες σας, να βάλετε σε τάξη τις eρωτικές σας υποθέσεις και να απεγκλωβιστείτε από ζητήματα που σας προκαλούν αναμονή ή αβεβαιότητα. Ο ξεκάθαρος τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα φέρει αποτέλεσμα ένωσης μακράς και σταθερής πορείας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα η διάθεση σας θα περάσει από κάποια σκαμπανεβάσματα, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε, η eρωτική σας στάση ενδεχομένως να είναι ψυχρή. Απρόσμενα συμβάντα θα φέρουν αλλαγές στις συνθήκες της καρδιά σας, κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανό να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο. Σας δίνω τη συμβουλή να ακολουθήσετε τη ροή των γεγονότων και να εκδηλώσετε άφοβα αυτό που θα νιώσετε.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, οι όψεις της ημέρας θα ανοίξουν για εσάς νέους eρωτικούς ορίζοντες. Για την ώρα θα κάνετε πέρα το άγχος, τον εγωισμό, και τις ανασφάλειες, θα εστιάσετε στη θετική πλευρά των eρωτικών σας καταστάσεων. Έρχονται απρόσμενες συναντήσεις που θα κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να αλλάξετε eρωτικό ταίρι μέσω διαδικτύου. Καταφθάνουν αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από αποτυχημένες σχέσεις και αρνητικά συναισθήματα.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με συγκεκριμένο eρωτικό πρόσωπο θα προχωρήσετε σε τελεσίδικα ξεκαθαρίσματα, θα κινηθείτε με ώριμη σκέψη και συνειδητοποιημένες πράξεις. Σήμερα θα κλείσει ένα παλιό αρνητικό κεφάλαιο, θα απεγκλωβιστείτε, ίσως και να χωρίσετε. Τα γεγονότα θα σας βρουν προετοιμασμένους με συνειδητή αντίληψη, θα προκύψουν αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να διαγράψετε και να ξεκινήσετε νέα eρωτική αρχή.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη ευαισθησίες και ηττοπάθειες. Σήμερα θα βγάλετε δυναμικό χαρακτήρα, θα προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και ενέργειες διεκδίκησης. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτεί συζήτηση που θα φέρει οριστικό ξεκαθάρισμα, θα διορθώσει λανθασμένες απόψεις, θα κλείσει αρνητικά ενδεχόμενα. Ένα πρόσωπο μέσω διαδικτύου θα σας πλησιάσει με εξομολογήσεις και αποκαλυπτικά λόγια.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει αρνητικά συναισθηματικά συμπλέγματα, ίσως να θυμηθείτε ξαφνικά παλιές αποτυχημένες σας αγάπες. Η μέρα θα σας εφοδιάσει με αποφασιστικότητα και σωστή κρίση, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και να μην παγιδευτείτε. Ένα eρωτικό σας πρόβλημα θα βρει λύση άμεση και οριστική, με αποτέλεσμα να τερματίσουν οι ανασφάλειες και να περάσετε σε σταθερή eρωτική πορεία.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα